Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda kartı teslim aldım, 26 ekim de başvurmuştum. 19 Kasım da aldım, dedim bu ayki iadeden faydalanamayacağım herhalde.

Düzeltme: tarihler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 19 Kasım 2013; 19:19:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başvurdum da, kartlar tahminen kaç gün sonra geliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: memet

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: memet

Geçen ay kimlerin hangi alışverşleri ödendi hangileri ödenmedi bilmiyorum ama internetten yaptığım 4 alışverişten 3 ü ödendi biri kaldı. www.hirdavatmarketim.com adresimden aldığım 251 tl lik ürün için ödeme sırasında Encard kullandım ve 3D ödeme için SMS şifresi geldi telefona ve onu girerek işlem yaptım. Hesap hareketlerindede sarı renkli işaretlediğim ödemenin 3D olarak yapıldığını görebiliyorsunuz.
    Ama Kasım ın 5 inde yatan miktar ve gelen SMS bilgisinde bu işlemin kampanyaya alınmadığını gördüm. Telefon ettim, adamların söylediği paypal benzeri bir ödeme sistemi ile ödeme yazpmışsınız, işleminiz kampanya kapsamında değildir diyor. Banka kartı ile 3D kullnarak ödeme yaptığımı, paypal da mail adresi ve şifreler ile işlem yapıldığını söyleyince bir şey demedi bakalım bu sefer ne çıkaracaklar?

Sizin ödemeyi iade etmezler zannımca. Neden derseniz çünkü alışveriş yaptığınız site ödemesini PAYU aracılığı ile almış. PAYU da bir çeşit Paypal gibi sistem.Ödeme altyapısı olmayan sitelere kolayca belli oranlarla ödeme/taksit yapabilmesi için aracı oluyor. Ödemenizde PAYU üzerinden gerçekleşince, bu hizmet ödeme aracından gerçekleşmiş oluyor ve kampanya kurallarına göre iade olmuyor.

PAYU:http://www.payu.com.tr/

O zaman benim ödeme sırasında 3D şifresi geldi ve onu görerek ödem yaptım. Sonuçta bu kampanya kapsamına girmiyor mu?

3D geldi lakin, 3D direkt banka posundan yada BKM WEBPOS tan geçmemiş. Payu ödeme sistemi üzerinden geçmiş. Burada suç alışveriş yaptığınız sitede.
    Normalde ödeme esnasında PAYU ödeme sistemi kullanıldığını belirten logo olur Payu' yu kullanan websitelerinde.

Alışveriş yapmadan öncehttp://www.payu.com.tr/uye-isyerleri linke baksaydınız keşke sizin site burada mevcut. Doğal olarak Payu'yu bilmediğiniz için bakmadınız.
    Bundan sonraki alışverişlerde linkteki siteleri kullanarak (sadece Payu ödeme aracı olan-Markafoni dışında) alışveriş yapmasın kimse. Sadece bazı siteler mevcut o listede de. Payu kullanan bütün sitelerde yazılmamış.

Alıntıları Göster
    Kliksada geçerli , ilk sayfaya eklensin lütfen ( BKM mevcut )

BKM express üyeleri :https://www.bkmexpress.com.tr/BKMExpress/footerLinks/memberMerchants.bkm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Kasım 2013; 17:59:30 >

• Kampanya uzatılır mı acep

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

BKM express üyeleri :https://www.bkmexpress.com.tr/BKMExpress/footerLinks/memberMerchants.bkm

BKM gecen bazi siteler Encardi kabul etmeyebiliyor. Bunun icin bizzat deneyip alisveris yapabilen arkadas varsa ekliyoruz listeye. Siz kullandiniz mi Kliksa'da?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dresdner

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

BKM gecen bazi siteler Encardi kabul etmeyebiliyor. Bunun icin bizzat deneyip alisveris yapabilen arkadas varsa ekliyoruz listeye. Siz kullandiniz mi Kliksa'da?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar morhipodan alışveriş yaptım 30 tl gibi bişey acaba bunada %20 iade almam lazım mı ? 1 hafta geçti alışverişten ama herhangi bir dönüş aolmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Sonunda kartı teslim aldım, 26 Kasım da başvurmuştum. 19 Kasım da aldım, dedim bu ayki iadeden faydalanamayacağım herhalde.

26 Ekim olacak sanırım hocam. hangi şehirden başvurmuştunuz, profilinizde yok. ben Aydın'dan başvurdum dün gece, umarım 1-2 güne gelir.
  • Ayni ip den 2 kart kullansam sorun olur mu geri odeme de acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSaw

Ayni ip den 2 kart kullansam sorun olur mu geri odeme de acaba ?

karti alirken sikinti olmuyorsa alisveris yaparken de olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

Orijinalden alıntı: MrSaw

Ayni ip den 2 kart kullansam sorun olur mu geri odeme de acaba ?

karti alirken sikinti olmuyorsa alisveris yaparken de olmaz.

Alıntıları Göster
    gıttı gidiyodan ıade alabılıyozmu acıl cvp veririseniz ona gore alısveris yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıyahıncı

gıttı gidiyodan ıade alabılıyozmu acıl cvp veririseniz ona gore alısveris yapcam

bence hayır çünkü gittigidiyorda önceden enpara kampanyasına özel alan vardı artık yok.
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Kastamonu - cide. kuryenin geciktirmesi bu, zarfın üzerinde 30/10/2013 yazıyordu. Aktif ileti ile gönderiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: drahmet06

quote:

Orijinalden alıntı: sıyahıncı

bence hayır çünkü gittigidiyorda önceden enpara kampanyasına özel alan vardı artık yok.

tesekurler hocam
  • n11 de şipşak indirim için bir link vardı hatırlayan varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

n11 de şipşak indirim için bir link vardı hatırlayan varmı arkadaşlar?
    Beyler enpara ile bkm üzerinden 300 tl ödeme yaptım aralığın 5 inde ödemeyi geri alabilirim dimi
  • Bkm olayi muamma mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Bkm olayi muamma mi ?
    ilk mesajda kullanılamayacağı belirtilmiş ama emin olamadım arkadaşlar. Migros sanalmarkette bkm ekspres ile ödemede %20 iade alabiliyormuyuz. deneyen oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Compass

ilk mesajda kullanılamayacağı belirtilmiş ama emin olamadım arkadaşlar. Migros sanalmarkette bkm ekspres ile ödemede %20 iade alabiliyormuyuz. deneyen oldumu?

denedim enpara ile ödeme yapamadım

• N11 den bkm ile alışveriş yaptim. Iade veriyor sanırım.

• beyler novabazar'dan iade alınabiliyor mu, çok acil
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.