mhk başkanı çıkıp pozisyonlarda hekm hatası olduğunu söyledi.özellikle servetin pozisyonu kırmızı değil dedi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 27.10.2011 tarih ve 23 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
1-GALATASARAY A.Ş'nin sporcusu SERVET ÇETİN'in, 26.10.2011 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. – GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, müsabakada görmüş olduğu kırmızı kartın cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebinin FDT'nin 88/2. ve 88/3. maddesi uyarınca REDDİNE,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş'nin sporcusu SABRİ SARIOĞLU'nun, müsabakada görmüş olduğu kırmızı kartın cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebinin FDT'nin 88/2. ve 88/3. maddesi uyarınca REDDİNE,
ne kadar acı değilmi?
Saçmalık resmen,ben bu açıklamalardan sonra cezanın kaldırılmasını bekliyordum. Neyse...Kimsenin hakkı kimse de kalmaz,elbet bigün çıkacak.
bu konuda sınıfta kalıyoruz hem yönetim hem taraftar hemde medya olarak .özellikle yönetim tepkisini koyamıyor
Selçuk itiraz edip maç cezasını azaltmıştı böylece almanya maçında oynamıştı. milli maçlarda bile yapilabilen bir uygulama senin beş para etmez liginde yapılmaya çekiniliyorsa iyi niyet aramak zor.
cidden saçmalık. madem yanlış adamlar niye ceza çekiyo ? ulan madem bi varyasyonda bulunmiycan niye açıklama yapıyon ? angut musun sen ?
cidden saçmalık. madem yanlış adamlar niye ceza çekiyo ? ulan madem bi varyasyonda bulunmiycan niye açıklama yapıyon ? angut musun sen ?
+1905
çıkıp çok sert bir açıklama yapması gerekiyor klubun , hem hatayı açıkca kabul et hemde o hatadan dolayı ceza ver
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
çıkıp çok sert bir açıklama yapması gerekiyor klubun , hem hatayı açıkca kabul et hemde o hatadan dolayı ceza ver
+1 artık yönetimin uyanıp masaya yumruğu indirmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
+1
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
+1
pfdk da kaça kaç öndelerdi
Şuan yaşadıgımız durumu fenerbahçe yaşasaydı yönetim çıkar açıklama yapar heryere la söyler hakemleri etki altında bırakır ve sene boyunca sürekli lehte karar alırdı. Ama bu sefer bizim yönetimde böyle birşey yapacaktır umarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme