Şimdi Ara

Enpara (Encard) Yaş sınırı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
19.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru basit tecrübe sahibi olan var mı? Encard cıkartmak istiyorum yaş 16, yaş sınırı yoksa hemen basvurcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 31 Mayıs 2014; 20:11:13 >

• :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Means

:d

Bu sorulara verilebilecek en güzel cevaptı, teşekkür ediyorum.
  • +1
  • şifre farklı
    hesap aynı
    ücret var
  • paypal için ek kart değil sanal kart kullanmalısın. hesap yine aynı olur. sanal kartta limiti kendin ayarlıyorsun. kullanmadan önce sisteme girip kullanacağın miktarın 5-10 lira fazlası limit açarsın gidip alışverişini yaparsın paypaldan.
    ne kadar kullanırsan o kadar yatırırsın her ay. hesaplar da karışmaz.
    ama para yatıracağın hesap olmaz. kredi kartı borç ödeme şeklinde yatırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

paypal için ek kart değil sanal kart kullanmalısın. hesap yine aynı olur. sanal kartta limiti kendin ayarlıyorsun. kullanmadan önce sisteme girip kullanacağın miktarın 5-10 lira fazlası limit açarsın gidip alışverişini yaparsın paypaldan.
    ne kadar kullanırsan o kadar yatırırsın her ay. hesaplar da karışmaz.
    ama para yatıracağın hesap olmaz. kredi kartı borç ödeme şeklinde yatırırsın.

Ama sanal kartlar her işlemde para alıyor, aylık para alıyor felan hep zarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben çok kullandım ve sanal kartın ücret kestiğini hiç görmedim.
    garanti bonus ve parafly ile kullandım. ikisi de para almadı işlemlerden.

nerden çıkardın para kestiğini sanal kart işleminin ?
  • quote:

ben çok kullandım ve sanal kartın ücret kestiğini hiç görmedim.
    garanti bonus ve parafly ile kullandım. ikisi de para almadı işlemlerden.

nerden çıkardın para kestiğini sanal kart işleminin ?

Yalnız yaşım 16 bu yaşa uygun kart lazım bana Eğer sanal kartta yaş sınırı yoksa yararlanırız tabi
  • sanal kart dediğim bir kart değildir.
    internet üzerinden alacağın mevcut karta ait bir yedek numaradır. internet alışverişlerinde güvenli kullanmak içindir. limitini ayarladığın için ele geçiren olsa bile harcama yapamaz.

kredi kartı kullanan kimse onun internet şifresi ile hesabına girip sanal kart oluşturman lazım.
    online alışveriş dışında kullanamazsın.
    sadece sanal kart olmaz. kredi kartı olması lazım bunu alabilmek için.
  • encard alıp para yatırıp içindeki parayı kredi kartı gibi kullanabilirsin. hesapta paran olmazsa harcama yapamazsın. ben bu aralar kullanıyorum. işe yarıyor. hesap ücreti falan da yok.
    yaş sınırı var mı bilmiyorum ama formu doldur ararlar belki.

https://www.finansbank.enpara.com/basvuru.aspx
  • quote:

encard alıp para yatırıp içindeki parayı kredi kartı gibi kullanabilirsin. hesapta paran olmazsa harcama yapamazsın. ben bu aralar kullanıyorum. işe yarıyor. hesap ücreti falan da yok.
    yaş sınırı var mı bilmiyorum ama formu doldur ararlar belki.

https://www.finansbank.enpara.com/basvuru.aspx

Sanırım bu dediğiniz amacıma uygun. Para yatırıp çekebilceğim ve paypala ekliyebileceğim bir şey araştırıyım hemen bunu yaş sınırı varmı diye.
    İlgin için teşekkür ederim.

• direkt başvuru yap. onlar arıyorlar
    o formu doldur

enparada sanal kart kullanmadım. yoktu bir ama ama çıktı mı bilmiyorum şimdi.
    paypala ekleyip kullanmıştım. o oluyordu.

havale-eft-fatura ödeme-başka kredi kartı borcu ödeme falan da ücretsiz.
  • quote:

direkt başvuru yap. onlar arıyorlar
    o formu doldur

Eğer yaş sınırı varsa boşa uğraşmıyım ya. Araştırdım baya da yok hiç bir yerde yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

direkt başvuru yap. onlar arıyorlar
    o formu doldur

Eğer yaş sınırı varsa boşa uğraşmıyım ya. Araştırdım baya da yok hiç bir yerde yazmıyor.

Boşa uğraşmayım değil araştıracaksın

-Bildiğim kadarıyla- ek kartta yaş sınırı yok. Ama farklı bankadan şahsınıza ait kart alamazsınız. Sorumluluk alabilecek reşit yaşı doldurmuş olmadığınız için banka kabul etmez.

• Laf sokma çabalarına girmezsek sevınırım Mesajda araştırdığımı ve bilgi bulamadığımı belirttim ayrıca arkadaşla bahsettiğimzi konu encard.
    Encard'da yaş sınırı olup olmadığıyla ilgileniyorum suan.
  • enparada yaş sınır varmış.

ininal

diye bir olaydan bahsediyorlar yaş sınır yokmuş onda. onu bir araştır sen.
    ben bilmiyorum pek.
  • quote:

enparada yaş sınır varmış.

ininal

diye bir olaydan bahsediyorlar yaş sınır yokmuş onda. onu bir araştır sen.
    ben bilmiyorum pek.

Kesin bilgi ise gene halim duman. İninal'de bu şey olayları var her işlemde para alma aylık ücret vs. böyle şeylere
    para harcamak saçma zaten ayda yapacağım işlem ne kadar olabilir ki.
  • Yaş sınırı var. Başvurmuştum nüfus cüzdanımı falan gösterdim bakıyorlar onaylıyorlar. Steam için istiyorsan değer, ailenden birine yalvar onun adına yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Yaş sınırı var. Başvurmuştum nüfus cüzdanımı falan gösterdim bakıyorlar onaylıyorlar. Steam için istiyorsan değer, ailenden birine yalvar onun adına yapsınlar.

Var mı tüh ya valla sinir oldum olmasaydı süper olurdu. Annemin adına açtırsam kart bende kalsa zaten sadece atm üzerinden işlem yapıcam
    bide paypal ekliycem ve para yüklemedikçe kullanamıyosun dimi sorun olmaz o yüzden borç felan mevzuu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.