Şimdi Ara

Ense tipi - Normal tip Öneriler. Mx serisi vs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sennheiser PMX60 kullanıyorum şuanda. Kullananlar bilir dışarı çok ses veriyor otobüste son ses dinlemek mümkün olmuyor. Ayrıca padleri yırtılmaya başladı. Dışardan çok ses geliyor vs..Bu yüzden farklı bi ense tipi ya da bunun performansını verecek herhangi bir kulaklık almak istiyorum.

Bana yüksek ve dengeli ses veren kulaklık lazım basslar çok önemli değil normal seviyede olması kafidir. Genelde rock dinliyorum.

Var mı önerileriniz? Normal tip ya da ense tipi arıyorum. Pmx50, Pmx100, OMX52 modeli ve MX serisi dikkatimi çekti. Forumda hep cx300 ler cx500ler öneriliyor ama ben kulak içi kullanamıyorum, marjınal öneriler varsa alabilirim Mx serisinden bangır bangır ses veren varsa alabilirim araştırmama göre mx760 baya iyiymiş bu konuda.

önceliğim bundan yana;
    http://www.mymemory.co.uk/Sports-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-PMX-50-Street-Earphones?imgNum=2&showOp=1
     Ense tipi - Normal tip Öneriler. Mx serisi vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 16 Nisan 2010; 22:49:18 >

• Öneri yok mu arkadaşlar
  • yuin g2 modeli kulaküstü bir modeldir sanırım aradığın bu tarz birşey...ses kalitesi olarak px200 ün baya üstünde bir kulaklık olduğunu biliyoruz...izolasyon olarakta seni üzeceğini sanmıyorum...fiyat performans olarak fiyatının çok üstünde bir kulaklıktır...bunun yanında yine earbud tarzı kulaklıkların kralı nı YUİN üretir...sana şu link sanırım yardımcı olacaktır...

http://forum.donanimhaber.com/m_33187151/tm.htm
  • Teşekkürler. Yuin bayağıdır ilgimi çekiyor ama hiç kullanmadım düşünebilirim.

başka öneriler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.