Şimdi Ara

Epic Games'in yılbaşı ücretsiz oyunu belli oldu! 31 Aralık - 1 Ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Epic Games'in yılbaşı ücretsiz oyunu belli oldu! 31 Aralık - 1 Ocak
    Oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games Store, ücretsiz oyun fırsatlarına devam ediyor. Kaçıranlar için yılbaşına özel gizemli oyun dönemi halihazırda başladı ve kullanıcılara her gün yeni bir oyun sunulacak. Geçtiğimiz dakikalarda ise Epic Games'in 30-31 Aralık hediyesi erişime açıldı.

Epic Games'te bugünün ücretsizi: Chivalry 2

Kaçıranlar için Aralık sonuna kadar devam edecek yılbaşına özel gizemli oyun döneminde, Epic Games'te her gün yeni bir oyun ücretsiz olacak. Geçtiğimiz dakikalarda ise bugünün ücretsiz oyunu Chivalry 2 erişime açıldı. Chivalry 2, destansı ortaçağ film savaşlarından esinlenen çok oyunculu birinci şahıs bir aksiyon oyunu. 

Daha önce de belirttiğimiz gibi oyunu 1 Ocak 2026 Türkiye saati ile 19:00'a kadar Epic Games'ten kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Böylece tamamen sizin olacak Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye gitmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Epic Games'te "Yılbaşı" indirimleri başladı: %90'a varan fırsatlar

Kaynak:https://store.epicgames.com/tr/p/chivalry-2

• Fos cikti 😭

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu son günden ümitliydim. Ama bu da fos çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine de HL'yi verdikleri için teşekkür ederim. Yeniden başladım. İlk çıktığı güne göre bazı iyileştirmeler ve genişletmeler yapmışlar sanki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 10$'lık Total War: Three Kingdoms oyunu ücretsiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • epic games in bu kadar kötü bi oyun vermez verse bile mutlaka mantıklı bi sebebi vardır ki... epic games yarın aynı anda 2 tane beleş oyun vericek bunlarda kalitelidir diye umud ediyorum

• mükemmel oyun bu arada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.