Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki olumsuz yorumlardan sonra almaktan vazgectim.Guzel kampanya ama musteri hizmetleriyle ugrasip rezil olmaya degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişi verdik bakalım inşallah uğraşmayız D&R ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

D&R'a tövbe bi daha bulaşmam...

Önce siparişimi hiç bana haber vermeden kafalarına göre iptal ettiler. Sonra iki hafta beklettiler, her aradığımda telefondaki görevli tedarik sürecinde diye oyaladı. En son geçen cuma aradığımda ürünler tedarik edilemiyor dendi, neyse kaç haftadır bekletiyorsunuz paramı iade edin o zaman diyorum. İade yok sadece hediye çeki verebilirsiniz isterseniz dendi.

kampanya yok, ürün yok, para iadesi de yok, ne var? hediye çeki...

D&R'a tövbe bi daha bulaşmam!

yanlislik vardir hatta hediye ceki istedim ben vermediler. Siparisten 5 gun sonra iade hakkiniz var benden arayip iade istedigimde iban numarami istediler sonra vereyim o zaman dedim. Ertesi gun kargoladilar vazgectim iadeden. Ama iki uc hafta surebilir siparislerinizin elinizde olmasi bnden soylemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakses H kullanıcısına yanıt
    ben 2 kere alışveriş yaptım hiç bir sorun çıkmadı şans işi biraz da.Hala 8 dk var yapabiliyorsanız yapın bence
  • son dakika bir kitap bir de kulaklık aldım Türkün aklı sonradan gelir misali umarım sorun çıkmaz
  • göndermedi
    jay yapacakları kampanyanınnnn ......

https://store.donanimhaber.com/5f/51/37/5f5137bcd69ad1f7dbea4edca3f191f9.jpg
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Biraz önce gene aradım aynı hikaye: Haftada bir arıyorum, siparişi iptal etmiyorlar, ürünü göndermiyorlar, paramı da geri vermiyorlar:)
    Anladığım kadarıyla,Siparişlerdeki bir ürünü gönderip, diğeri yok deyip bu yolla sepet tutarı düşürülüyor ve müşteri ,enpara bankacılık sisteminin 25 tl geri iade kampanyası dışına çıkarılıyor. Böylece dr.com.tr cirosunu arttırarak ürün satmış oluyor.
  • 7 mart
  • 4 Kitap almistim 2 si gelmisti diger 2 si yola cikmis yarin elimde 4 kitap 1 haftada teslim edilecek Tesekurler D&R tesekurler Enpara.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Kulaklık almıştım bugün elime ulaştı rezaletle sonuçlandı. Kısaca anlatayım;

Kulaklığı denedim bugün, memnun kalmam iade etmem gerekir vs. diye düşünüp kutusuna, kağıtlarına vs. en ufak bir zarar bile vermeden açtım, hatta kabloyu doladıkları şeyi bile çıkarmadan denedim. Sol kulaklıkta cızırtılı geliyor ses. Aradım değişim için, servise göndermemiz lazım o da 20 iş günü dedi müşteri temsilcisi. Enpara kampanyası kullandım çabuk bir şekilde işlemin çözülmesi gerek, gerekirse yeniden sipariş verebilmeliyim dedim nafile. Cayma hakkımı kullanıp iade edeceğim o zaman dedim, paketi açmışsınız bu durumda elektronik ürün olduğu için cayma hakkını kullanamazsınız bu sözleşmede de yazıyor dedi. Tüketici kanununda böyle bir şey olmadığını, aksesuar, kutu vb. şeylere herhangi bir zarar gelmediği sürece istediğim şekilde elektronik ürünlerde cayma hakkımı kullanabileceğimi söyledim. Sizin yaptığınız sözleşme tüketici kanununa aykırı olamaz dedim. O zaman istediğiniz yere şikayet edin dediler. Reziller. Esnaf kafasına bürünmüşler. Paketin açıldığı bile belli değil, herhangi bir sticker vs. de yoktu zaten. Şimdi iade alamayız değişim için de servise gitmesi ve onay alması gerek diyorlar. Ne yapsam bilemedim.

Bende mini helikoterlerden almıştım. 20 gün sonra gönderdiler ama teşir ürünü göndermişler. O da yetmezmi gibi helikopter turuncu kumandası pembe:)

Dalga geçiyorlar:)

• şikayetvara tabi ki şikayetimi yazdım stokta olan ürünü yollamadı adamlar hatta hala stokta ama bir daha enpara bunlarla kampanya yaparsa en parayıda şikayet vardan deşifre edeceğim böyle kalitesiz müşteri memnuniyeti sıfır firmalarla kampanya yapmasın bu sitede üyelik iptali nereden yapılıyor baktım ama göremedim birde onun için şikayet edesim var silsinler tüm bilgilerimi bunların ne yapacağı belli olmaz

• bunların patronlarına twitter vs bi şekilde ulaşıp onlarca insana yaptığı eziyetleri şikayet etmek lazım
  • Bir hafta önce 5 adet ürün aldım.Hepsi ''Henüz Sevk Edilmedi'' aşamasında

Sanırım yalan olucak.Maksimum kaç gün bekliyorum?
  • Ben de kulaklık almıştım. Resmen yapış yapış kulaklık, hiçbir şeyine zarar vermeden geri koydum ve iade için yolladım. Yollarken not olarak "6502 sayılı kanunda tüketiciye tanınaan cayma hakkımdan yararlanacağım" tarzı uzun bir açıklama yazdım dilekçe gibi gözleri korksun diye. Ondan önce aradım iade hiçbir şekilde almadıklarını söylediler tamamen yalandan başka bir şey değil.
  • ÖNCEDEN SÖYLEDİM ŞİMDİ TEKRAR SÖYLÜYORUM

SIKINTI YAŞAYANLAR DURUMU ENPARA'NIN MH ARAYIP ORAYADA BİLDİRSİN

ENPARA BİLSİN NASIL BİR FİRMA İLE ÇALIŞTIĞINI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Şubatta sipariş vermiştim kitapların bir kısmını gönderdiler. 11 tane kitap kaldı ne bir bilgi veren ne de arayan soran. Müşteri hizmetlerini devamlı arıyorum acil olduğunu belirtiyorum not alıyorlar fakat ilgilenen yok. Kitapları da öğrencilere vereceğim. Çocuklar ders işleyecekler fakat D&R hala umursamıyor. En para iadesinden de vazgeçtim Bir an önce şu kitaplar sorun çıkmadan gelseydi bir daha D&R'ye bulaşmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

22 Şubatta sipariş vermiştim kitapların bir kısmını gönderdiler. 11 tane kitap kaldı ne bir bilgi veren ne de arayan soran. Müşteri hizmetlerini devamlı arıyorum acil olduğunu belirtiyorum not alıyorlar fakat ilgilenen yok. Kitapları da öğrencilere vereceğim. Çocuklar ders işleyecekler fakat D&R hala umursamıyor. En para iadesinden de vazgeçtim Bir an önce şu kitaplar sorun çıkmadan gelseydi bir daha D&R'ye bulaşmam.

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Bir hafta önce 5 adet ürün aldım.Hepsi ''Henüz Sevk Edilmedi'' aşamasında

Sanırım yalan olucak.Maksimum kaç gün bekliyorum?

Biraz önce kargom geldi.

60tl lik alışveriş yapmıştım. 36tlsi stoklarda yok ayağına iptal edilmiş.Bana geri gönderilecekmiş

Şimdi enpara 25tl iadesini alamıcakmıyım.Adamları arayıp söylesem yardımcı olurlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 4 Mart 2016; 14:35:33 >

• Uyardık zamanında biz o hatayı yaptık siz yapmayın diye. Bedava birşey verse bile alınmaz bunlardan.
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Az önce En paranın sitesine baktım. Kampanya bittiği için detayları siteden kaldırmışlar. Daha önce okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. İade yapılınca alışveriş miktarınız 50 liranın altına düşünce 25 lira iade yapılmayacak maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.