Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahibinden veya gittigidiyorda kesin iade aliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsakennmert

n11 için bununla birleşen başka kampanyalar var mı? paramıgeriver avantajix tarzı

bir de ilk kez internetten alışveriş yapacağım için hiçbir şey bilmiyorum n11 den telefon alınır mı?

yok mu yardım edebilecek kimse?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocknrollplane -- 20 Aralık 2013; 21:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jwill35

sahibinden veya gittigidiyorda kesin iade aliyormuyuz

32 sayfa yazı yazmış millet, hala gelip bu sorular..
  • 15 20 gun once denedim gittigidiyor kabul etmedi karti son durumu ogrenmek istedim ilk sayfada yaziyor ama emin olamadim neyse yardim isteyende suc musteri hizmetklerinden ogrenmek varken

• Arkadaşlar kiğılı da enpara geçiyor mu?http://www.e-kigili.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

İlk mesaja Decathlon.com.tr de eklenebilir. 3D ile ödeme var, Enpara geçiyor.

Hocam o siteden ürün aldınız mı bi kaç bot baktımda yapıştırmalar görünüyor güvenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

quote:

Sırf bu yüzden konuya giresim dahi gelmiyor hocam, geldim ve gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Hocam o siteden ürün aldınız mı bi kaç bot baktımda yapıştırmalar görünüyor güvenemedim

Siteden de, mağazadan da ürün aldım. Bir sıkıntı yok ama aldıklarım ayakkabı değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Siteden de, mağazadan da ürün aldım. Bir sıkıntı yok ama aldıklarım ayakkabı değildi.

güzel ürünler var forumda arattım biraz alanlar memnun kalmışlar ama sitede yapıştırmalar görünüyor öylemi gerçekten şüphe duydum bulunduğum ilde de mağazası yok mecbur netten alacağım

enpara bitiyor kullanayım biyerlerde

• ben kartımı dün aldım trendyoldan birşey alayım dedim olmadı trendyoldan alışveriş yapabilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: papillomv

ben kartımı dün aldım trendyoldan birşey alayım dedim olmadı trendyoldan alışveriş yapabilen varmı

trendyol kredi kartı ile ödeme istiyor ödemeyi yapamazsın ayrıca encard listede trendyol yok

listehttp://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/onlinealisveris.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 21 Aralık 2013; 1:51:09 >
  • bu ay bitiyor enpara %20 kampanyası sıcak fırsatların tadı kalmaz %20 biterse çok alışmıştık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: papillomv

ben kartımı dün aldım trendyoldan birşey alayım dedim olmadı trendyoldan alışveriş yapabilen varmı

trendyol kredi kartı ile ödeme istiyor ödemeyi yapamazsın ayrıca encard listede trendyol yok

listehttp://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/onlinealisveris.aspx

listeye gerek yok 3d veya bkm olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

quote:

Sırf bu yüzden konuya giresim dahi gelmiyor hocam, geldim ve gidiyorum

sanki adamlara ana avrat kufrettik ne kadar gereksiz muhabbetsiniz.soruya cevap vermek zorunda degilsiniz luzumsuz cemkiriyorsunuz.zamanim olmadi forumu inxelemek icin ozur dilerim boyle bir soru sordugum icin

• Amazon.com'da enpara geçtiğini söylemiş bir çok kişi, sitesinde de Amazon şeklinde yazıyor. Ben az önce 1000 TL'lik alışveriş yaptım fakat 3D ödeme seçeneği falan yoktu. Nasıl alınıyor Amazon'dan %20? Gerçi artık zaten çok geç de yine de öğrenmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Amazon.com'da enpara geçtiğini söylemiş bir çok kişi, sitesinde de Amazon şeklinde yazıyor. Ben az önce 1000 TL'lik alışveriş yaptım fakat 3D ödeme seçeneği falan yoktu. Nasıl alınıyor Amazon'dan %20? Gerçi artık zaten çok geç de yine de öğrenmek istedim.

visa electron ile yapılıyor galiba
  • mesaj atalım uzatsınlar kampanyayı
  • Diyelim ki 500 tllik bir ürün aldık sonra iade ettik aldığımız ürünü daha paramız iade olmadan 500 tl daha alışveriş yaptık yine 100 tl geliyor mu ? Sonraki ay iade etmişsiniz ayağına yatabilirler mi ?

• Arkadaşlar idefix'ten alışveriş yapanınız oldu mu iade veriyor mu ?
  • trendyoldan biraz önce aldım arkadaşlar işlem gerçekleşti

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.