Şimdi Ara

ensonhaber neden bu kadar nefret soylemi iceriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne kin ne ofkedir anlamiyorum asiri nefret soylemi iceriyor o site icin sadece akp ve erdogan avukatligi yapiyor hele o yorumcular
    Hata olsa bile yanlis olsa bile nefret soylemindeler bu kadar halki kine suruklemek icin cabalanmazki
    Taraf tan da taraf lar . Bu site sahiden kimin cok merak ediyorum

• havuz medyası çok mu farklı sanki?
  • kolay mı mama parası kazanmak.
  • Ee makarnadan gelen karbonhidrat bir şekilde harcanmalı adamlar böyle bir çözüm bulmuş işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayı zırcahil bunların , cahil adam bilmediği şeye nefret eder çünkü dünya görüşü dardır. O yorumcuların okumayazma bilmesine şaşırıyorum. Belkide paralı elemanlardır. Halkı kışkırtmak için.

Site ise google a para vermiş belliki üst sıralarda çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP yalaması inci sözlük ergeni oradaki yazarların hepsi bence.

PR ekibinden başka birşey değil o haber sitesi. 7/24 içerik kasıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Alayı zırcahil bunların , cahil adam bilmediği şeye nefret eder çünkü dünya görüşü dardır. O yorumcuların okumayazma bilmesine şaşırıyorum. Belkide paralı elemanlardır. Halkı kışkırtmak için.

Site ise google a para vermiş belliki üst sıralarda çıkıyor.

PR timinden başka birşey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Bu siteyi kin ve nefret söylemlerinden dolayı google sıralamasindan kaldirabilirmiyiz. Haber diye aratiyorsun bu site ustte cikiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme
  • İzmirde neden patlama olmuyor, gavur gavura rahat yaşıyolardır diyip, yaşadığı toprağa ihanet eden kahpelerin medyada bir sesi olmak zorunda. O işide en iyi ensonhaber yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

Bu siteyi kin ve nefret söylemlerinden dolayı google sıralamasindan kaldirabilirmiyiz. Haber diye aratiyorsun bu site ustte cikiyor

Şu an haberler.com çıkıyor. Bence bir haber sitesi oluşturalım, bunlara rakip olalım. Bunların PR'ını 1 aya kalmaz çökertiriz.
  • Gördüğüm en yanlı haber sitesi. haber değil 24 saat yıkama yağlama yapıyorlar.
    Şahsi tavsiyem hit aldırmayın bu cibilliyetsizlere.
  • Cahil ve dindar insanların en sevdiği şey degilmidir hakaret siddet. Dindar olmuş =Kindar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.