Şimdi Ara

Enter The Matrix (2003)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eski olmasına rağmen Matrix hastaları için ( benim gibi ) gayet hoş.
    Nieobe veya uzak doğulu adamımız Ghost'u seçebiliyoruz. Keanu Reeves veya diğer elemanların oyunda olmaması üzücü, ama bu karakterler de onları aratmayacak kadar iyiler.;filmin konusu ile oyunun konusu aynı. Herşey paralel ilerliyor.Neo'nun yerinde Ghost var sayılır.1 ve 2. filmin harmanlanması gibi bişey olmuş.
    Ahtım vardı bitirmek bugüne nasip oldu.Sırada The Matrix Path of Neo var bakalım o nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 30 Eylül 2010; 5:04:58 >

• tüh size ya abi yok mu hiç oynayan x) Nerde benim Matrix ailem.
  • arkadaşım bu oyun bence o kadar da güzel değil ama path of neo oyunu süper yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed_199

arkadaşım bu oyun bence o kadar da güzel değil ama path of neo oyunu süper yaa

ama filmle benzer olduğu için daha iyi gibi; şu yakın zamanda Path of Neo'yu oynuyacağım bakalım nasılmış.
  • bende eskiden bu oyun vardı ama filmini izlemediğim için pek bişey anlamamıştım filmini beğenirsem bende yüklemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed_199

arkadaşım bu oyun bence o kadar da güzel değil ama path of neo oyunu süper yaa
  • bence path of neo berbat, bu oyun çok güzeldi. özellikle iyi dövüşen elemanlara karşı (ajanlar falan) dövüş sahneleri çok zevkliydi. ama 2-3 yıl sonra tekrar oynayayım dedim buda berbat geldi. herşey zamanında güzel demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun online oyunu vardı.televizyonda tanıtıyorlardı ve cok guzele benziyordu.filmlerini izledim.
  • Filmini izledikten sonra kaç kere oynamıştım.Bu pek güzel değil ama The Matrix Path of Neo'yu çok beğenmiştim.
  • Zamanında klasikti bu oyun.Hacking kısmı falan da çok hoştu.Filmle bağlantısı falansle.
  • Harika bir oyundu bence. Çok beğenmiştim zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Zamanında klasikti bu oyun.Hacking kısmı falan da çok hoştu.Filmle bağlantısı falansle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Harika bir oyundu bence. Çok beğenmiştim zamanında.

Zamanına göre güzeldi ve halada güzel döğüşmek gayet zevkli gelir hala özellikle ajanlarla.Acayip devrik bir cümle oldu...
  •  Enter The Matrix (2003)

Enter The Matrix (2003)

Enter The Matrix (2003)

• arkadaşım post kasma...

görüntü falan vereceksen ilk mesajını düzenle oraya ekle..
  • Ne oyundu be bitirene kadar anam ağlamıştı.Ama buna değmişti.En azından artık bitirdim diyebileceğim zor bir oyun olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

arkadaşım post kasma...

görüntü falan vereceksen ilk mesajını düzenle oraya ekle..

Sana mı soracağım.TT.n
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingoflegends

Ne oyundu be bitirene kadar anam ağlamıştı.Ama buna değmişti.En azından artık bitirdim diyebileceğim zor bir oyun olmuştu

Tebrikler arkadaşım zaten ilk oyunu bitirdiysen; sana tavsiyem hemen ikinci oyuna geçmen.Bundan dolayı o da zor, dövüş sistemi daha bir ayrıntılı.Konu olarak 3 filmi harmanlamışlar sunmuşlar önüne hiç durma bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.