Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129.081
Cevap
158
Favori
2.189.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *teheheretic, gta4 yaparız olmadı bir ara, ama oyunlara katılım henüz az, sayı biraz daha yükselse çok iyi olacak. Yada durumunu bilmiyorum tabi ama takasla yada başka şekil cod4 bulsan, inan çok zevkli oluyor.
  • Ben de mevcut Battlefield Bad Company. Zaten haks446 arkadaşımıza PM attım. Onunla oynarız artık. Gerçi oyunu arkadaştan oynamak için aldım. Oyunu beğendim. Bu oyunu alacağım ama başka yolu yok. Resistance duruyor. Single Player'da sadece bir bölüm oynadım. Bad Company'den vakit kalmıyor.

Bu arada PSN: aferinhot
  • Ben bad bompanyi almıştım ama COD4 ten sonra hiç çekilmedi , ertesi gün sattım
    kontrolleri zor ve yapay zekası düşük bir oyun bence ..ya da bana öyle geldi..

bu arada bence oyunlar için en uygun adres gittigidiyor.com piyasanın çok altına oyunları oradan alabilirsiniz.özellikle platinum oyunlar çok ucuz mesela RESİSTANCE 30-35 YTL GİBİ
  • sizden kucuk birisi olarak bi el atıyım bad company aslında demosunun multisini oynaıp baya alıstım zevkli geldi tabi bazı yonleri cod4 e gore zayıf ama ginede zevkli bugun alıcam eyer tam surumunu beyenmessem sizin dediginz gibi bi cod4 almayı dusnurum birazdan cıkıcam heyecanlandım şimdi :D
  • Ben beğendim BC'yi. COD4'ü ileride alacağım. Onuda beğeneceğimden eminim. Eski COD'culardanız. Maksat oyundan zevk alabilmek. Ayrıca BC'de olay adam öldürmek değil. Unlock weaponsları açabilmek için kredi toplayabilmek ve rütbeleri kasmak. Ben bu şekilde bakıyorum oyuna. Tank veya cip tamir etmek bile müthiş zevkli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justd33p3r -- 13 Ağustos 2008; 14:58:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtaskinlar

quote:

Orjinalden alıntı: haks446

Arkadaşlar benide yazık klube bende çiçeği burnunda bir evli ps3 sahibiyim.

heheh özellikle online oynanan oyunlarda battlefield bad company zaman psn'den msg atarsanız sevinirim. evden pek donanım habere bakmıyorum yada gündüzden msg atarsanız sevinirim

PSN: haks446

Online oyunlar: Battlefield bad company, NBA 2K8, burnout, Pes 2008

Vah benim evli kardeşim geçmiş olsun hoş geldin aramıza

Üyelerden elinde bad company olan şu an için yok, ama ilk mesajı okuduysan eğer, üyeler yeni oyun aldıkça ilk mesajdaki listeye ekleyeceğimi orada yazdım. Benim kendi adıma 1 sene kadar oyun almam mümkün değil gibi, yani listedeki oyunlarla devam

Tamam ekledim listeye seni de.

Eywallah hocam BF Bad Company için d33p3rla msglaştık katılmak isteyen olursa PM atabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: NSA

sizden kucuk birisi olarak bi el atıyım bad company aslında demosunun multisini oynaıp baya alıstım zevkli geldi tabi bazı yonleri cod4 e gore zayıf ama ginede zevkli bugun alıcam eyer tam surumunu beyenmessem sizin dediginz gibi bi cod4 almayı dusnurum birazdan cıkıcam heyecanlandım şimdi :D

Hocam gidiosun gold edition alıosun BF Bad Company sonra patchini yüklüosun conquest modu başladı oynanmaya gold rush'tan daha başarılı bence bayrak kapmak. tavsiye ederim COD4'ü hiç oynamadım ama oynayanlar COD4'e çok yakın olduğunu söylüyorlar conquest mode'un
  • Yazmış olduğun mesaj, benim mesajımdan sonra geldiği için bana hitaben mi yazdın? Herhangi bir nick falan belirtmemişsin. Eğer öyle ise espri yapma veya dalga geçme hakkını kim size verdi? Öğrenebilir miyim?

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

dostum senın reçeten bıraz pahalı ama yazayım :) 1 adet lap top + 1 adet Sims 2 oyunu al hanımına hedıye et sonra huzura kavuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

dostum senın reçeten bıraz pahalı ama yazayım :) 1 adet lap top + 1 adet Sims 2 oyunu al hanımına hedıye et sonra huzura kavuş

?????pardon

ne bu şimdi???
  • *atauysal,Vay vay vay,, sen de katılıyorsun derneğe, e logoyu da eklersin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 13 Ağustos 2008; 16:34:06 >
  • Atauysal kardeş ne demek çok sevinirim valla ekle tabi güzel bir squad kurum en azından dağılmadan güzel bir ekip oyunu oynarız aman ne güzel oldu bu iş valla yok mu arttıran 3 kişi olduk :)

quote:

Orjinalden alıntı: atauysal

Bende de var BF:BC, ilk sayfadaki online oynanabilir oyunlara BF:BC, Motorstorm ve resistance da eklenebilir. Virtua tennis de aldım ama onu daha açmadım, jelatininde duruyor, açıp oynasam mı satsam mı kararsızım...

haks446 ve d33p3r'ı da ekleyeceğim PSN'de izin verirlerse BF oynamak için...

Bu arada bu sabah gittik nikah için gün aldık, 31 Ağt. öğleden sonra ben de resmen evli PS3 kullanıcılarından oluyorum kısmetse :)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rtaskinlar

quote:

Arkadaşlar benide yazık klube bende çiçeği burnunda bir evli ps3 sahibiyim.

heheh özellikle online oynanan oyunlarda battlefield bad company zaman psn'den msg atarsanız sevinirim. evden pek donanım habere bakmıyorum yada gündüzden msg atarsanız sevinirim

PSN: haks446

Online oyunlar: Battlefield bad company, NBA 2K8, burnout, Pes 2008

Vah benim evli kardeşim geçmiş olsun hoş geldin aramıza

Üyelerden elinde bad company olan şu an için yok, ama ilk mesajı okuduysan eğer, üyeler yeni oyun aldıkça ilk mesajdaki listeye ekleyeceğimi orada yazdım. Benim kendi adıma 1 sene kadar oyun almam mümkün değil gibi, yani listedeki oyunlarla devam

Tamam ekledim listeye seni de.

Eywallah hocam BF Bad Company için d33p3rla msglaştık katılmak isteyen olursa PM atabilir.

• atauysal@ hayırlısı olsun

doya doya oyna şu son özgür günlerinde
  • yok mu beyler sizde COD4?
  • Tamamdır bende atauysal arkadaşımızı ekledim. Sırada haks446 kaldı. Onuda birazdan ekleyeceğim. Bu arada korkutmayın atauysal arkadaşımızı. Hayırlısı olsun, tebrik ederim arkadaşım. Allah, bir yastıkta kocatsın... Evlilik iyidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justd33p3r -- 13 Ağustos 2008; 18:42:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: d33p3r

Tamamdır bende atauysal arkadaşımızı ekledim. Sırada haks446 kaldı. Onuda birazdan ekleyeceğim. Bu arada korkutmayın atauysal arkadaşımızı. Hayırlısı olsun, tebrik ederim arkadaşım. Allah, bir yastıkta kocatsın... Evlilik iyidir...

Evlilik tabiki iyidir abicim, biz oyun oynarken bize kim çay demliyecek, kim yemek hazırlayacak, kim çayı tazeleyecek demi ama ? Evlilik iyidir iyi
  • bu gün çoşmuş başlık yeni gelenlere hoş geldiniz akşamları maça bekleriz valla dün geceki son küçük haritada pisikopata bağladım hatta bi ara gülmeye başladım gerçekden zevkliydi katılım çoğaldıkça dahada zevkli olacağı kesin @rtaskinlar beni korkuttun ya bende seni korkutacam niye sıktın dibimde ödüm koptu bee
    gözümden kaçmış yeni lcd hayırlı olsun kardeşim artık daha iyi vurursun beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMesut -- 13 Ağustos 2008; 21:48:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max007

bu gün çoşmuş başlık yeni gelenlere hoş geldiniz akşamları maça bekleriz valla dün geceki son küçük haritada pisikopata bağladım hatta bi ara gülmeye başladım gerçekden zevkliydi katılım çoğaldıkça dahada zevkli olacağı kesin @rtaskinlar beni korkuttun ya bende seni korkutacam niye sıktın dibimde ödüm koptu bee
    gözümden kaçmış yeni lcd hayırlı olsun kardeşim artık daha iyi vurursun beni

Korkuturum abicim hieeeeeeeeeeyyyt! Bugün yoktun ortalarda, iş yoğundu sanırım.
    Bugün maç için uygun olan yok sanırım, benim de işlerim var dışarı çıkacaz hanımlan. Yarına herkese uygunsa bir maç ayarlayalım. Son küçük harita gerçekten acayip zevkliydi. Ben de bir ara gülüyordum ufaktan, evde annem felan da olduğu için pek gülemedim dedim deli mi bu oyun oynadığı yetmiyor bide gülüyor kendi kendine diye
    Yarın haberleşelim beyler, iyi geceler tüm üyelerimize.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NSA

sizden kucuk birisi olarak bi el atıyım bad company aslında demosunun multisini oynaıp baya alıstım zevkli geldi tabi bazı yonleri cod4 e gore zayıf ama ginede zevkli bugun alıcam eyer tam surumunu beyenmessem sizin dediginz gibi bi cod4 almayı dusnurum birazdan cıkıcam heyecanlandım şimdi :D

Hocam gidiosun gold edition alıosun BF Bad Company sonra patchini yüklüosun conquest modu başladı oynanmaya gold rush'tan daha başarılı bence bayrak kapmak. tavsiye ederim COD4'ü hiç oynamadım ama oynayanlar COD4'e çok yakın olduğunu söylüyorlar conquest mode'un

ztn gold edition aldım:) fakat oynamaya vakit olmadı mgs4 denedim oynadım genelde sonra bi sirene baktım battle vakit kalmadı suan babanemdeyim yarn ins onada bakıcam...

• Bu COD4 olayı baya zevkli gibi duruyor...

En kısa zamanda oyunu alıp aranıza katılmak isterim...

Battlefield 1942 ilk çıktığında müthiş zevkli online oynardık, o zaman bekardım ve çok vaktim vardı.. Özlüyorum öyle online oyunları...

1 ay içinde COD 4 ü almalıyım sanıyorum...
  • Birşey sormak istiyorum,

Play-asia dan aldığımız oyunlar US region, bunlar online oynamada herhangi bir problem yaratırmı? COD4 ve GTA4 getirtmeyi düşünüyorum, çok uygun fiyata geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.