Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün n11'den Icoo Fatty2 aldım.Bakalım önümüzdeki ay hesabıma yansıyacak mı göreceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

GG, Sahibinden ve Sanalpazar(Gold mağaza hariç) Encard kullanılmıyor.
    Ayrıca Sahibinden %8 değilde %7 komisyon alıyor

Giddigidiyordan alışiveriş yapıp iade alan arkadaşlarım var. Ben kendim sanalpazardan alışveriş yaptım ve iademi aldım bu arada. şu dükkandan aldığım ürünler için geri iade aldım "http://enucuztupperciece.sanalpazar.com/dukkan/En-Ucuz-Tuperware-Ece003__u620414"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 18 Kasım 2013; 23:25:31 >

• beyler birşey sorucam. apple itunesdan iade var mı ?

ve kullanabiliyormuyuz itunesda?
  • aksaray1 kullanıcısına yanıt
    4 Kasım itibariyle GittiGidiyor, Sahibinden ve Sanalpazar(Gold Dükkan hariç) Encard kullanılmıyor, zaten sizin alışveriş yaptığınız dükkan Gold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 18 Kasım 2013; 23:43:45 >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    böyle sürekli oynayacaklarsa bi anlamı yok. güncel listeyi nerden öğrenebiliriz. sadece sitesinde popüler siteler diyor şunlar yasak şeklinde bir sayfa varmı?
  • alarma A kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk mesajında herşey yazıyor.
  • arkadaşlar kartımı teslim aldım.
    müşteri numaram cebime mesaj geldi.
    internet bankacılığını açıyorum.
    telefonda belirlediğim şifreyi giriyorum ama açmıyor. giriş yapmıyor.
    bu hatayla karşılaşanınız oldu mu.
    telefon edip dakikalarca MH beklemek istemiyorum.
  • %8 komisyonla, 3 farklı hesaptan geçerli sitelerde alışverişe yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_mulo -- 19 Kasım 2013; 11:20:59 >
  • favoriteteam kullanıcısına yanıt
    telefonda şifre belirlenmiyor, internet sitesini açıp yapın ilk girişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

arkadaşlar kartımı teslim aldım.
    müşteri numaram cebime mesaj geldi.
    internet bankacılığını açıyorum.
    telefonda belirlediğim şifreyi giriyorum ama açmıyor. giriş yapmıyor.
    bu hatayla karşılaşanınız oldu mu.
    telefon edip dakikalarca MH beklemek istemiyorum.

Enpara mh benim gördüğüm en iyi mh aramak için hiç düşünmeyin ama ilk şifreyi internetten belirliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alarma A kullanıcısına yanıt
    https://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/onlinealisveris.aspx güncel listeyi buradan takip edebilirsiniz, ben öle yapıyorum ..amazon ve n11 den alışveriş yapacaktım gene o listeye baktım .
  • N11.COM dan bkm ile alışveriş yaptım ne mesaj geldi ne mail indirim kazandınığımı ne zaman öğrenecem...
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    11 tl indirim alıcaksınız dostum, böle yapacakmışsınız

Ödeme Onayı” sayfasındaki “Kod Girişi” alanına veya Hesabım>Kuponlarım sayfasındaki “Yeni kupon Gir” kutusuna BKMEXPRESS11 yazılması gerekmektedir.

quote:

Kampanya,03.10.2013-30.11.2013 tarihleri arasındawww.n11.com üzerinden yapılan BKM Express ile tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için “Ödeme Onayı” sayfasındaki “Kod Girişi” alanına veya Hesabım>Kuponlarım sayfasındaki “Yeni kupon Gir” kutusuna BKMEXPRESS11 yazılması gerekmektedir.
    Bu kampanya BKM Express üyesi bankaların kampanyaları hariç n11.com'un diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
    BKM ve n11.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.Aynı üye kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir.
    Kampanya "Ziynet, Külçe Altın ve Gümüş" ve "Seyahat, Otel ve Bilet" kategorilerinde geçerli değildir.
    Kampanyadan ilk 6.364 işlem yararlanabilir; belirlenen işlem adedine ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.

https://www.bkmexpress.com.tr/BKMExpress/headerLinks/campaigns.bkm

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

KLİKSA da var mı?

bilgisi olan varsa yazabilirmi?
  • %20 indirim tek seferde 500 tl lik alisveris icin mi gecerli yoksa 200 tl baska yerden 300 tl baska yerden alsak geçerli oluyor mu?
  • Birşeydiyicem kullanıcısına yanıt
    quote:

“Encard’la internet alışverişlerine %20 indirim” kampanyası 1 Ekim – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Encard’ınızı kullanarak internetten yaptığınız alışverişlerinize %20 indirim fırsatı sunar. Bu kampanya kapsamında her ay Encard’ınız ile aylık 500,00 TL’ye kadar yaptığınız internet alışverişlerinin %20’si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir. Örneğin, Ekim ayında Encard’ınız ile internetten 200,00 TL’lik bir uçak bileti ve 100,00 TL’lik bir ayakkabı aldınız, en geç 7 Kasım’a kadar hesabınıza 60,00 TL iade edilir.
    Bu kampanyadan faydalanmak için internet alışverişlerinizin ödemesinde Encard’ınızı kullanmanız yeterli. Bunun için ilgili e-ticaret sitelerinin ödeme adımlarında ‘’Banka kartı» ile ödeme’’ seçeneğini seçerek Encard bilgilerinizi girmeniz, ya da BKM Express ile ödemeyi tercih ederseniz, ödeme için BKM Ekpress’e kayıtlı kartlarınız arasından Encard’ınızı seçmeniz gerekir.

kampanyanın dahil olduğu tüm sitelerde 100 tl 'ye kadar iade alabilirsin dostum yani toplamda 500 tl olması da gerekmiyor ..bu arada 500 tl üstü alışverişler kampanyaya dahil değilmiş amazondan ps4 alacak arkadaşlara duyrulur !

quote:

Evet, bu kampanya kapsamında her ay en fazla 100,00 TL indirim kazanırsınız. Diğer bir deyişle Encard’ınız ile aylık 500,00 TL’nin üzerinde yapılan internet alışverişleriniz kampanyaya dahil edilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

“Encard’la internet alışverişlerine %20 indirim” kampanyası 1 Ekim – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Encard’ınızı kullanarak internetten yaptığınız alışverişlerinize %20 indirim fırsatı sunar. Bu kampanya kapsamında her ay Encard’ınız ile aylık 500,00 TL’ye kadar yaptığınız internet alışverişlerinin %20’si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir. Örneğin, Ekim ayında Encard’ınız ile internetten 200,00 TL’lik bir uçak bileti ve 100,00 TL’lik bir ayakkabı aldınız, en geç 7 Kasım’a kadar hesabınıza 60,00 TL iade edilir.
    Bu kampanyadan faydalanmak için internet alışverişlerinizin ödemesinde Encard’ınızı kullanmanız yeterli. Bunun için ilgili e-ticaret sitelerinin ödeme adımlarında ‘’Banka kartı» ile ödeme’’ seçeneğini seçerek Encard bilgilerinizi girmeniz, ya da BKM Express ile ödemeyi tercih ederseniz, ödeme için BKM Ekpress’e kayıtlı kartlarınız arasından Encard’ınızı seçmeniz gerekir.

kampanyanın dahil olduğu tüm sitelerde 100 tl 'ye kadar iade alabilirsin dostum yani toplamda 500 tl olması da gerekmiyor ..bu arada 500 tl üstü alışverişler kampanyaya dahil değilmiş amazondan ps4 alacak arkadaşlara duyrulur !

quote:

Evet, bu kampanya kapsamında her ay en fazla 100,00 TL indirim kazanırsınız. Diğer bir deyişle Encard’ınız ile aylık 500,00 TL’nin üzerinde yapılan internet alışverişleriniz kampanyaya dahil edilmez

Nasil yani simdi 600 tlye ekran karti alsam 500 tl geçtiği için odeme yapmayacaklar mi

• Birşeydiyicem kullanıcısına yanıt
    ilk başta bende senin anladığın gibi anladım ama 500 tl de olsa 15000 tl de olsa maximum 100 tl alıcaksınız o ay içinde ..yani ekim ayında 15000 tl 'lik bir alışveriş yaptın 100 tl'lik ödeme alıcaksınız ..kasımda 500 tl'lik bir alışveriş yaptınız 100 tl iade alıcaksınız benim anladığım daha doğrusu mantık budur dostum
  • quote:

11 tl indirim alıcaksınız dostum, böle yapacakmışsınız

Ödeme Onayı” sayfasındaki “Kod Girişi” alanına veya Hesabım>Kuponlarım sayfasındaki “Yeni kupon Gir” kutusuna BKMEXPRESS11 yazılması gerekmektedir.

quote:

Kampanya,03.10.2013-30.11.2013 tarihleri arasındawww.n11.com üzerinden yapılan BKM Express ile tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için “Ödeme Onayı” sayfasındaki “Kod Girişi” alanına veya Hesabım>Kuponlarım sayfasındaki “Yeni kupon Gir” kutusuna BKMEXPRESS11 yazılması gerekmektedir.
    Bu kampanya BKM Express üyesi bankaların kampanyaları hariç n11.com'un diğer kampanyaları ile birleştirilemez.
    BKM ve n11.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.Aynı üye kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir.
    Kampanya "Ziynet, Külçe Altın ve Gümüş" ve "Seyahat, Otel ve Bilet" kategorilerinde geçerli değildir.
    Kampanyadan ilk 6.364 işlem yararlanabilir; belirlenen işlem adedine ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.

https://www.bkmexpress.com.tr/BKMExpress/headerLinks/campaigns.bkm

ben bunu demiyorum en para indiriminden...

• quote:

ilk başta bende senin anladığın gibi anladım ama 500 tl de olsa 15000 tl de olsa maximum 100 tl alıcaksınız o ay içinde ..yani ekim ayında 15000 tl 'lik bir alışveriş yaptın 100 tl'lik ödeme alıcaksınız ..kasımda 500 tl'lik bir alışveriş yaptınız 100 tl iade alıcaksınız benim anladığım daha doğrusu mantık budur dostum

buysa tamam 700 e telefon alacam 100 tl iade etmezlerse kartı 1000 parçaya ayırıp yollarım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.