Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129.081
Cevap
158
Favori
2.189.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar kormayın hanımlardan gelin üye olun

etkinlik yapalım abi altın günü diyorum..... 3-5 kişi bir maç ayarla, bana her gün akşamı uyar, bak daha bitirmedim halde mgs4 single bile oynamaktan vazgeçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMesut -- 7 Ağustos 2008; 19:09:24 >
  • Herkese iyi akşamlar.Elimdeki oyunlar Pes2008,COD4,Fifa 2008,Motor Storm.
    Ortalama her akşam, COD4 oyununda [TURK] clanı adı altında birlikte oynadığımız bir grubumuz var.
    Bu resmi de geçen ay arkadaşlarla buluşmamızda çekmiştik.....

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayaydin -- 7 Ağustos 2008; 17:38:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayaydin

Herkese iyi akşamlar.Elimdeki oyunlar Pes2008,COD4,Fifa 2008,Motor Storm.
    Ortalama her akşam, COD4 oyununda [TURK] clanı adı altında birlikte oynadığımız bir grubumuz var.
    Bu resmi de geçen ay arkadaşlarla buluşmamızda çekmiştik.....

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

Yanyana 2 ps3, yakışmışlar birbirlerine

Sen PSN adresini yazmamışsın sanırım, onu yazarsan seni de ekleyebileceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: Max007

bu kadar kormayın hanımlardan gelin üye olun

etkinlik yapalım abi altın günü diyorum..... 3-5 kişi bir maç ayarla, bana her gün akşamı uyar, bak daha bitirmedim halde mgs4 single bile oynamaktan vazgeçerim

Geçen mesajlaştık, hasta evdeydin, geçmiş olsun dedim, cidde birşey değildir inşallah dedim , bir cevap alamadım senden yav

Abi şey mi yapska acaba, derneğe her katılana bir küçük altın gibilerinden

• Beyler ben tatilde olduğum için aşağı yukarı sürekli online oluyorum. Peki madem maç serileri açılışımızı bu akşam yapalım bakalım.

BU AKŞAM SAAT 20:30 - 21:00 GİBİ COD 4 ONLİNE MAÇ DÜZENLİYORUZ. TÜM ÜYELER VE GELMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ.

***Max007 : Kardeş ben oyun açma olayını tam bilmiyorum şu aralar vegas 2 kastığım için. Sen o saatlerde " evlips3" diye bir oyun açarsan biz de oraya geliriz. Uygun mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtaskinlar

Beyler ben tatilde olduğum için aşağı yukarı sürekli online oluyorum. Peki madem maç serileri açılışımızı bu akşam yapalım bakalım.

BU AKŞAM SAAT 20:30 - 21:00 GİBİ COD 4 ONLİNE MAÇ DÜZENLİYORUZ. TÜM ÜYELER VE GELMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ.

***Max007 : Kardeş ben oyun açma olayını tam bilmiyorum şu aralar vegas 2 kastığım için. Sen o saatlerde " evlips3" diye bir oyun açarsan biz de oraya geliriz. Uygun mu ?

İsim yazma gibi bir olay yokmuş *Max007 sen bir anlatıp ayarlarsan olacak maç olayı tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 7 Ağustos 2008; 18:00:59 >

• Bir konu başlığı altında PSN isimlerimizi yazarsak,zaten arkadaş listesinde ne online olup olmadığımızı ve hangi oyunu oynuyor olduğumuyu görüyoruz.Oradan haberleşiriz.
    Benim PSN: CoReMooN
  • tamam abi akşam açar kurar sizi davet ederim fakat 21:00 gibi işten çıkıyorum 21:30 anca açarım
    @korayaydin beni eklermisin emesut
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayaydin

Bir konu başlığı altında PSN isimlerimizi yazarsak,zaten arkadaş listesinde ne online olup olmadığımızı ve hangi oyunu oynuyor olduğumuyu görüyoruz.Oradan haberleşiriz.
    Benim PSN: CoReMooN

Bu konu altında ilk sayfada yazıyor tüm evli kullanıcıların PSN adresleri, seni de oraya ekledim. İlk mesajı bir kontrol et istersen . Psn ye de ekliyorum
  • quote:

tamam abi akşam açar kurar sizi davet ederim fakat 21:00 gibi işten çıkıyorum 21:30 anca açarım
    @korayaydin beni eklermisin emesut

Tamam kardeş, akşam oyunda görüşürüz o zaman, ben daha single player ına bile başlamadım, direk bikaç kez multi oynadım, akşam bakarız artık
  • rtaskinlar hocam,nasıl gidiyor tv alacaktın sanırım en son tv böl.de görmüştüm mesajları,benimde artık 19' canıma tak etti,aldım bugün tv'yi yarın bağlanacak inşallah.Samsung LE40M87BD modelini aldık bakalım.Tv bir kurulsun,oyunlara akıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

rtaskinlar hocam,nasıl gidiyor tv alacaktın sanırım en son tv böl.de görmüştüm mesajları,benimde artık 19' canıma tak etti,aldım bugün tv'yi yarın bağlanacak inşallah.Samsung LE40M87BD modelini aldık bakalım.Tv bir kurulsun,oyunlara akıyorum...

Hayırlı olsun dostum, güle güle kullan,biz de alacaz inşallah ağustos sonu gibi 40x3500 düşünüyoruz İ.B.den,bakalım artık, online maça geliyor musun akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 7 Ağustos 2008; 18:40:26 >
  • @ygultekin82 tv hayırlı olsun akşam açık olursan maça çağırırım gelmeyen kılıbık olsun

@rtaskinlar maddi durumun iyiyse al bir lcd, ps3 için şart, oda büyükse 106 veya 127 almalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

rtaskinlar hocam,nasıl gidiyor tv alacaktın sanırım en son tv böl.de görmüştüm mesajları,benimde artık 19' canıma tak etti,aldım bugün tv'yi yarın bağlanacak inşallah.Samsung LE40M87BD modelini aldık bakalım.Tv bir kurulsun,oyunlara akıyorum...

Vay, şimdi gördüm, sen de öğretmenmişsin yav Nasıl gidiyor hocam tatil, kaldı 3 hafta

• quote:

@ygultekin82 tv hayırlı olsun akşam açık olursan maça çağırırım gelmeyen kılıbık olsun

@rtaskinlar maddi durumun iyiyse al bir lcd, ps3 için şart, oda büyükse 106 veya 127 almalısın

Kardeş 40x3500 alacaz inşallah ağustos sonu gibi
  • quote:

@ygultekin82 tv hayırlı olsun akşam açık olursan maça çağırırım gelmeyen kılıbık olsun

Alıyoruz kardeş ağustos sonu gibi 40x3500 ü inşallah, bakalım artık, tüplüde oyna oyna nereye kadar, birde birdürü dvd film var bikaçtane bluray- yazık oluyor onlara,lcd alacaz diye kimseye dvdleri izletmiyorum, kendim de izlemiyorum, bir alalım, vuracam kendimi film ve oyuna
  • *Max007 kardeş alıyoruz bizde inşallah ağustos sonu gibi 40x3500'ü.
  • Hayırdır maç mı var?
    Rtaskinlar hocam,tatil iyi gidiyor çok şükür,Derin hanımın kontrolleri ile geçiyor bakalım(hanım 5 aylık hamile,Derin 5 aylık kızım)

Şaka bir yana da ne maçı var hocam,katılabileceğim bişeyse tabi aranızda olmak isterim,ama ben şimdilik maç olarak akşam xbox'da pes2007'de Roma ile italya ligine devam etmeyi düşünüyorum ki bu aralar PS3'de görülmememin temel sebebi
  • valla abilerim ... cok sıkıcı bi durum olsa gerek.. valla oyuna bi dalıyorum sesini kıs bile demelerine gıck olurken şunun başından kalk demeleri heralde cinnet gecirmeme neden olucaktır .... neyseki dah a4 5 senem var rahatız ama deseki gel hadi callof atalım 30dakkadan 2 el sonrada çay demler filim izleriz ...valla süperr olurdu.. evde böyle filim izleyip ps oynamak isteyen bi bayanın olması
  • Valla iyi gidiyor,3 haftayı en iyi şekilde değerlendirmek lazım.Akşam Cod4 online var sanırım ama bende Cod4 yok,siz oynayın,ben izlerim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.