Şimdi Ara

Enter The Matrix (2003) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: kingoflegends

Ne oyundu be bitirene kadar anam ağlamıştı.Ama buna değmişti.En azından artık bitirdim diyebileceğim zor bir oyun olmuştu

Tebrikler arkadaşım zaten ilk oyunu bitirdiysen; sana tavsiyem hemen ikinci oyuna geçmen.Bundan dolayı o da zor, dövüş sistemi daha bir ayrıntılı.Konu olarak 3 filmi harmanlamışlar sunmuşlar önüne hiç durma bence.

Path of neo dan bahsediyorsan onu da epey bir oynadim.Ama bana karisik geldigi icin daha fazla oynamadim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Ne oyundu be bitirene kadar anam ağlamıştı.Ama buna değmişti.En azından artık bitirdim diyebileceğim zor bir oyun olmuştu

Tebrikler arkadaşım zaten ilk oyunu bitirdiysen; sana tavsiyem hemen ikinci oyuna geçmen.Bundan dolayı o da zor, dövüş sistemi daha bir ayrıntılı.Konu olarak 3 filmi harmanlamışlar sunmuşlar önüne hiç durma bence.

Path of neo dan bahsediyorsan onu da epey bir oynadim.Ama bana karisik geldigi icin daha fazla oynamadim.

"The Matrix :Path of Neo"
    yok ya hiç karışık değil cidden başka oyunlarla ilgilenmiyorsan tavsiye ederim.Bir Matrix hayranını bu oyunu bitirtmeye çalışmak görevimiz x)

• Yok ya fazla bir hayrani degilim.Sadece 3 lemeyi her yil en az bir kere izlerim.Bu arada en iyi 3 lemelerden secilmemesine biraz bozuldum.Oyuna gelince o gelistirme menusu karisik geldi.Smithlerle lagimda savasirken birakmistim.Hatta orda bir bomba falan da patliyordu.Ordan cikamamistim.Ben de sinirlenip silmistim 2 sene once falan fx 5200 lu sistemimde:).Firsatim olursa denerim.Daha dogrusu oyun kitligi oldugu bir donemde.
  • 2 side matrix furyasından yararlanmak için zamanında çıkmış yarım yamalak oyunlar
  • kötü bir oyundu hatırladığım kadarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

kötü bir oyundu hatırladığım kadarıyla..

yeni denedeysin kötü gelebilir. Ama zamanında gayet hoştu.
  • Mükemmel bir oyundu bence defalarca bitirdim
  • O zaman göre iyi oyundu yapay zeka felaketti ama ajanlarla kapışmak güzeldi yinede :)
  • Bu oyun harikaydı, konuyu gördüm yine aklıma geldi kontrollere alışmam kolay olmamıştı ama zamanına göre çok iyi bir oyundu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

Bu oyun harikaydı, konuyu gördüm yine aklıma geldi kontrollere alışmam kolay olmamıştı ama zamanına göre çok iyi bir oyundu bence.

Mükemmel bi oyundu resmen filmi oyunda yaşadım ya.
  • Bir bölümde takılıp silmştim.
  • Karışık bir yeri varmıydı ya hatırlamaz oldum sağlık olsun ama bitirmen lazımdı yapma bunu.
    Filminimi izlesem akşam x)
  • Call of Juarez bitti.Türkçe oynamak ayrı bir zevkliydi.Akşam Matrix Reloded izledim süper geldi oyunun üstüne.
  • Yeni bir Matrix oyunu neden yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

Yeni bir Matrix oyunu neden yok?

Yapımcılara sormak lazım adamım.Matrix'e devam filmi geliyor diye söylenti var.Geldiği takdirde oyunda yaparlar.
  • Matrix demişken yok bir gelişme galiba...
    Matrix Has you..
  • İYİ yanları:
    1. Bu şüphesiz Matrix'in ilk oyunu olmakla beraber, dövüş sanatları ve silah çekimini çok iyi, hepimiz biliyoruz ve seviyoruz.
    2. Oldukça ilginç bir hikayesi Matrix 2 ve 3'ü görebilirsiniz oyun içinde.
    3. Çekim ile birlikte akrobasi mükemmel çalışıyor.
    4."Ajan" etkileri parlak bir şekilde çalışıyor.
    5. Ghost ve Niobe'yle oynamak güzeldi.
    KÖTÜ yanları:
    1. Tam olarak gelmiş geçmiş en güzel görünümlü oyun değil desek abartı olur.
    2. No-Go bölgelerine gidemeyeşimiz çok sarsıcı ve son derece rahatsız edici.
    3. AI zamanlarda sadece korkunç olabilir.
    4. Çok kısa ve kolay.
    5. Hikaye çok iyi açıklanmıyor ama olsun.

demiş Desolate...

Yes; matrix has you
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.