Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
55.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir psnde hata aldiginiz bir karti defalarca denemeyin. Baska bir kartta denemeyin. Hesaba bloke koyuyorlar 1 yada 2 gun sonra tekrar deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eminim daha önce çok kişi sormuştur ancak ilk sayfada bir soru-cevap kısmı göremediğim için diğer arkadaşlar gibi ben de yardım isteyeceğim sizden.

İlk olarak, enparanın bu kampanyasına katılmak istiyorum bir ps4 sahibi olarak. Lakin benim Finansbank hesabım yok. Enpara hesabı açmak için Finansbank hesabımın olması şart mıdır?

İkincisi, şart değil ise, enpara hesabını açtıktan sonra, hesaba nasıl para yüklüyoruz? ATMlerden mi yoksa var olan bir hesabımızdan havale/eft mi yapıyoruz?

Üçüncüsü enpara hesabına yüklediğimiz parayı nasıl psnde kullanıyoruz?

Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar eminim daha önce çok kişi sormuştur ancak ilk sayfada bir soru-cevap kısmı göremediğim için diğer arkadaşlar gibi ben de yardım isteyeceğim sizden.

İlk olarak, enparanın bu kampanyasına katılmak istiyorum bir ps4 sahibi olarak. Lakin benim Finansbank hesabım yok. Enpara hesabı açmak için Finansbank hesabımın olması şart mıdır?

İkincisi, şart değil ise, enpara hesabını açtıktan sonra, hesaba nasıl para yüklüyoruz? ATMlerden mi yoksa var olan bir hesabımızdan havale/eft mi yapıyoruz?

Öncelikle şart degil dostum. Basvurudan sonra cok hizli bir sekilde kart eline geliyor. Finansbank atmsinden para yatirabilirsin. Ayrica havale de yapabilirsin baska bankalardan vs. Psnden alisveris yapman da kredi kartlarila yaptiklarindan farksiz zaten. Tamamen ayni sekilde. Kart no tarih vs girerek islemini yapiyorsun. 50 liraya kadar olan harcaminin geri odemsini aliyorsun. Yani ayda max 25 lira geri alabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Arkadaşlar eminim daha önce çok kişi sormuştur ancak ilk sayfada bir soru-cevap kısmı göremediğim için diğer arkadaşlar gibi ben de yardım isteyeceğim sizden.

Öncelikle şart degil dostum. Basvurudan sonra cok hizli bir sekilde kart eline geliyor. Finansbank atmsinden para yatirabilirsin. Ayrica havale de yapabilirsin baska bankalardan vs. Psnden alisveris yapman da kredi kartlarila yaptiklarindan farksiz zaten. Tamamen ayni sekilde. Kart no tarih vs girerek islemini yapiyorsun. 50 liraya kadar olan harcaminin geri odemsini aliyorsun. Yani ayda max 25 lira geri alabiliyorsun.

Cevap için teşekkürler.

Şimdi benim merak ettiğim şey, sisteme enpara hesabını normal kredi kartı ekler gibi ekledikten sonra, psndeki cüzdana aktardığımızda mı 25tl geri alıyoruz yoksa direkt karttan da harcama yapıp geri alabiliyor muyuz? Normal karttaki gibi ise, pek bir sıkıntısı yok gibi görünüyor.

• Cypon kullanıcısına yanıt
    Ister cuzdana para ekleyip harca istersen direkt harcama yap farketmez. =) Geri odemeyi diger ay aliyorsun fakat.

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Ister cuzdana para ekleyip harca istersen direkt harcama yap farketmez. =) Geri odemeyi diger ay aliyorsun fakat.

O konuda sıkıntı yok dostum. Teşekkürler tekrardan.
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hayirli olsun.

• Merhaba arkadaslar en para card sahibi olmak istiyorum ama soyle bi sıkıntı var internette eve geldikleri yaziyorda eve gelmeseler olmuyor mu bankadan halledemez miyim ben islemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: berkozino

Merhaba arkadaslar en para card sahibi olmak istiyorum ama soyle bi sıkıntı var internette eve geldikleri yaziyorda eve gelmeseler olmuyor mu bankadan halledemez miyim ben islemleri

Enpara'nın olayı zaten şubesiz çalışmaları. O yüzden kendileri getiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozino

Merhaba arkadaslar en para card sahibi olmak istiyorum ama soyle bi sıkıntı var internette eve geldikleri yaziyorda eve gelmeseler olmuyor mu bankadan halledemez miyim ben islemleri

Ev şart değil diye biliyorum çağır evinin orda bir çaycıya veya avm ye

• Enpara karttan psn'e para ekleyemiyorum kart bilgileriniz geçersiz diyor. Yukarıda arkadaş biraz bekleyin bir süre sonra kabul oluyor demiş ancak psnde Little Big Planet'ın kampanyası bitiyor kaçırmakta istemiyorum.

Başka bir çözüm yolu var mıdır bilen var mı? PS4 üzerinden denesem aynı hatayı verir mi acaba?

Edit: 43 kr kesmiş, sonra iade etmiş normal işleyişi bu zaten konudan öğrendiğim kadarı ile. Niye para aktarmayı kabul etmiyor orası enterasan. Peki para eklemek yerine direkt enparadan çektirsem normal kredi kartı gibi yine hata verir mi? Yukarıda her denemeniz bloklu kalacak süreyi arttırır yazmış da, durduk yere uzatmayalım şimdi süreyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 14 Temmuz 2015; 20:22:52 >

• Daha önce sorulmuş olabilir, Plus aboneliği alsak yine iade var mı? Sanırım 50 TL'yi geçince %25'ini iade ediyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Daha önce sorulmuş olabilir, Plus aboneliği alsak yine iade var mı? Sanırım 50 TL'yi geçince %25'ini iade ediyorlardı.

ne alirsaniz alin var. psn'den olmasi yeterli. almayip cuzdana ekleseniz bile iade aliyorsunuz. 50 tl ve ustu icin 25 tl iade alirsiniz. %25 degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Beyler bu kart kredi kartı olarak kullanılabiliyor mu? Yoksa banka kartı mantığıyla harcama yapmak için önce karta para mı yatırmak gerekiyor? Bir de Amazon, Gittigidiyor, n11 ya da Hepsiburada gibi sitelerde kullanabiliyor muyuz?

Karta para yatırman gerekli.
  • quote:

Enpara karttan psn'e para ekleyemiyorum kart bilgileriniz geçersiz diyor. Yukarıda arkadaş biraz bekleyin bir süre sonra kabul oluyor demiş ancak psnde Little Big Planet'ın kampanyası bitiyor kaçırmakta istemiyorum.

Başka bir çözüm yolu var mıdır bilen var mı? PS4 üzerinden denesem aynı hatayı verir mi acaba?

Edit: 43 kr kesmiş, sonra iade etmiş normal işleyişi bu zaten konudan öğrendiğim kadarı ile. Niye para aktarmayı kabul etmiyor orası enterasan. Peki para eklemek yerine direkt enparadan çektirsem normal kredi kartı gibi yine hata verir mi? Yukarıda her denemeniz bloklu kalacak süreyi arttırır yazmış da, durduk yere uzatmayalım şimdi süreyi.

PS Store'Un sisteminde sıkıntılar var , kafasına göre aktarıyor kafasına göre aktarmıyor. Kafasına göre banlıyor vs vs... Fazla deneme yapmanı tavsiye etmem yoksa 15 günlük ban yiyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Beyler bu kart kredi kartı olarak kullanılabiliyor mu? Yoksa banka kartı mantığıyla harcama yapmak için önce karta para mı yatırmak gerekiyor? Bir de Amazon, Gittigidiyor, n11 ya da Hepsiburada gibi sitelerde kullanabiliyor muyuz?

Karta para yatırman gerekli.

Peki herhangi bir alışveriş sitesi sıkıntı çıkartıyor mu? Amazon mesela?

Bilmiyorum, şuan sadece Playstation, Steam vs. için kullandım.

Ama diğer alışverişlerde de sorun çıkmaz herhalde.

Güzel bir sistem. Ben çok beğendim.

• Ben kullandim amazonda sıkıntisiz bir swkilde alisveris yaptim

• Bir playstation ve steam kullancısı olarak benim de artık bu güzelim fırsattan yararlanma vaktim geldi o yüzden hemen kart için başvurdum
  • quote:

Teşekkürler son soru: kredi kartlarındaki gibi yıllık ya da aylık kart için ödenen herhangi bir ücret var mı?

Herhangi bir ücret yok.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.