Şimdi Ara

Enpara.com size 50 TL'lik bir jest yaptı! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
45
Favori
117.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonuna 10 tl indirim yapmis bugun kupon alsam 100 tl ye acaba kullabilirmiyim? Sorun yasayanlar olmus siparis vermeye korkuyorum. Ayrica olmayan kitaplarda iademi yapiyolar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 23 Aralık 2017; 13:41:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektronik-oyun-outdoor vb gibi kitap dışı alışverişinde sorun yaşayan var mı ?
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Haftasonu indirimi olduğu için hiçbir indirim kodu çalışmıyor. Sadece hediye kartı gidilebiliyor. Garanti kodu kullanacaklar pazartesi beklesin. Picodi kodu da şu anki gibi 10 tl indirim yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdefixte hediye çekini kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını anlabilir mi acaba? Hem DR hemde İdefix müşteri hizmetelerini aradım, İdefix ve DR aynı grubun ama böyle bir uygulama yok neresi için aldıysanız orada kullanacaksınız diyor ikisi de.
  • kığılı 100 tl alacaktım ama bitmiş güncellenir mi acaba ? yoksa avva alacağım ..
  • Yazilanlari gorunce dr için benimde çek alasim geldi. Online gecmesi arti. Oyun, kitap alinir...

• quote:

Orijinalden alıntı: OmeaR

İdefixte hediye çekini kullanan arkadaşlar nasıl kullandıklarını anlabilir mi acaba? Hem DR hemde İdefix müşteri hizmetelerini aradım, İdefix ve DR aynı grubun ama böyle bir uygulama yok neresi için aldıysanız orada kullanacaksınız diyor ikisi de.

bana gelen cevap bu şekilde. ama nasıl kullanılacak bilmiyorum.

Sayın Müşterimiz,

Hediye kartınızın arka bölümünde kazıma alanı içinde güvenlik kodu bulunuyor ise web sitesi üzerinde kullanabileceğiniz hususunu bilginize sunarız.

Sevgiler,

Idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

------------------- Özgün İleti -------------------

Kimden:

Alınan: 15.12.2017 21:20

Kime: bilgi@idefix.com; Email Idefix 2017

Konu: Kampanya ve Hediye çekleri ile ilgili sorularınız

Kimden:

Sipariş No: 1

merhaba. DR hediye kartları sitenizde kullanılabiliyor mu? teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C42498A97 -- 23 Aralık 2017; 15:18:51 >

• DR da Hediye çeki/Hediye kartı kullan seçeneğine tıkladığımızda açılan kart numarası ve güvenlik kodu ekranı idefixte de açılıyor ama bilgi girişi bölümü gelmiyor. Sadece " Hediye çekiniz bulunmamaktadır." şeklinde bir yazı çıkıyor. Engellemişler herhalde.
  • Aynı anda iki tane hediye çeki kullanılabiliyor mu acaba ?

• Toyzzshoptan hedie karti almistim ama kullanmayi beceremiyorlar, nasil yapilacagini bilen var mi?

• 100'lük bitmiş. Gelecek mi bilgisi olan var mı?
  • İptal edilen ürünün iadesi için müşteri hizmetlerinde Ayşe isimli çalışanla konuştum. Neredeyse beni dövecekti. 1-10 iş günü içerisinde ödeme yaptığınız kanala iade edileciktir diye papağan gibi tekrarladı sesini yukselterek embesil.

İade edeceklerini sanmıyorum. 5-6 sene önce hepsiburada.com'dan 182TL'ye camel marka saat almıştım. Yanında 5-10TL ederinde isporta tezgahlarında saat hediye ediyorlardı. Hediye saati gönderdiler, asıl saati iptal ettiler. Para iadesi'de yaşamışlardı. Hakem heyetiyle çözmüştüm. 3 ay sürmüştü.

Söylemek istediğim doğan gibi ucubenin firmasından alışveriş yaparken dikkatli olun. Kıyıda köşede kalmış, iptal olma olasılığı yüksek ürünler alıp başınızı ağrıtmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Aynı anda iki tane hediye çeki kullanılabiliyor mu acaba ?

Bilen var mı acaba acil ?

• Abi 100lük kac tane koyuyorlar anlamiyorum ya. 5-6 tane falan koyuyorlar herhalde tukenip duruyor

• d&r'da siparişimde ben bi sıkıntı yaşamadım ertesi gün kargoya verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

İptal edilen ürünün iadesi için müşteri hizmetlerinde Ayşe isimli çalışanla konuştum. Neredeyse beni dövecekti. 1-10 iş günü içerisinde ödeme yaptığınız kanala iade edileciktir diye papağan gibi tekrarladı sesini yukselterek embesil.

İade edeceklerini sanmıyorum. 5-6 sene önce hepsiburada.com'dan 182TL'ye camel marka saat almıştım. Yanında 5-10TL ederinde isporta tezgahlarında saat hediye ediyorlardı. Hediye saati gönderdiler, asıl saati iptal ettiler. Para iadesi'de yaşamışlardı. Hakem heyetiyle çözmüştüm. 3 ay sürmüştü.

Söylemek istediğim doğan gibi ucubenin firmasından alışveriş yaparken dikkatli olun. Kıyıda köşede kalmış, iptal olma olasılığı yüksek ürünler alıp başınızı ağrıtmayın.

Bende de sipariş olusturulamadi hatasından sonra çek bulunamadı diyordu. 4 gündür 100 lük hediye çekini kullanamıyorum, kullanılmış görünüyor sanırım. D&R hala çözemedi bu sorunu, bekliyorum.

• Anlasilan d&r yine sivadi

• garanti kodla jestiniyapı birlikte kullandık bakalım inşallah teminde sıkıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakpunkt -- 23 Aralık 2017; 18:55:34 >
  • 2 parçalı siparişti , birini göndermişler diğeri teminde hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

100'lük bitmiş. Gelecek mi bilgisi olan var mı?

D&R 100 TL Hediye Çekleri Pazartesi günü tekrar stoklarımızda olacaktır. Sevgiler, JY Ekibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.