Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
129.081
Cevap
158
Favori
2.189.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @dr_divx hoş geldin burda konsol fanlığı vatilatörlüğü yok (iğrenç bir espiri oldu)
    Bende gerçekden okurken vaybe diyorum benimde başıma gelmiş diyorum yazılanları okumak bazı olayları paylaşmak çok zevkli oluyor...
    @rtaskinlar bende inatla 15 yaşımda aldığım mail adresini kullanıyorum yaa sanki bana ödül verecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayaydin

iyi akşamlar arkadaşlar,dün akşamki maçlar benim için de bir zevk idi.
    daha büyük katılımlarla devamını getiririz inşallah.
    dün girdiğimiz serverlarda bağlantılarımız yavaş olduğu için zorlandık.
    eğer yüksek sayıda katılım gerçekleştirebilirsek özel bi server açıp oyunda kendi aramızda da oynayabiliriz.
    ses konusuna gelince,sanırım ses değiştirme özelliğinde dolayı ps3 de bir sorun var.
    onu halledeceğim.
    buarada bluetooth headsete de gerekyok.
    eğer cep telefonlarınıza ait bluetooth kulaklık varsa;ps3 çoğunu tanıyor.bence bir deneyin.....

Bende öyle birşey yok ama bir ara çıkıp bir bakacağım marka model fiyat ne durumda diye. Senin tevsiye edeceğin uygun fiyatlı birşey var mı ?
  • *Max007
    Abi bak ben de teee ne zamanki mailimi kullanıyordum, 1.5 sene önce değiştirdim. Valla kardeşim sana tavsiyem o mail adresinle helalleş, yeni bir adres al, msn olayında temiz bir sayfa aç, huzura er
  • 5. sayfa kayboldu
  • bir problem var forumda iki gündür, anlamadım ne oluyor

...diyordum ki 5. sayfa geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 8 Ağustos 2008; 19:02:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theheretic

quote:

Orjinalden alıntı: rtaskinlar

Bu arada seni hiç online görmüyorum kardeş ? Yenge açtırmıyor mu ?

Yok dostum, elimde online oynayabileceğim pek oyun da ondan aslında. Resistance var ama eski oyun. GTA yı daha hala senaryo oynuyorum. Bir de elimdekilerin single larını bitiriyorum yavaş yavaş, online gözükmüyorum şu aralar. Euro 08 oynarken geçen haftalarda her akşam online oluyordum, fakat bağımlılık yaptı resmen gece 2-3 derken işte uykulu uykulu gezmeye başladık takasladım bende.

Neyse olmazsa CoD4 ü takas filan veya ikinci el bulmaya çalışayım. Aslında Bad Company bizim için daha iyi olurdu fakat hepimiz aynı anda alamayız herhalde.

Valla uzuuuuuuuuuuun bir süre benim oyun almam pek mümkün değil kendi adıma söylersem, biryerlerden COD4 yada Vegas 2 bulabilirsen onları da oynarız

• ortak bir oyun belirleyelim ve oynayalım o oyunu. derneğimizin ilk faaliyetini gerçekleştirelim artık.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: theheretic

quote:

Bu arada seni hiç online görmüyorum kardeş ? Yenge açtırmıyor mu ?

Yok dostum, elimde online oynayabileceğim pek oyun da ondan aslında. Resistance var ama eski oyun. GTA yı daha hala senaryo oynuyorum. Bir de elimdekilerin single larını bitiriyorum yavaş yavaş, online gözükmüyorum şu aralar. Euro 08 oynarken geçen haftalarda her akşam online oluyordum, fakat bağımlılık yaptı resmen gece 2-3 derken işte uykulu uykulu gezmeye başladık takasladım bende.

Neyse olmazsa CoD4 ü takas filan veya ikinci el bulmaya çalışayım. Aslında Bad Company bizim için daha iyi olurdu fakat hepimiz aynı anda alamayız herhalde.

Valla uzuuuuuuuuuuun bir süre benim oyun almam pek mümkün değil kendi adıma söylersem, biryerlerden COD4 yada Vegas 2 bulabilirsen onları da oynarız

• Evlenmekten vazgeçtim.
    Kimse benim PS3 zevkime engel olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

Evlenmekten vazgeçtim.
    Kimse benim PS3 zevkime engel olamaz.

ben evli değilim ama ps3 yada başka konsolların bağımlılık yaptığı bir gerçek sigara gibi bırakamıyorsunuz.evlenince ben hanımın karşı gelip ps3 oynama diyeceğini sanmıyorum diyenler varsada merak ettim niye der böyle durumda olan arkadaşlar varsa cevaplasında ögrenelim bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

arkadaşlar şu oyunu düşünüyorum SİREN BLOOD CURSE oynayan varmı aramızda?? GUİTAR HERO yuda ''METALLICA'' PAKETİ ÇIKINCA ALICAM

bi laf vardır pis boğaz diye öle birisen al derim. lafımı yanlış anlama haa bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikolojiksilah007

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şu oyunu düşünüyorum SİREN BLOOD CURSE oynayan varmı aramızda?? GUİTAR HERO yuda ''METALLICA'' PAKETİ ÇIKINCA ALICAM

bi laf vardır pis boğaz diye öle birisen al derim. lafımı yanlış anlama haa bu arada.

doğru anlaşılır biryeri yokki

berbat bir oyun arkadaş bana göre sen oyunlardan anlamıyorsan önüne geleni alıyosan ve hepsinden zevk alıyosan al derim ve öle birine benziyosun sormandan anladım da ondan ok anladınmı şimdi. oyun piyasasını takip eden hangi oyunun kaliteli hangi oyunların berbat olduğunu bilir ben şahsen 1 lira vermem bu oyuna ama senin gibiler için zevklidir.ok

öyle biri olduğumu anlaman için benim o oyunu almış olmam gerekiyordu...
    oyun piyasasını takip edebilcek kadar vaktim olmadığı için soruyorum.
    sen 1 ytl vermeyebilirsin ama başkası beğenebilir,ben özellikle oyunu alıp oynayanlara sordum sorumu anlayarak okuduysan ?
    ''senin gibiler'' derken ,pek anlayamadım ama saygı çerçevesini aşmadan yaz ve uslubuna dikkat et istersen karşında ''senli benli '' olmuş kadar biri yok ..

• quote:

hata bende sana harika güzel oyun diye yazsaydım o zaman tartışma cıkmazdı. al arkadaşım al mükemmel oyun bu arada sana siz yerine sen dediğim için özür dilerim BAŞBAKANIM.

sen ilk attığın mesajı okuda sonra cevap yaz istersen ...olayın başbakanlıkla bir ilgisi yok..

''berbat bir oyun arkadaş bana göre sen oyunlardan anlamıyorsan önüne geleni alıyosan ve hepsinden zevk alıyosan al derim ve öle birine benziyosun sormandan anladım da ondan ok anladınmı şimdi. oyun piyasasını takip eden hangi oyunun kaliteli hangi oyunların berbat olduğunu bilir ben şahsen 1 lira vermem bu oyuna ama senin gibiler için zevklidir.ok''
  • quote:

''doğru anlaşılır bir yeri yokki '' lafı bir espriydi smiley lerden anlıyorsan !
    ''laf sokma'' gibi bir derdim yok ayrıca..
    neyse daha fazla kirletmeyelim topiği......

anlayışından dolayı teşekkürler
  • bu gece kapışacacağız hangi oyunda kapışacağız derseniz benim elimdeki her oyunda online var dolayısıyla hepsinde uyar
    maç başlangıç saati 22:00
    hadi kayıtları alalım

@rtaskinlar ne dersin hadi organize olalım

@OBOZDEN ilk faliyeti geçen gün 3 kişi ile yaptık allahın izniyle bu gecede yapacağız psn ve oyunları yazmadıysan bildir @rtaskinlar ince ayarı çeker
  • bende lg nin kulaklığı var.gayet memnunum.
    bir de daha kullanışlı kafanıza tam oturan iki kulaklıklı ve önden mikrofonlu modeller var.
    biraz daha rahat..
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayaydin

bende lg nin kulaklığı var.gayet memnunum.
    bir de daha kullanışlı kafanıza tam oturan iki kulaklıklı ve önden mikrofonlu modeller var.
    biraz daha rahat..

alacağım sadece ps3 için olacak kablosuz olması gerek ucuz bişeyler bakıyorum

bu gece gelecekmisin
  • *psikolojiksilah007
    berbat bir oyun arkadaş bana göre sen oyunlardan anlamıyorsan önüne geleni alıyosan ve hepsinden zevk alıyosan al derim ve öle birine benziyosun sormandan anladım da ondan ok anladınmı şimdi. oyun piyasasını takip eden hangi oyunun kaliteli hangi oyunların berbat olduğunu bilir ben şahsen 1 lira vermem bu oyuna ama senin gibiler için zevklidir.ok

Bu başlık tartışma, konsol fanatikliği, saygısızca diğer oyunları yererek oyun fanatikliği, şu oyun bu oyunu döver ya da şu konsol bu konsolu döver başlığı değildir. Sadece ve sadece evli dostlar için yürüttüğümüz bir ortak buluşma ve yorumlaşma yardımlaşma alanıdır.
    Şu noktayı ayırt edelim, bir oyun hakkında iiy yada kötü diyerek yorum yapmak, şu oyun şundan daha üstün demek ya da şu konsolun şu yönleri bence diğer konsoldan daha üstün demek BAŞKA, bu saydıklarımı fanatikçe savunmak başka şeydir. Unutmayalım ki fanatiklik, beraberliğinde saygısızlığı da getirir.

*psikolojiksilah007: demiraca'nın sana söylediği birşey olmadan ona saygısızca yazdığını görüyorum. Buradaki herkes saygı çerçevesi içinde bir aradalar. İlk sayfalarda yazdım, bu başlık yapısı itibarı ile sadece SANAL bir oluşum olarak kalmayabilir, hepimiz işi gücü olan ve çalışan insanlarız, ileride görüşebiliriz, sanal arkadaşlık yerine gerçek yaşamda da arkadaş ve belki ötesinde DOST olabiliriz. Bu ihtimali de, yani ileride yüz yüze gelebileceğimiz ihtimalini de göz önünde bulundurarak lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim ve saygı çerçevesinden çıkmayalım.

• *Max007, kardeş ekliyorum forum niklerini de ilk sayfaya, maç zamanını da yazıyorum, burdan tekrar hatırlatayım arkadaşlar, maç etkinliklerinin tarih ve saatlerini ilk sayfanın en üstüne yazıyorum, yani maç var mı diyen üyeler sayfalarda gezinip tarih saat aramadan direk ilk mesaja bakabilirler.

Ya şu blutut olayına ben de girmek istiyorum, yok mu şöyle uygun bir model
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur80

Nedir bu kadin milletinden cektigimiz nedir bu oyun dusmanligi anlamadim birbirimize destek olalim arkadaslardostum benide ekleyebilirsin psn: ugur1980

Atlamışım seni kardeşim, sen yazalı çok olmuş görmemişim kusura bakma, seni de ekledim

Arkadaşlar, BU GECE 22:00 DA COD4 MAÇ VAR, HERKESİ BEKLİYORUZ, bilgiler ilk mesajda, bu arada ilk mesajı güncelledim, PSN adresleri yanına forum takma isimlerini de ekledim, kim kim diye anlayamıyorduk, artık ordan bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 9 Ağustos 2008; 13:38:39 >
  • bu akşam için bir planım yok,fakat c.tesi olduğundan değişebiliyor.
    ben yine de akşam girersem mesaj atarım psn üzerinden.....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.