Şimdi Ara

Epilasyon yaptıran var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaşındayım afedersiniz maymun gibiyim. Buz lazer epilasyon çok acıtıyor mu ?

• İnsan doğası gereği kıllıdır zaten. epilasyon filan hep kapitalizmin oyunu.kim kapitalist çıkardı acaba bu ''İstenmeyen tüyler'' lafını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 29 Nisan 2021; 17:19:36 >
  • Boş yapma kardeşim ciddi soru soruyoruz şurda

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    belki kendisi rahatsız oluyor hocam her şey kadınlara bakmıyor sonuçta
  • Ben buz lazer yaptırıyorum. Özellikle göğüs ve ense kılları çok acıtıyor. Sonuçtan memnun musun dersen eh işte 7-8 seans oldu %50 civarı azaldı. Çok azalınca iğneli epilasyon yapacağım en iyisi o kökten çözüm.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle geç geri dönüş için özür dilerim. Sormak istediğim bazı sorular var.

1- Buz lazer çok acıtıyor mu ?

2- Ne kadar verdin buz lazer için ?

3- Kılların simsiyah mı çıkıyordu yoksa seyrek miydi ?

Yanıtlarsan gerçekten çok sevinirim.

Hocam kıllarımla barışık şekilde yaşamam imkansız. Nedenini şöyle açıklayayım :

Hadi ben kıllarımla barışık yaşıyorum diyelim. Başka insanlar gözünü bana dikiyor. Mesela otobüsteysem özellikle kadınlar uzaklaşıyor ( haklı olarak ). Başka bi neden de insanların dalga geçmesi. Bende şaka kaldırıyorum ama bi yere kadar. Şakayı çok abartıyorlar moralim çok bozuluyor. Sevgili yapmak istesem bu kıllarla imkansız zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Ben de makineyle alıyodum ama o kıllar çıkarken t-shirt e veya pantolona batıyor insanı rahatsız ediyor

• SYRISN kullanıcısına yanıt

Özellikle göğüs baya acıtıyor. Benim acı eşiğim yüksek diye biliyorum. Kıllarım kalın, siyah ve baya yoğun özellikle göğüs kısmında ama epilasyonla yarı yarıya azaldı denebilir. Yine de fazla beklentiye girme. Bir de buz lazer diye bir site var oradan araştır gerçek buz lazer yapan yere git.

Ben geçen sene 2400 filan vermiştim 10 seans. Konmple sırt,bel,ense,göğüs,karın,omuz ve dirseğe kadar kol için.

Yapan abla sağolsun 3 kereyi kontrol diye yazdı seanstan saymadı ama seans yapar gibi yaptı. Daha 3 seansım filan var.

Edit: acıyı azaltmak için lazer yapacağı yere buz koyuyor o zaman acısı biraz daha az oluyor. Diğer yerler çok acımıyor ama göğüs fena. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 2 Mayıs 2021; 4:33:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Özellikle göğüs baya acıtıyor. Benim acı eşiğim yüksek diye biliyorum. Kıllarım kalın, siyah ve baya yoğun özellikle göğüs kısmında ama epilasyonla yarı yarıya azaldı denebilir. Yine de fazla beklentiye girme. Bir de buz lazer diye bir site var oradan araştır gerçek buz lazer yapan yere git.

Ben geçen sene 2400 filan vermiştim 10 seans. Konmple sırt,bel,ense,göğüs,karın,omuz ve dirseğe kadar kol için.

Yapan abla sağolsun 3 kereyi kontrol diye yazdı seanstan saymadı ama seans yapar gibi yaptı. Daha 3 seansım filan var.

Edit: acıyı azaltmak için lazer yapacağı yere buz koyuyor o zaman acısı biraz daha az oluyor. Diğer yerler çok acımıyor ama göğüs fena. :)

Hocam boyun kısmına yapılıyor mu? Sakalların da altında kıllar çıkmaya başladı çok çirkin duruyor.

• Acı hiç umrumda değil param olsa yaparım. Acıyı düşünecek kadar zengin değilim 😏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sırta yaptırmak istiyorum ben de. Anasını satayım yüzümdeki sakallar daha birleşmiyor sırtımdan özeliklle de enseden sakal gibi kıl çıkıyor. 2 güne bir makineyle giriyom valla acayip takığım

sen öyle san 

• senin kıl ve ten yapına bağlı bitip bitmemesi kıl köklerin siyah ve ten rengin açıksa daha hızlı sonuç alırsın ve tabi ki kalın olması lazım kıllarının yoksa lazer ince kılları kalınlaştırıyor

• Erkek halimle epilasyon vs bulaşmam. O kadar para ve acı. Para. Neyse de acıya katlanamam. Tüy dökücü krem ve makinemle mutluyum

• biraz acıtır ama cok değil. biraz huylanırsın sadece

• testis torbası altında sanki don araya girmişte kesiyormuş gibi rahatsızlık veren bir durum vardı

ama görünürse tahriş yoktu

aylarca süren bu durum en çok etek traşını geciktirdiğim zaman olunca epilasyona karar verdim

iş yerindeki bayan arkidişten lazer epilatörünü ödünç aldım

ardından garının eline verip hedef bölgeye epilasyon yaptırdım

5-6 seans sonra sorun tamamen çözülmüştü

cihazı iade ederken arkidiş sordu ne için kullandın ki diye

durumu anlatınca vermene gerek yok sende kalsın yine lazım olabülü demişti  

• Genital bölge ve koltuk altı için yaptırmış olan arkadaşlar fikir verebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 2 Mayıs 2021; 11:11:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.