Şimdi Ara

Enpara (Encard) Yaş sınırı var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
19.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • enpara iyidir 20 tl değerinde kalem hediye çıkıyor kartın içinden birde not defteri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Yaş sınırı var. Başvurmuştum nüfus cüzdanımı falan gösterdim bakıyorlar onaylıyorlar. Steam için istiyorsan değer, ailenden birine yalvar onun adına yapsınlar.

Var mı tüh ya valla sinir oldum olmasaydı süper olurdu. Annemin adına açtırsam kart bende kalsa zaten sadece atm üzerinden işlem yapıcam
    bide paypal ekliycem ve para yüklemedikçe kullanamıyosun dimi sorun olmaz o yüzden borç felan mevzuu.

Sana vadesiz hesap açıyorlar, borçluk bir durum yok. Ininal gibi aylık 1 lira çekiliyor mu bilmiyorum ben kuruşuna kadar harcıyorum hep. Finansbank atm dışında atm'lere de yatırabiliyorsun ama finansbank dışındaki atmler ekstra ücret alıyor 1-2 lira falandı sanırım. Atm koyduğunda kartın son 4 hanesini soruyor giriyorsun ondan sonra para ekle diyorsun tutarı yazıyorsun ekliyorsun. Annen onayladığı sürece sorun olmaz. Evinize gelecek olan kişi detaylı anlatıyor. Sorularını da soruyorsun. Evinize gelmesini istemiyorsanız, zaten önceden arıyorlar müsait misiniz diye, yer seçebiliyorsun gidip konuşur halledersiniz. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Para varsa kullanırsın, ben steame 28 lira eklemeye çalışmıştım 13 dolar aslında. yanlışlıkla 1300 dolar ekleyecekti ki o kadar miktarınız yok diye hata gelmişti. Ne kadar varsa o kadar ekleyebilirsin.

• Yaştan kurtarmıyoz anladık Annemin üzerine açtırcam örneğin bu aşamada eve birini mi yolluyorlar eğer kabul etmezsem bankaya gidip
    bankada halledemiyoz mu ordan? Ne anlatıyor bu gelen kişi ayrıca. Son olarak şöyle dimi kart ilk başta 0 tl var. Sen gidip atmden atıyorum 10 tl
    yatırdın internetten 10tllik alışveriş yapabiliyorsun dimi. Son olarak gene aynı şekilde atıyorum önceden bankada bulunsun diye cüzdanımda bulunan
    misal 55 lirayı atmden karta yatırdım. Sonra gittim bi döner almaya karttan çektircem çekilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Yaştan kurtarmıyoz anladık Annemin üzerine açtırcam örneğin bu aşamada eve birini mi yolluyorlar eğer kabul etmezsem bankaya gidip
    bankada halledemiyoz mu ordan? Ne anlatıyor bu gelen kişi ayrıca. Son olarak şöyle dimi kart ilk başta 0 tl var. Sen gidip atmden atıyorum 10 tl
    yatırdın internetten 10tllik alışveriş yapabiliyorsun dimi. Son olarak gene aynı şekilde atıyorum önceden bankada bulunsun diye cüzdanımda bulunan
    misal 55 lirayı atmden karta yatırdım. Sonra gittim bi döner almaya karttan çektircem çekilir mi?

Valla o kart ile döner almayı denemedim, orası sana kalmış. Evinize gelen kişi içeri girmiyor, bana abla gelmişti kapıdan halletmiştim. 10 lira varsa 10 lira yaparsın. Sizi arayacak kişiye söylersiniz ben gelim siz yorulmayın falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Valla o kart ile döner almayı denemedim, orası sana kalmış. Evinize gelen kişi içeri girmiyor, bana abla gelmişti kapıdan halletmiştim. 10 lira varsa 10 lira yaparsın. Sizi arayacak kişiye söylersiniz ben gelim siz yorulmayın falan.

Bu kart iyiymiş valla da annemi nasıl ikna etcem hayırlısı
  • Yasal prosedürler gereği maalesef 18 yaşından küçük kişilere hizmet veremiyorlarmış facebook enpara sayfasında okudum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.