Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
55.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rimesia

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Enpara karttan psn'e para ekleyemiyorum kart bilgileriniz geçersiz diyor. Yukarıda arkadaş biraz bekleyin bir süre sonra kabul oluyor demiş ancak psnde Little Big Planet'ın kampanyası bitiyor kaçırmakta istemiyorum.

Başka bir çözüm yolu var mıdır bilen var mı? PS4 üzerinden denesem aynı hatayı verir mi acaba?

Edit: 43 kr kesmiş, sonra iade etmiş normal işleyişi bu zaten konudan öğrendiğim kadarı ile. Niye para aktarmayı kabul etmiyor orası enterasan. Peki para eklemek yerine direkt enparadan çektirsem normal kredi kartı gibi yine hata verir mi? Yukarıda her denemeniz bloklu kalacak süreyi arttırır yazmış da, durduk yere uzatmayalım şimdi süreyi.

PS Store'Un sisteminde sıkıntılar var , kafasına göre aktarıyor kafasına göre aktarmıyor. Kafasına göre banlıyor vs vs... Fazla deneme yapmanı tavsiye etmem yoksa 15 günlük ban yiyorsun.

İlk seferde iki kere denedim belki numarayı yanlış girmişimdir diye. Sonra iki gün arayla iki kere denedim yine aynı. Şimdi ayın sonuna kadar bekleyeceğim bakalım inşallah açılır ay bitmeden.

• Arkadaşlar kart bugün elime geçti. İnternet şubesine girip ilk işlemleri yaptım. Fakat forumda birçok kişiden bu 0.44kr'un iade olayını gördüm. Bunu yaşamamak için ne yapmak gerek ? 25 TL çöpe gitsin istemiyorum ilk alışverişimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Arkadaşlar kart bugün elime geçti. İnternet şubesine girip ilk işlemleri yaptım. Fakat forumda birçok kişiden bu 0.44kr'un iade olayını gördüm. Bunu yaşamamak için ne yapmak gerek ? 25 TL çöpe gitsin istemiyorum ilk alışverişimde.

Ilk alışveriş diye bişey yok 1 ayda yaptığın alışverişin yarısı en fazla 25 tl olarak iade oluyor ilk alışverişin degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni aldım da kartı, kafa basmadı. şimdi ben 60tl yüklesem karta ps store a atsam onu da. 25 tl gelecek mi sonraki ay?yoksa 50 nin üzerine bişey yok mu? gözünüzü yerim biri cevaplasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqrpppp

ben yeni aldım da kartı, kafa basmadı. şimdi ben 60tl yüklesem karta ps store a atsam onu da. 25 tl gelecek mi sonraki ay?yoksa 50 nin üzerine bişey yok mu? gözünüzü yerim biri cevaplasın.

Sen enpara kartı ıninial kart mi sandın hocam para falan yuklenmiyor karta bildiğin bankamatik kartı bu enpara kart.hesabinda ne kadar paran varsa o kadar harcama yaparsın psn hesabından cuzdanina bu karttan 60 tl yuklersen 25 iade gelir öbür ay

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    finansbank atmden para yatıracağım hocam işte.güzel o zaman.bi sorun görünmüyor denerim yarın filan yazarım bişey olursa
  • Arkadaslar temmuzun iadesi gelmeden bir alisveris yapsam gelecek ay agustosun iadesini alirmiyim bu konularda tecrubesizim simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacktr

Arkadaslar temmuzun iadesi gelmeden bir alisveris yapsam gelecek ay agustosun iadesini alirmiyim bu konularda tecrubesizim simdiden tesekkurler

Alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler cevap icin

• Arkadaşlar enpara bankamatik kartım bugun geldi fakat psn sistemine tanıtmak istediğimde visa kart olarak hata verdi. Sony call center ile görüştüğümde bankamatik kart ile islem yapılamadığıni ve sadece kredi karti ile cuzdana para ekleyebilecegimi iletti. Siz nasil kullanıyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz.

• Arkadaşlar enpara bankamatik kartım bugun geldi fakat psn sistemine tanıtmak istediğimde visa kart olarak hata verdi. Sony call center ile görüştüğümde bankamatik kart ile islem yapılamadığıni ve sadece kredi karti ile cuzdana para ekleyebilecegimi iletti. Siz nasil kullanıyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz.

• sergen_baba kullanıcısına yanıt
    Sony call centerin bir bildiği yok sallıyor. Enpara cardta sorun yok. Call center'ın dediğine göre sanal kartta olmazmış 😀 Benim Anlamadığım bir dünya insan enpara kart kullanıyor psn'de, her sorun yaşayan bunları Arıyor. Bir Google a yaz arkadaş nedir bu kart. Görmezden gelmeyin bu kadar. Kart limitin müsait mi? Kartında para olmadan Kartı sisteme dahil ekleyemezsin. Sisteme Kartı eklediğin anda 45 Kuruş çekip iade ediyor kart bilgileri doğru mu diye.

Kartında limit olsun, kartın internet alışverişe açık olsun çalışması Lazım. Adres, ad soyad bilgilerinde Türkçe karakter olmamalı. Sorun hala devam ediyorsa enpara'yı ara sor. Alınan Hatayı görürler belki.

• İadesi gelen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergen_baba

Arkadaşlar enpara bankamatik kartım bugun geldi fakat psn sistemine tanıtmak istediğimde visa kart olarak hata verdi. Sony call center ile görüştüğümde bankamatik kart ile islem yapılamadığıni ve sadece kredi karti ile cuzdana para ekleyebilecegimi iletti. Siz nasil kullanıyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz.

İyi sallamış o. Yok öyle bişey ben enpara kartı sorunsuz kullanıyorum psn de. Endonezya psn de bile kullanılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

İadesi gelen var mı ?

Cuma günü gelmesi lazım

• arkadaşlar hiçbir hesap hiçbir psn hiçbiri enpara card ıı tanımıyo ya türkiyede denedim kart numarası yanlış diyor endonezyada denedim gene aynısını diyor farklı farklı hesaplardada denedim olmuyor neden ki ?
  • herkese selam.enpara geçenlerde aldıydım da kullanmadım daha.tecrübeli arkadaşlara bi danışayım dedim.
    hani şu ilk kullanımda bazı arkadaşlar psn in bi kesim ücreti yüzünden 1 lira bilmem kaç kuruş geri ödeme alabilmişlerdi storeda kartı tanımladıktan sonra 50tl para akışı yapmalarına rağmen. bunu yaşamamam için ne yapmam lazım?başka kart tanımlasam o ücreti ordan mı keser yoksa her kart eklemede belli bi ücret kesiliyor ve bundan kaçışım yok mu?
    dediklerimi anlamayı başarıp da bilgilendiren arkadaşların gözlerinden öpüyorum
  • quote:

herkese selam.enpara geçenlerde aldıydım da kullanmadım daha.tecrübeli arkadaşlara bi danışayım dedim.
    hani şu ilk kullanımda bazı arkadaşlar psn in bi kesim ücreti yüzünden 1 lira bilmem kaç kuruş geri ödeme alabilmişlerdi storeda kartı tanımladıktan sonra 50tl para akışı yapmalarına rağmen. bunu yaşamamam için ne yapmam lazım?başka kart tanımlasam o ücreti ordan mı keser yoksa her kart eklemede belli bi ücret kesiliyor ve bundan kaçışım yok mu?

Kartı ekle kesinti yapar sonra iade gelir. Eklediğin kartı sil tekrar ekle yine kesinti yapar sonra iade eder. En iyisi bir defa ekle tanımlı kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 4 Ağustos 2015; 23:59:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

herkese selam.enpara geçenlerde aldıydım da kullanmadım daha.tecrübeli arkadaşlara bi danışayım dedim.

Kartı ekle kesinti yapar sonra iade gelir. Eklediğin kartı sil tekrar ekle yine kesinti yapar sonra iade eder. En iyisi bir defa ekle tanımlı kalsın.

5 eylül de 1 küsür lira geri ödeme olacak anlaşılan
    neyse :S
    gözlerinizden öptüm hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: deadangel1344

arkadaşlar hiçbir hesap hiçbir psn hiçbiri enpara card ıı tanımıyo ya türkiyede denedim kart numarası yanlış diyor endonezyada denedim gene aynısını diyor farklı farklı hesaplardada denedim olmuyor neden ki ?

Bende hesaba 50 tl daha atayım dedim cüzdana para atmadı ama psn hesabı al dedim aynı kart aynı numara olmasına ragmen direk sorunsuz çekti. Belkide enpara olaya uyandı cüzdana para eklemeyi kapattı direk alım yapmaya zorluyor olabilir
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.