Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
129.081
Cevap
158
Favori
2.189.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alo alo alo, ya arkadaş ne iş, hiçbir yazdığımı göremiyorum, bunu da göremeyecem şimdi, sizin yazdıklarınızı da göremiyorum, bunları gören varsa arkadaşlar benim ps3 açık, onliine olsuğunuzda bana bir mesaj atıp bilgi verin ne iş anlamadm ya
  • deneme deneme
  • Oh be tamam normale dönmüş forum, saatlerdir deli gibi yazıyorum hiçbiri gitmiyor, hele şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 7 Ağustos 2008; 21:13:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max007

@ygultekin82 tv hayırlı olsun akşam açık olursan maça çağırırım gelmeyen kılıbık olsun

@rtaskinlar maddi durumun iyiyse al bir lcd, ps3 için şart, oda büyükse 106 veya 127 almalısın

Alacaz inşallah ağustos sonu gibi 40x3500, birsürü filmim var dvd, birkaç da blu ray var, hiçbirisini izlemedim televizyonu bekliyoruz, yeni eğitim öğretim yılına televizyon ve dvd lerle giriş yapacaz artık ( ygultekin82 )

• @rtaskinlar @korayaydin akşam maç güzeldi tekrar yapalım... fakat ben korayın konuşduğunu hiç duymadım sadece ilk iyi akşamlar dediğini duyabildim... biz bu işi ilerletelim bluetooth mik. hemen alırım
  • quote:

@rtaskinlar @korayaydin akşam maç güzeldi tekrar yapalım... fakat ben korayın konuşduğunu hiç duymadım sadece ilk iyi akşamlar dediğini duyabildim... biz bu işi ilerletelim bluetooth mik. hemen alırım

oyunun ayrıntılarını anlatırasnız iyi olur
  • quote:

@rtaskinlar @korayaydin akşam maç güzeldi tekrar yapalım... fakat ben korayın konuşduğunu hiç duymadım sadece ilk iyi akşamlar dediğini duyabildim... biz bu işi ilerletelim bluetooth mik. hemen alırım

Cidden maç güzeldi, max, senin ilk açtığın haritanın adı neydi bilmiyorum ama o harita çok güzeldi.

Bu hedset olayı şart olmaya başladı, çıkıp bakayım bir ara. klavye olmadan yazı yazmak çok zor yav.
    Korayaydın ın ne konuştuğunu ben de duyamadım boğuk geliyordu ses.
    Katılım biraz daha fazla olsa çok iyi olacak. Yani en azdından bir takım komple bizden olsa da karşı takım gavur olsa da olur

*Max007, uygunsa bu akşam da atalım, sen haber ver, ona göre ilk sayfayı güncelliyeyim.

• ne oynadınız siz yav??
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

ne oynadınız siz yav??

COD4

Demiraca sen üye olmuş muydun derneğe ? Olmadıysan PSN'ni ve elindeki oyunları yaz seni de ekliyeyim ilk sayfaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 8 Ağustos 2008; 14:28:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtaskinlar

quote:

ne oynadınız siz yav??

COD4

Demiraca sen üye olmuş muydun derneğe ? Olmadıysan PSN'ni ve elindeki oyunları yaz seni de ekliyeyim ilk sayfaya.

bende cod4 , pes08 , mgs4 , gta4 kaldı ..14 tane oyunumu sattım birkaç gün önceyeni oyunlar almak için ..

• dernek hayırlı olsun, ben de evliyim, önerim şudur:

eşi ps3 oynamayanlar bir araya gelsin, eşler börek, çay yapsın, kaynaşsın, erkekler fifa atsın, cod atsın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rtaskinlar

quote:

ne oynadınız siz yav??

COD4

bende cod4 , pes08 , mgs4 , gta4 kaldı ..14 tane oyunumu sattım birkaç gün önceyeni oyunlar almak için ..

Demiraca PSN adresini yazmamışsın, yaz seni de ekliyeyim, hep beraber atalım maçları, maç saatlerini ilk mesajın en üstüne yazacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: dunyao

dernek hayırlı olsun, ben de evliyim, önerim şudur:

eşi ps3 oynamayanlar bir araya gelsin, eşler börek, çay yapsın, kaynaşsın, erkekler fifa atsın, cod atsın.

Güzel fikir, eşler bize hizmet etsin, çay börek yapsın, hatta biz oynarken konsantreyi bozmamak için elleriyle bize yedirsinler Var mı öyle bir eş yeryüzünde ?

Kardeş sen de yaz PSn adresini ve elindeki oyunları.

• quote:

Orjinalden alıntı: theheretic

Tüh ya, ben de CoD4 yok. PC de bitirmiştim. Beyler bundan sonraki oynayacağımız oyun Soul Calibur 4 olsa. Ben almayı düşünüyorum. Multisi çok zevkliymiş. Biraz birbirimizi pataklarız.

Abi benim seneye yaza kadar oyun almam pek mümkün değil. Daha yeni 10 tane oyun 1 tane dualşok aldım. Hanımla nlaşma öyle, sneye yaza bir 10 tane daha alırım, o zaman oynarız, yada ikinci el ÇOK ucuza olursa alabilirim anca.

Bu arada seni hiç online görmüyorum kardeş ? Yenge açtırmıyor mu ?

• @rtaskinlar küçük bir harita açmak için onu seçmiştim, dün akşam eve gidip cod4 açtığımda hanım kapıdan bir baktı kara murat bakışı kork benden dercesine.... valla bu akşam az zor gibi benim spacede bir kız görmüşde onun sıkıntısı var bendede ne şans kızı bile tanımıyorum ki nerden girdi oraya bu gün yinde belli olmaz girebilirim ama cumartesi kesin hafta sonuna oynamak istiyenler varsa elinde cod4 olmasa bile başka oyunda multi oynarız sorun değil

@theheretic Soul Calibur pek oynamışlığım yok bu sebepten bildiğim oyun tekken6 almayı düşünüyorum aramızda alalnlar olur kapışırsınız

@dunyao çok güzel olur
  • quote:

@rtaskinlar küçük bir harita açmak için onu seçmiştim, dün akşam eve gidip cod4 açtığımda hanım kapıdan bir baktı kara murat bakışı kork benden dercesine.... valla bu akşam az zor gibi benim spacede bir kız görmüşde onun sıkıntısı var bendede ne şans kızı bile tanımıyorum ki nerden girdi oraya bu gün yinde belli olmaz girebilirim ama cumartesi kesin hafta sonuna oynamak istiyenler varsa elinde cod4 olmasa bile başka oyunda multi oynarız sorun değil

@theheretic Soul Calibur pek oynamışlığım yok bu sebepten bildiğim oyun tekken6 almayı düşünüyorum aramızda alalnlar olur kapışırsınız

@dunyao çok güzel olur

Benim de biraz zor gibi bu okşam, kayınvalideye gideceğiz 23:00 gibi gelirim ordan geri eve, televizyonda chucky var onu izlerim, ondan sonra da gece 1 gibi girersem girerim bilmiyorum artık

Yarın yaparız olmadı, haberleşelim.

MSN olayını iptal edip sıfır bir msn almak, space vs. hiçbir ek birşey kullanmamak inan en mantıklısı, ben öyle yapıyorum, msn vs. şeyler yok problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 8 Ağustos 2008; 17:51:15 >

• inanamıyorum ,bende evliyim ...sadece ben değilmişim bir kaç sayfa okudum ... vah kader arkadaşlarım benim.. :) yanlız ben xbox360 cıyım .. ama olsun ,herkeze selam gamertag:armagan77
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_divx

inanamıyorum ,bende evliyim ...sadece ben değilmişim bir kaç sayfa okudum ... vah kader arkadaşlarım benim.. :) yanlız ben xbox360 cıyım .. ama olsun ,herkeze selam gamertag:armagan77

Hoşgeldin kardeşim aramıza, xbox ps3 ne farkeder, oyun oynayalım yeter
    Seni ekleyemiyorum yalnız kusu bakma, sadece PSN adreslerini ekliyorum ortak iletişim için
  • teşekkür ederim, sağolun bu başlığı hep takip edeceğim..benim başıma gelenleri burada okudum tüylerim diken diken oldu valla kardeşlerim hepinize kolay gelsin...
  • iyi akşamlar arkadaşlar,dün akşamki maçlar benim için de bir zevk idi.
    daha büyük katılımlarla devamını getiririz inşallah.
    dün girdiğimiz serverlarda bağlantılarımız yavaş olduğu için zorlandık.
    eğer yüksek sayıda katılım gerçekleştirebilirsek özel bi server açıp oyunda kendi aramızda da oynayabiliriz.
    ses konusuna gelince,sanırım ses değiştirme özelliğinde dolayı ps3 de bir sorun var.
    onu halledeceğim.
    buarada bluetooth headsete de gerekyok.
    eğer cep telefonlarınıza ait bluetooth kulaklık varsa;ps3 çoğunu tanıyor.bence bir deneyin.....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.