Şimdi Ara

Enpara.com size 50 TL'lik bir jest yaptı! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.770
Cevap
45
Favori
117.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DR çekleri bitmiş :( onun dışında alacak bişey de bulamadım. benim için boş geçen bir kampanya oldu :/
  • dr çeki kaça kaç gelcek belli mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

magazaların indirimleriyle birlikte gecerli oluyordur inş. oyuncakcıda özrl indirimli bir ürünü alırken çek kullandık diye normal indirimsiz fiyattan vermezler inş.

Oluyor tabikide sonuçta hediye çeki, şartlarda da aksi belirtilmemiş. Toyzz Shop ve D&R 100Tl çeklerini indirimli legolarda kullandım.
  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    abi valla ürünleri ayıralım pzt mh arayarak halledelim dediler ama benim çocuk yanımdaydı ve beğenmişti. MEcburen aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: solingen

Aldığınız şey Hediye kartı değil ki, mağazada geçerli 100 lira. olaydan habersiz adamlara gift kart derseniz onlar da kullandırmazuk diyecektir.

Hocam jestiniyapda ne yazıyo hediye kartı yazmıyo mu? Ben mi yanlış okuyorum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam kontrol edeceğim arada umarım görürüm tekrar kampanya bitmeden. Teşekkürler cevap için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Sayın Hocam, demek istediğim o değil. Yanlış anlattım galiba. Şunu demek istiyorum; bu kart promosyon amaçlı verilen "al bu gift kartı git 100 liraya falanca yerden üstüne başına bi şeyler al" tarzı bir şey değil. Mesela YKM'den ürün aldınız; yıkadınız çekti, iki gün sonra dikişleri attı, bu durumda müşteri memnuniyeti adına verilen bir hediye kartı değil. Veya çalıştığınız kurumun anlaşmalı bir firmanın hediye çekini size vermesi değil. Mesela 6 ayda bir yapılan kıyafet yardımı gibi gibi...

Velhasılıkelam bunların üzerinde küçük yazılarla "indirimli ürünlerde geçmez" "sezon ürünlerinde geçerlidir" gibi ibareler vardır. Fakat jestiniyap'tan aldığımız şey bildiğin 100 lira. Kağıt 100 liranın kod halindeki hali. Yani, o üründe geçmez şu üründe para etmez deme hakları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inception28

https://www.jestiniyap.com/100-hediye-ceki burdaki hediye çeki her mağazada mı geçerli ? Mesela D&R 'a gitsem kullanabilir miyim ?

konuda çok yazıldı ama yazayım, o çekle, yine siteden şuan mevcut olan çekkleri alabiliyorsunuz.

yani o çeki aldınız mesela d&r çeki var 50 tl lik, 2 tane ondan alabiliyorsunuz, 50 tl lik çeklerin bitme sebebide bu zaten
  • Sağol hocam, dediğin gibiyse sıkıntı yok. D&R da sıkıntı çıkmıyor değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya görünüre göre çöp durumda alanlarda kullanamamış durumda,bedavada verilse alınmaz gift card falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar siteden aldığım 100 tl lik jestiniyap çeki kullanmadığım halde kullanıldı olarak görünüyor. Bi tanıdığım daha almıştı onda da durum aynı. Hayra alamet değil bu gelişmeler. Hesapları kontrol edin sizde benden söylemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 tl olmadıgı icin işe yaramıyor.

çöp resmen :/
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    100 tl jestiniyap çeki alın, onunla da 1 tane 64 liralık 1 tane 32 liralık rp alabilirsiniz.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Nasıl alıyoruz hocam sitede göremedim.
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    https://www.jestiniyap.com/100-hediye-ceki
  • Arkadaslar bu toyzzshop kodunu sorunsuz hangi magazada kullandınız? Zorlu Center’a gitmeyi planliyorum insallah kullancam sorunsuz

• Pançodan alışveriş yapan oldu mu. sıkıntı var mı?
  • beyler kritik bir sorum var yazıldıysa kusura bakmayın siteden 100 tl çek alsam 50 tl ye. zippo kampanyası var sitede 158 tl çoğu model. baska bir enpara hesabiyla çeki kullanarak siteden zippo alsam 108 e düşmüş olan zippodan ikinci encardla da 50 tl düşüp fiyat 58 tl olur mu?

• cocuğu olan yandı :) birde kodlarda çalışmadı mı oyuncakları bırakmazlarda Allah kolaylık versin annelere babalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

beyler kritik bir sorum var yazıldıysa kusura bakmayın siteden 100 tl çek alsam 50 tl ye. zippo kampanyası var sitede 158 tl çoğu model. baska bir enpara hesabiyla çeki kullanarak siteden zippo alsam 108 e düşmüş olan zippodan ikinci encardla da 50 tl düşüp fiyat 58 tl olur mu?

İşte muhteşem bir dh ölücüsü diyorum başka da bişi demiyorum üstad. Büyük adamsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.