Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnionKnight

ilk alışverişte iade mesajı kesin olarak geliyor mu ?

bana gelmedi ama paranın aktarıldığı tarihte mesaj aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 11 Kasım 2013; 8:17:53 >
  • www.bizdeuygun.com' da enpara geçerli mi?
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Ben aybaşında gg ile alışveriş yaptım ve o zaman enpara dahildi, şimdi siz bahsedince gg'nin çıkartıldığını gördüm. Benim iadem yanstılır değil mi? Bir sıkıntı olursa daha ilk günden vazgeçirtmesinler valla enparadan :)
  • 4 Kasımda gg kendi isteği ile kampanya bitimine kadar enpara' dan ayrıldı, yani 4 Kasım'a kadar yapılan alışverişleriniz kampanyaya dahil.
  • kitapyurdu.com da en para ile alışveriş yapan varmı ?? mail attım adamlara geri dönüş bile yapmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acedia -- 11 Kasım 2013; 11:49:49 >
  • sorduğun sitede 3d var. banka kartı geçerli mi diye de ya mail at yada telefonla ara bence en mantıklısı.
  • Arkadaşlar lastik alacağım

Www.lastikturk.com

internet sitesinden alacağım bu siteden alış veriş yaparsam indirim alabiliyormuyum
    Bu konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Benim anlamadığım gittigidiyorun avantajına değil miydi bu durum? Sonuçta kampanyayı yapan banka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Arkadaşlar lastik alacağım

Www.lastikturk.com

internet sitesinden alacağım bu siteden alış veriş yaparsam indirim alabiliyormuyum

KEndi sitesinden alınca olur mu bilemedim fakat N11'de de var aynı firma ben lastikleri n11'de kendilerinden aldım ve hizmetleri çok iyi. N11'de aşağıda verdiğim linkten alırsanız, kampanyadan yararlanabilirsiniz.

http://www.n11.com/gelismis-magaza/Lastikturk

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

quote:

Www.lastikturk.com

KEndi sitesinden alınca olur mu bilemedim fakat N11'de de var aynı firma ben lastikleri n11'de kendilerinden aldım ve hizmetleri çok iyi. N11'de aşağıda verdiğim linkten alırsanız, kampanyadan yararlanabilirsiniz.

http://www.n11.com/gelismis-magaza/Lastikturk

Teşekkür ederim arkadaşım kendileri bilmiyordu şimdi onlara da söyleyeceğim

• quote:

Www.lastikturk.com

Dostum n11 den ayri ayri alip 2 tane çek kazanip diger 2 sinde daha uyguna getiriyorlar tavsiye m bu yönde

• Artık bilemiyorum enpara yetkilileri gg sitesinin kendi isteği ile ayrıldığını söyledi, gg' ye sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Www.lastikturk.com

Dostum n11 den ayri ayri alip 2 tane çek kazanip diger 2 sinde daha uyguna getiriyorlar tavsiye m bu yönde

Ben 4 lastiği 3 adet pepsi, 1 adet BKM kuponuyla aldım. 50 TL'de hediye çeki kampanyası vardı onu da yeni yüklediler, PS3 oyunu almayı düşünüyorum :)

• sahibinden.com da alışveriş yapıp para iadesi alan varmı?
  • bu konuya yeterince abuk soru gelmemiş.konu kısır kalmış....
  • Bugün 2. Pazartesi. Bakalım akşama doğru mesajlar gelmeye başlar iade tutarları için.
  • arkadaşlar bişey soracam ben n11 den alışveriş yapacam enpara kartımı bkm express e tanımladım peki bkm indirim kodunu nasıl kullanacam bunu kullanırsam enpara kart kampanyasını engellmez değilmi bide pepsi kodu varmış bkm ile pepsi aynı anda oluyormu hangisi tama çok indirim yapıyor? lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Amazon.com da kullanan oldu mu?

İlk mesajda Amazon'da kullanılabildiği yazıyor ama kullanmış olan biri varsa merak ediyorum ben de.
  • Vatanda geçerli olması için kredi kartı tek çekimi mi seçmek lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.