Şimdi Ara

EP35C-DS3R ve 2x2 DDR3 1333Mhz Ram.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimi ddr2 den ddr3 e çevirmek istiyorum.Acaba Gigabyte ep35c-ds3r ile 2x2 sorun çıkarırmı ? çıkarmazsa

2GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7 almayı düşünüyorum OCZ lerin fiyatları baya tuzlu geldi kingston ram ile sorun yaşayan varmı?

Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşım forumda bir konuda daha önce tartıştık bu durumu. Özellikle LGA775 platformunda DDR3 e geçmenin hiçbir getirisi yok. Ve Hatta (Konuyu bulursam link ekleyeceğim buraya) DDR2 1066 mhz, DDR3 1333 mhz den daha iyiydi bu platformda. Çok gereksiz bir terfi olur, sadece para harcamış olursunuz. Ayrıca Combo anakartlarda DDR3 ramler sorun çıkarabiliyor, o nedenle de önermiyorum.

İşte buda dediğim konu, testlere bakın inceleyin. Ne kadar gereksiz olduğunu kendiniz görün.

http://forum.donanimhaber.com/m_37710077/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37710077

Ekleme: link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 27 Şubat 2010; 10:14:24 >
  • 2 Gb Tek Modül 1066 MHz DDR2 Hyperx CL5 RAM x4 8gb ram yapsam sizce nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 28 Şubat 2010; 16:39:54 >
  • Combo anakarta DDR3 bellek asla önermiyorum %75 sorun çıkartıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

2 Gb Tek Modül 1066 MHz DDR2 Hyperx CL5 RAM x4 8gb ram yapsam sizce nasıl olur?

32 bit işletim sisteminde 3 gb tan, 64 bit işletim sisteminde de 4 gb tan fazlası boşa masraf olur.

32 bit işletim sistemlerinde zaten proğramlar en fazla m3 gb ram desteğine sahip olduğundan fazlasını kullanamazsınız.

64 bit işletim sisteminde ise 8gb ram kullanılabilir olmasına rağmen bırakın 8 gb ı, 4 gb ı dahi kullanmanız, normal şartlar altında mümkün değil.
  • Combo anakartlarda sorun çıkma ihtimali yüksek ayrıca bi performans getirisi de zor

Sisteminiz güzel bi parça değiştirmeye pek lüzüm görünmüyor
  • ilk etapta 2x2 1100mhz ddr2 almayı düşünüyorum işletim sistemim win7 x64. Daha sonra gerekirse ekstra ekleme yaparım.Kingston almamı öneriyormusunuz peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

ilk etapta 2x2 1100mhz ddr2 almayı düşünüyorum işletim sistemim win7 x64. Daha sonra gerekirse ekstra ekleme yaparım.Kingston almamı öneriyormusunuz peki?

Forumda çoğu kişi kingston ları 1066 mhz de kullanmakta zorlanıyor. Ben sorunsuz kullanıyorum 1066 mhz de yalnız. İsterseniz biraz araştırın, kararınızı öyle verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.