Şimdi Ara

Enpara alternatifi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
3
Favori
8.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cebteteb hiç demeyin daha uygulamasında kartı internete açma kapama yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Enpara Alternatifleri: Enpara Benzeri Bankalar ve Uygulamalar

Enpara, Türkiye'de son yıllarda popülerlik kazanan, dijital bankacılık hizmetleri sunan bir bankadır. Ancak, herkes için uygun olmayabilir. Eğer Enpara'ya alternatif arıyorsanız, benzer özellikler sunan başka bankalar ve uygulamalar bulunmaktadır.

Enpara Benzeri Bankalar

• Akbank: Akbank Direkt adlı dijital bankacılık platformu ile mobil uygulama üzerinden birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
    • Garanti BBVA: Garanti BBVA Mobil uygulaması, hesap yönetimi, fatura ödeme ve yatırım işlemleri gibi çeşitli özellikler sunar.
    • Yapı Kredi: Yapı Kredi Mobil uygulaması, hızlı ve güvenli bankacılık işlemleri yapmanızı sağlar.
    • Fibabanka: Fibabanka Direkt dijital bankacılık platformu ile online hesap açma, para transferi ve kredi kartı işlemleri gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Enpara Benzeri Uygulamalar

• N Kolay: Turkcell tarafından geliştirilen N Kolay uygulaması, dijital cüzdan, para transferi ve fatura ödeme gibi özellikler sunar.
    • Papara: Papara uygulaması, hesapsız para transferi, online alışveriş ve fatura ödeme gibi işlemler için kullanılabilir.
    • Revolut: Revolut uygulaması, çoklu döviz hesabı, döviz bozdurma ve uluslararası para transferleri gibi özellikler sunar.
    • Wise: Wise uygulaması, düşük maliyetli uluslararası para transferleri, çoklu döviz hesabı ve banka kartı gibi hizmetler sunar.

Enpara alternatifleri arasından seçim yaparken, ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Bazı bankalar ve uygulamalar belirli özelliklerde öne çıkarken, bazıları daha genel hizmetler sunabilir. İhtiyaçlarınıza en uygun seçeneği araştırmak için zaman ayırın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • seninbankan

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam. Enparayı 3'e 5'e katlayacak bir oluşum lazım.

• Takipteyim konuyu, ilgili arkadaşlar yardım!!!!!
  • +++

• Bu arada şunu diyeyim. Papara çok güzel bir alternatif olabilirdi. Ama banka değil. Yani paramızın paparada belli bir güvencesi var mı? Sanmıyorum. Ve zafen faiz vb gibi hizmetleri yok. Sadece para tutma ve ödeme aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 29 Nisan 2021; 6:59:4 >
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ziraat Katılım iyi bir alternatif. Kamu atm leri de hizmetinizde. Mobil uygulaması da çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara 'ya ne konuda alternatif lazım? tamamen ücretsiz olsun dersen kuveyt.
    kredi karti ücretsiz olsun dersen akbank free, world eko.

• amaç günlük faiz dolar euro altın alım satım gibi şeylerse fibabankada mantıklı. ben enpara faizleri düşük tutunca komple oraya taşıdım herşeyimi

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hesap işletim ücreti talep etmeyecek.
    Eft ücreti talep etmeyecek
    Ücretsiz kredi kartı seçeneği sunacak.
    Günlük faiz sistemi bulunacak.
    Kartı uygulamadan internete açma/kapama olacak.
    Telefonla görüşmeden uygulama üzerinden anında müşteri hizmetleriyle sorun çözülecek.
    Bilgi güncelleme vb işlemler için şubeye gidilmeyecek.

Yani kolaylık üstüne kolaylık sunacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 20 Mayıs 2021; 20:34:51 >
  • KSiber K kullanıcısına yanıt

Hocam bulabildiniz mi böyle güzel bir banka? Bende arıyorum

• KSiber cebteteb de uygulama üzerinden kart açıp kapatma geldi m?

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Gelmedi. Yıllardır getirmediler. Yıllar evvel belli aralıklarla talep etmiştim bu özelliği kendilerinden ama kendileri çok bilmiş davranıyorlar belli ki

• CepteTEB de kredi kartını internet alışverişine de, gçiici açıp kapatmaya da imkan var.

Enpara alternatifi Lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @samosan kredi kartı değilde banka kartını merak ediyoruz?

• Albaraka

Bütün World Kartları aidatsız. (platinumu falan da, tüm kampanyalardan da faydalanıyor)

EFT ücretsiz,hesap işletim ücreti yok.

Kuveyt Türk

Aidatsız kredi kartı var Sağlam kart diye ama biraz garip bir şey, ücretli otomatik taksit yapıyor belirli tutarın üstüne. Altın puan biriktiriyor hesaba altın olarak atıyor.

EFT ücretsiz,hesap işletim ücreti yok.

Yıllarca Kuveyt Türkü çok memnun kullandım. HGS iptali için şubeye çağırınca sinirlenip her şeyimi kapattım.

• mtyg kullanıcısına yanıt

Aktif olarak kullanıyor musunuz hocam? Memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Juanexe

Aktif olarak kullanıyor musunuz hocam? Memnun musunuz?

Evet kullanıyorum memnunum. Ücretsiz ve güzel.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.