Ne oyundu be bitirene kadar anam ağlamıştı.Ama buna değmişti.En azından artık bitirdim diyebileceğim zor bir oyun olmuştu
Tebrikler arkadaşım zaten ilk oyunu bitirdiysen; sana tavsiyem hemen ikinci oyuna geçmen.Bundan dolayı o da zor, dövüş sistemi daha bir ayrıntılı.Konu olarak 3 filmi harmanlamışlar sunmuşlar önüne hiç durma bence.
Path of neo dan bahsediyorsan onu da epey bir oynadim.Ama bana karisik geldigi icin daha fazla oynamadim.
quote:
Orijinalden alıntı: kingoflegends
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
quote:
Orijinalden alıntı: kingoflegends
Ne oyundu be bitirene kadar anam ağlamıştı.Ama buna değmişti.En azından artık bitirdim diyebileceğim zor bir oyun olmuştu
Tebrikler arkadaşım zaten ilk oyunu bitirdiysen; sana tavsiyem hemen ikinci oyuna geçmen.Bundan dolayı o da zor, dövüş sistemi daha bir ayrıntılı.Konu olarak 3 filmi harmanlamışlar sunmuşlar önüne hiç durma bence.
Path of neo dan bahsediyorsan onu da epey bir oynadim.Ama bana karisik geldigi icin daha fazla oynamadim.
"The Matrix :Path of Neo" yok ya hiç karışık değil cidden başka oyunlarla ilgilenmiyorsan tavsiye ederim.Bir Matrix hayranını bu oyunu bitirtmeye çalışmak görevimiz x)
Yok ya fazla bir hayrani degilim.Sadece 3 lemeyi her yil en az bir kere izlerim.Bu arada en iyi 3 lemelerden secilmemesine biraz bozuldum.Oyuna gelince o gelistirme menusu karisik geldi.Smithlerle lagimda savasirken birakmistim.Hatta orda bir bomba falan da patliyordu.Ordan cikamamistim.Ben de sinirlenip silmistim 2 sene once falan fx 5200 lu sistemimde:).Firsatim olursa denerim.Daha dogrusu oyun kitligi oldugu bir donemde.
2 side matrix furyasından yararlanmak için zamanında çıkmış yarım yamalak oyunlar
kötü bir oyundu hatırladığım kadarıyla..
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
kötü bir oyundu hatırladığım kadarıyla..
yeni denedeysin kötü gelebilir. Ama zamanında gayet hoştu.
Mükemmel bir oyundu bence defalarca bitirdim
O zaman göre iyi oyundu yapay zeka felaketti ama ajanlarla kapışmak güzeldi yinede :)
Bu oyun harikaydı, konuyu gördüm yine aklıma geldi kontrollere alışmam kolay olmamıştı ama zamanına göre çok iyi bir oyundu bence.
quote:
Orijinalden alıntı: L Lawliet
Bu oyun harikaydı, konuyu gördüm yine aklıma geldi kontrollere alışmam kolay olmamıştı ama zamanına göre çok iyi bir oyundu bence.
Mükemmel bi oyundu resmen filmi oyunda yaşadım ya.
Bir bölümde takılıp silmştim.
Karışık bir yeri varmıydı ya hatırlamaz oldum sağlık olsun ama bitirmen lazımdı yapma bunu. Filminimi izlesem akşam x)
Call of Juarez bitti.Türkçe oynamak ayrı bir zevkliydi.Akşam Matrix Reloded izledim süper geldi oyunun üstüne.
Yeni bir Matrix oyunu neden yok?
quote:
Orijinalden alıntı: Shaddar
Yeni bir Matrix oyunu neden yok?
Yapımcılara sormak lazım adamım.Matrix'e devam filmi geliyor diye söylenti var.Geldiği takdirde oyunda yaparlar.
Matrix demişken yok bir gelişme galiba... Matrix Has you..
İYİ yanları: 1. Bu şüphesiz Matrix'in ilk oyunu olmakla beraber, dövüş sanatları ve silah çekimini çok iyi, hepimiz biliyoruz ve seviyoruz. 2. Oldukça ilginç bir hikayesi Matrix 2 ve 3'ü görebilirsiniz oyun içinde. 3. Çekim ile birlikte akrobasi mükemmel çalışıyor. 4."Ajan" etkileri parlak bir şekilde çalışıyor. 5. Ghost ve Niobe'yle oynamak güzeldi. KÖTÜ yanları: 1. Tam olarak gelmiş geçmiş en güzel görünümlü oyun değil desek abartı olur. 2. No-Go bölgelerine gidemeyeşimiz çok sarsıcı ve son derece rahatsız edici. 3. AI zamanlarda sadece korkunç olabilir. 4. Çok kısa ve kolay. 5. Hikaye çok iyi açıklanmıyor ama olsun.
demiş Desolate...
Yes; matrix has you
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme