Şimdi Ara

Enis Kirazoglu Oyungezer'de !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun mecrasinda bircok kisi tarafindan sevilen Enis Kirazoglu 2-3 gun once yayinladigi bir video ile TuruncuLevye'den ayrildigini aciklamisti. Bugun yayinlanan bir video ile Oyungezer'de devam edicegi aciklandi. Oyun sektorunden uzaklasmadigi icin ben cok sevindim basarilarinin devamini diliyorum. Sizin goruslerinin nasildir ?

Turuncu Levye'den ayrilis videosu

Oyungezer Unboxing videosu

• İzlerken zevk aldığım yorumlama tarzını sevdiğim biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyelim hayırlısı olsun

• Turunculevede başaralı olarak gördüğüm 2 kişiden birisidir...Ancak maalesef ayrılmış...Geriye Tamer abi kaldı...

• Özellikle çektiği fifa videoları çok başarılıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamer Yesildag da ayrildi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayergull

Tamer Yesildag da ayrildi

O neden ayrildi? O da ayrildiysa turunculevye'yi favorilerimden kaldirabilirim o halde... Yillar sonra ilk defa konsolussu tadi almistim bu ikiliden. Yazik oldu.

• Aynen tamer yeşildağ ayrıldı

• TaKo kullanıcısına yanıt
    konsolüssünün tadını kimse veremez ya o ayrı bir dünyaydı karşılaştırmak yanlış geliyor hala onlar gibileri gelmedi
  • Turuncu Levye burada biter.
  • onlari da Multiplayer'dan takip ediyoruz artik cnn'de de denk geliyorum arada
  • Turunculevye'yi takip sebebim olan iki isimde ayrildiysa o defter benim icin kapanmistir. Enis icin oyungezeri youtube uzerinden takibe aldik,bakalim tamer nereye gecicek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tameri bsc de görmek isterim.

• Tamerr ayrılmışken BSCye alsalar güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

konsolüssünün tadını kimse veremez ya o ayrı bir dünyaydı karşılaştırmak yanlış geliyor hala onlar gibileri gelmedi

Aslında onların yaptığı incelemelere çok benzeyen ve 2011den beri bu işi yapan ama çok kişinin bilmediği oyunefendi kanalı var youtube'da bir göz atın isterseniz muhabbetleri çok iyi.
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Konsolussunden cok daha gerideler konsolussu bu isin turkiyedeki nirvanasi oldu diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Konsolussunden cok daha gerideler konsolussu bu isin turkiyedeki nirvanasi oldu diyebiliriz

Konsolüssünden iyiler demedim zaten ama onların formatında inceleme yapan tek kanal bu demek istedim.
  • tamer bsc go go
  • Önceden takip ettiğim tanıdığım biri değildi ama OGZ yani eski LEVEL ekibini yıllardan beri takip ederim ilk 10 dakika videolarında Sinan Akkol'un yanında gördüm ve dinlemesi oldukça keyifli biri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.