Altın alım satım işlemleri yapıyor musunuz? Bu konularda nasıllar acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Enpara alternatifi Lazım (2. sayfa)

-
-
İngbank turuncu ekstrayı incelediniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burganbank On dijital bankaya geçtim her istediğin var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam enparayi bırakıp burgan ona geçmeye değer mi artısı fazla mi ?Birde hesap açma ve mobil uygulama işlemleri nasıl sorun oluyor mu?
Ben de arıyorum böyle bir banka. Yalnız taksit olarak bana fayda sağlayacak bir banka lazım.
Enparanın sadece taksit avantajını kullanıyorum. Bu avantajı sağlayan başka banka varsa hemen kapatacağım enparayı.
İşbank maximum aidatsız
Bonus flexi
Enpara > en çok kullandığım.
Fatura-netflix-spotify ödemeleri ve günlük faiz hesabım için On hesap kullanıyorum.
-
-
Evet. Bu sefer de kart bilgilerini uygulamada görme yok. Enparada arkadaki şifre hariç kart bilgilerini görebilme var. Devir kolaylık devridir. Cepteteb yine geriden geliyor. Bu özellik olmadığı için hiçbir değeri yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlık 4 tl den fazla dolar makası uyguluyor kesinlikle bir alternatife geçmek şart oldu.
-
Burgan Bank
Enpara bana faizi 19 yaptı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fbbergenAlbaraka
Bütün World Kartları aidatsız. (platinumu falan da, tüm kampanyalardan da faydalanıyor)
EFT ücretsiz,hesap işletim ücreti yok.
Kuveyt Türk
Aidatsız kredi kartı var Sağlam kart diye ama biraz garip bir şey, ücretli otomatik taksit yapıyor belirli tutarın üstüne. Altın puan biriktiriyor hesaba altın olarak atıyor.
EFT ücretsiz,hesap işletim ücreti yok.
Yıllarca Kuveyt Türkü çok memnun kullandım. HGS iptali için şubeye çağırınca sinirlenip her şeyimi kapattım.
Hocam merhaba bana kart lazim. Borsadan para yatirip hesabima direk cekmelik.benim icin sadece nakit cekme islemi icin lazim baska bir is icin lazim degil. Ftx / binance tr / banka seklinde çekmem lazim. Kuveyt turk den sorun olur mu? Eskiden hesabim vardi 2020 de kartimin son kullanma tarihi geçmiş gidip tekrar actirabilitim sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tam böyle bir uygulama ariyorum. mesaj biraz eski ama şuan önerebileceğiniz bir uygulama varmi (enpara dışında) bu kriterleri karşılayan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X