Şimdi Ara

Epic Games'in 12. ve yeni ücretsiz oyunu: 28-29 Aralık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Epic Games'in 12. ve yeni ücretsiz oyunu: 28-29 Aralık
    Oyuncuların en büyük ikinci kalesi Epic Games Store, ücretsiz oyun fırsatlarına devam ediyor. Kaçıranlar için yılbaşına özel gizemli oyun dönemi halihazırda başladı ve kullanıcılara her gün yeni bir oyun sunulacak. İşte Epic Games'in 28-29 Aralık ücretsiz oyunu.

Epic Games'te bugünün ücretsizi: SKALD: Against the Black Priory

Kaçıranlar için Aralık sonuna kadar devam edecek yılbaşına özel gizemli oyun döneminde, Epic Games'te her gün yeni bir oyun ücretsiz olacak. Son olarak bugünün ücretsiz oyunu SKALD: Against the Black Priory erişime açıldı. Norveç merkezli High North Studios tarafından geliştirilen SKALD: Against the Black Priory, sihir ve canavarlarla dolu karanlık bir dünyada geçen retro tarzı bir rol yapma oyunu. Ayrcıa taktiksel sıra tabanlı savaş, isteğe bağlı gizlilik, ayrıntılı yemek pişirme sistemi, oyuncu seçimleri ve resmi mod desteğine sahip.

Ayrıca Bkz.Epic Games'te "Yılbaşı" indirimleri başladı: %90'a varan fırsatlar

Daha önce de belirttiğimiz gibi oyunu 29 Aralık 2025 Türkiye saati ile 19:00'a kadar Epic Games'ten kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Böylece tamamen sizin olacak Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye gitmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Kaynak:https://store.epicgames.com/tr/p/skald-against-the-black-priory-cffcc0

• Kusucam şimdi bu oyun ne ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kalp temiz olursa dilden güzel sözler çıkar. İMAM ALİ

Ne zaman bir bardak soguk su içerseniz beni hatırlayın İMAM HÜSEYİN
  • Epey keyifli :) NES-SNES dönemi RPG severler kaçırmasın.

• benim indirdiğim oyunlarda böyle bir mesaj geliyor

Epic Games'in 12. ve yeni ücretsiz oyunu: 28-29 Aralık

ben howgards ve gta 4 aldım. toplasan 1 saat oynamamışımdır. işte hayri pıtırı yüklemedim bile ama hala kütüphanede.

• napolyon94 kullanıcısına yanıt

grafikleri falan çok güzel duruyor. ama kaçırdık .Keşke bir de TR olsa.

• Kalitiesini düşürüyor böyle çöp oyunlar dağıtarak yılda bir oyunu herkes dağıtır eğer sen her hafta her gün oyun vereceksen kaliteli vereceksin ki millet seni bırakmasın

Bir kere kendini duyurdun ondan sonra çer çöp dağıtırsan sende çöp olursun

• fatih143 F kullanıcısına yanıt

14 gün boyunca 2 saatten az oynanan oyunlarda iade hakkı var diyor. Oyun ücretsiz olsa bile hesaba eklendiği için otomatik olarak bu mail geliyor. Yani oyunlar kalıcı sorun yok olay tamamen iade uygunluğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.