Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tedarik sürecinde 17 gündür, bir haftadır siparişi iptal ettirmek için telefonlar maille başvurdum. tamam diyorlar hala tedarik sürecinde. Çok kötü site beş para etmez, 25 tl için bu kadar uğraşmaya da değmez, ilk alışverişimdi paramı alabilirsem son olacak.

Arkadaşlar şikayetvar.com' da bu konuda çok şikayet var, hatta geri ödemesini bir yıldır bekleyenler bile var. Ben enpara'da da şikayet kaydı oluşturdum. Tabii ilgileri yok ama, ''BU siteye sizin yüzünüzden bulaştım, 25 tl kampanyasında değilim, bari araya girin de siparişimi iptal edip verdiğim parayı geri yollasınlar:)'' diye yazdım. En azından haberleri olsun dr.com.tr nin rezilliğinden.

BU arada bana tedarik edemedikleri ürün de cevahir mağazasında öylece duruyor ne işse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinlikedi -- 28 Şubat 2016; 1:11:08 >
  • ------------ tarihinde vermiş olduğunuz -------------- numaralı siparişinizin kısmi olarak tarafımızca iptal edildiği ve para iadesi yapıldığı görülmektedir.

Bu nedenle; “1-29 Şubat tarihleri arasında, BKM Express üzerinden tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 10,000 kişiye7 Mart'ta 25 TL iade” kampanyasından yararlanamadığınız kayıt edilmiştir.

Kampanyadan yararlanabilmeniz adına yaşanan durum Finansbank ile paylaşılmıştır. 7 Mart'da “Encard”ınıza 25 TL'nin yükleneceğini bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

D&R Müşteri Hizmetleri

Ben hiçbir şikayet yapmadan kendileri halletmişler,helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat065

quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

Dün sipariş geçtim sabah uyandıgımda kargonuz yola çıkmıştır yazan mail aldım ama ne bir takip kodu nede bir şey yok internet sitelerinde de yönlendirmiyor yurtiçi kargoya

Bi mail daha gelecek. Orda oluyor takip linki. O mail gelince siparislerim sayfasinda da Kargom Nerede linki cikiyor.

Plak aldim 4 5 tane farkli kartlarla baya uyguna geldi.

o seçenek yeni geldi dün mesai bitimine dogru 15-16 gibi verdiğim siparişi sabah 10da şirkete teslim etmişler biraz şaşırdım hız konusunda diğer arkadaşların yazdıklarını görünce yarın gidip alacagım sirkete.

• Beruby para iadesi geldi :))

Enparada sira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi müşteriye var olan parasını bile hediye çeki olarak tanımlayan bir firmanın böyle şey yapması enteresan.

Xxxx tarihinde vermiş olduğunuz xxcc numaralı siparişinize ait 22.04 tutarlı ürününüz temin sorunu sebebiyle iptal edilmiştir.

BKM Express üzerinden “Encard” ödeme tipi ile siparişinizi oluşturduğunuz görülmektedir.

“1-26 Şubat tarihleri arasında, BKM Express üzerinden tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 10,000 kişiye7 Mart'ta 25 TL iade” kampanyasından yararlanmanız adına tarafımızca iptal edilen ürünlerin tutarı kadar tarafınıza gün içinde hediye çeki tanımlanacaktır.

Ürün temini ile ilgili olarak yaşadığınız bu aksaklıktan dolayı özür dileriz.

Bunların dışında temin edebileceğimiz tüm ürünlerle sizlerin hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,

D&R Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 28 Şubat 2016; 13:20:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kampanyaya katıldığımız dair mail falan gelmiyor değil mui ben de yok DSA ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Arkadaşlar, internetten alışveriş için kullanacağım bir hesap açmayı düşünüyorum.

En para 'nın iyi yönleri nelerdir? Bir iki sene sonra yok olup gitmesin?

En para 'da nakit card veya benzer bir şey veriliyor mu?

Hesap ücreti yok. Para yatırma ücreti yok. ayda 1 kez başka banka atm sinden ücretsiz ,para çekme kolaylığı var.

Kendine has kampanyaları oluyor. Evine gelip evrak imzalatılıyor.

Sana banka kartı geliyor internet alışverişini kolayca yapıyorsun. Sana açılan hesap vadesiz tl hesabı.

Bana gelen yetkiliye sordum bankanın en çok memnun olduğu bölüm en para bu yüzden kalkmak yerine daha büyüyecek demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 28 Şubat 2016; 13:34:46 >
  • Ayin 12 sinde siparis verdigim urun daha dun elime ulasti
  • Ödeyeceğim tutar kargo ücreti dahil toplamda 50,44 TL tutuyor. Kampanya kapsamına girer mi? Bu ücretin 3,99 TL olanı kargo ücreti diğer 46,45 TL'lik kısım ise kitapların ücreti. Sorunsuz şekilde 25 TL iade gelir mi yoksa 46,45 TL'lik kısmı satıp kargo ücretini saymazlar mı durum nedir bilgi verir misiniz kampanya bitmeden sipariş vermek istiyorum
  • zhny kullanıcısına yanıt
    önemli olan kartınızdan cekilen miktar hocam iade gelir
  • Bügün verilen siparişler de kampanyaya dahil mi?
  • DR banada mail göndermiş tedarik edemediği ürün için. İade gelecekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliExpress 2.gunde iadeyi yatırdı. Ama bunlar hala bekliyor. Hergün arıyorum ama yok. Bulaşmayın kazanmasinlar para pul

• erakan kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleriyle görüştüm az önce ve bugünkü siparişler de dahilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R'a tövbe bi daha bulaşmam...

Önce siparişimi hiç bana haber vermeden kafalarına göre iptal ettiler. Sonra iki hafta beklettiler, her aradığımda telefondaki görevli tedarik sürecinde diye oyaladı. En son geçen cuma aradığımda ürünler tedarik edilemiyor dendi, neyse kaç haftadır bekletiyorsunuz paramı iade edin o zaman diyorum. İade yok sadece hediye çeki verebilirsiniz isterseniz dendi.

kampanya yok, ürün yok, para iadesi de yok, ne var? hediye çeki...

D&R'a tövbe bi daha bulaşmam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

D&R'a tövbe bi daha bulaşmam...

Önce siparişimi hiç bana haber vermeden kafalarına göre iptal ettiler. Sonra iki hafta beklettiler, her aradığımda telefondaki görevli tedarik sürecinde diye oyaladı. En son geçen cuma aradığımda ürünler tedarik edilemiyor dendi, neyse kaç haftadır bekletiyorsunuz paramı iade edin o zaman diyorum. İade yok sadece hediye çeki verebilirsiniz isterseniz dendi.

kampanya yok, ürün yok, para iadesi de yok, ne var? hediye çeki...

D&R'a tövbe bi daha bulaşmam!

Böyle bişi olamaz.Paranızı geri almanız gerekiyor. Telefondaki adam bilmiyordur işi sallamıştır kafadan

yada 50tllik çeki (veya kaç liraya aldıysanız) alırsınız.üstün enparadan 25 lira iade alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 29 Şubat 2016; 19:48:18 >

• mike4peace kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam siparişi geçtim Şimdi bakalım D&R gönderecek mi?
  • Dr den son alışverişim oldu kitaplar diğer sitelerden pahalı geç gönderim var ve kitapların köşeleri yıpranmış birisinin kapağı çizilmiş sanki yerde sürttürmüşler taşın üstünde...

• İndirimi kullanmayacak bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi? Ben ona nakit olarak geçeceğim ücreti.
  • burdaki bu kadar şikayetten sonra kullanıp kullanmama konusunda halen kararsızım. Ne dersiniz arkadaşlar iptal iade sıkıntı.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.