Şimdi Ara

Engoo.com Deneyen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
6
Favori
13.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç gün önce Kadıköy'e bir hocayla özel ders için görüşmeye gitmiştim. Fiyat konusunda anlaşamadık. Dönüşte Vezneciler metro durağından çıkarken gözüme Engoo reklamları ilişti.

Bugün 2 derslik (1 ders 25 dk.) deneme sürümünü kullandım. Hocaları kendiniz seçebiliyorsunuz. Ben Sırp bir hocayı rezerve ettim. Tanışma münasebetiyle hoca bayağı konuştu, ilk ders engoo'yu anlattı. Sorularıma cevap verdi son ders ise muhabbet ettik, güldük eğlendik.

Dandik kurslara zerre para vermek istemiyorum ve ingilizceyi kendim üstesinden gelmek istiyorum.

Günlük iki derslik seçeneği var aklımda; fakat tecrübe dinlemek isterim. var mı kullanan kimse, yardımcı olacak kimse?
    https://tr.engoo.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimcini7 -- 14 Nisan 2016; 21:28:21 >

• Aylık 63 $ hergün 1 ders 25 dk .Aylık 184 tl eder gunluk 6 tl bence gayet iyi fiyatlar ayrica fiyatlarda belki yardimci olurlar , deneyen birisi varsa belki yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün abone oldum. Günlük 2 ders seçeneği için ilerleyen zamanlarda geri bildirim yapacağım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini7

Bugün abone oldum. Günlük 2 ders seçeneği için ilerleyen zamanlarda geri bildirim yapacağım inşallah
    1-2 gün kullandıkdan sonra yaz deneyimlerini hocam nasıl ders seçiliyor vs ? bende kullanmak istiyorum ama yok ders seçiyorsun vs karışık birşey gibi geldi.
  • Bugün ben de benzer bir arayışa giriştim. Cambly ve Engoo var aklımda eleye eleye bu ikisine kadar indirdim. İkisi de güzel görünüyor, Engoo biraz daha ekonomik duruyor. Ben de merakla bekliyorum deneyimlerinizi paylaşmanızı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Bugün ben de benzer bir arayışa giriştim. Cambly ve Engoo var aklımda eleye eleye bu ikisine kadar indirdim. İkisi de güzel görünüyor, Engoo biraz daha ekonomik duruyor. Ben de merakla bekliyorum deneyimlerinizi paylaşmanızı.
    Peki hocam bu aylık mı yoksa yıllık mı kontrat yapıyorlar?
  • Selâmün Aleyküm tekrardan,

Demin 4. Dersime girdim. Güzeldi gayet.

Deneme sürümünü kullandıktan sonra. Cuma günü kaydoldum. Ve cuma gecesi başladım derslere. Ödemeyi paypal hesabınızdan yapıyorlar ve iptal etmediğimiz sürece her ay hangi seçeneği seçtiyseniz o tutar kadar çekiliyor.

Ben günde iki derslik seçeneğe kaydoldum. Bundan ötürü her gün iki kredi tanımlıyorlar o gün kullanmam için. SSS kısmında mevcuttur kullanmadığınız krediler bir sonraki güne aktarılmıyor. Yanıyor.

Hocalar gayet iyi bu arada.

Aklımda şu soru vardı @khiron cambly'de native speaker hocalar var ve hepsi profesyonel. Engoo'da ise öğretmenlerimiz kısmında görürsünüz. Mühendisi de var uluslararası ilişkiler okuyan/bitiren de. Bu aklımdaki en büyük sıkıntıydı. Deneme Dersindeki hoca 4. Sınıf öğrencisiydi mesela İngiliz dili ve edebiyatının; fakat iyiydi.

Verebilecek durumdaysanız Cambly'e öncelik tavsiyemdir; fakat Cambly'de çok pahalı hocam :)

İki derslik seçenek aylık 333 lira bu arada. Şimdilik bu kadar. Siz sordukça, benim akıma geldikçe yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimcini7 -- 28 Şubat 2016; 10:10:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosnet kullanan var mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Selâmün Aleyküm tekrardan,

Demin 4. Dersime girdim. Güzeldi gayet.

Deneme sürümünü kullandıktan sonra. Cuma günü kaydoldum. Ve cuma gecesi başladım derslere. Ödemeyi paypal hesabınızdan yapıyorlar ve iptal etmediğimiz sürece her ay hangi seçeneği seçtiyseniz o tutar kadar çekiliyor.

Ben günde iki derslik seçeneğe kaydoldum. Bundan ötürü her gün iki kredi tanımlıyorlar o gün kullanmam için. SSS kısmında mevcuttur kullanmadığınız krediler bir sonraki güne aktarılmıyor. Yanıyor.

Hocalar gayet iyi bu arada.

Aklımda şu soru vardı @khiron cambly'de native speaker hocalar var ve hepsi profesyonel. Engoo'da ise öğretmenlerimiz kısmında görürsünüz. Mühendisi de var uluslararası ilişkiler okuyan/bitiren de. Bu aklımdaki en büyük sıkıntıydı. Deneme Dersindeki hoca 4. Sınıf öğrencisiydi mesela İngiliz dili ve edebiyatının; fakat iyiydi.

Verebilecek durumdaysanız Cambly'e öncelik tavsiyemdir; fakat Cambly'de çok pahalı hocam :)

İki derslik seçenek aylık 333 lira bu arada. Şimdilik bu kadar. Siz sordukça, benim akıma geldikçe yazarım.
    derslerde ne işlediniz ?

• Şimdilik ben günlük haberler kısmını işlemek istiyorum hoca da buna bağlı kalıyor.

• quote:

Şimdilik ben günlük haberler kısmını işlemek istiyorum hoca da buna bağlı kalıyor.
    son durum nedir? Kurs alan arkadaşlar eğitimden memnun mu? Gelişme kaydettiklerini düşünüyor mu?
  • lacrymosa86 L kullanıcısına yanıt
    Yep.
    40. günümü doldurdum. İyi bir ilerletme kaydettim. Geçen gün cevahir'de turistler soru sordu. kendimden emin bir şekilde düzgün cevapladım. hiç düşünmeden. hoşuma gitti :D 5 ay içerisinde gayet akıcı bir şekilde konuşabileceğimi düşünüyorum.

Tavsiye ediyor muyum? Şiddetle.
  • senin adına sevindim dostum yakın zamanda bende başlamayı düşünüyorum , hazır seni görmüşken aklıma takılan sorulara devam edeyim

aynı öğretmenle eğitimin sonuna kadar devam edebilir miyim?
    günlük ödevlerden bahsedildi , eğitim notları var mı? varsa birkaçını örnek teşkil etmesi bakımından paylaşır mısın?
    kelime ezberini nasıl hallettin , hoca tekniği konusunda yardımcı oldu mu?

cevaplar için şimdiden tşkr dostum
  • lacrymosa86 L kullanıcısına yanıt
    Dostum her öğretmen her gün müsait olmuyor.
    Ben de senin gibi biriyle başlar öyle devam ederim diyordum. Ama şu ana kadar iki gün aynı hoca ile ders işlemedim.
    Yukarıda verdim linkini eğitim materyallerinin. Onun dışında istediğin şeyi işleyebiliyorsunuz.
    Dersin sonunda hoca işlediğiniz ve takıldığınız yerleri profil sayfana işliyor. Bu sayede tekrar edebiliyorsun.
    Kelime ezberim vardı benim zaten üzerine katmaya devam ediyorum...

Rica ederim. :)
  • Ya hep uzak doğulu hocalar çıkıyor yoksa ben mi arayamıyorum

• Ülke filtresi var hocam :)

• Ben burada deneme derslerine girdim. Zaten siteye girdiğimde neden fiyatların uygun olduğu anlaşılıyor; "ucuz işçilik" :) Yani hocalar tırnak içinde fakir ülkelerden uzakdoğu( filipinli hocalar) ve orta avrupadan (sırp ve bosna hersek) onun dışında amerikalı ingiliz falan yok zaten olmazda onlar bu fiyatlara imkansız çalışmaz. Neyse ama işin özüne gelirsek bu insanlardan telaffuzu düzgün hocayla gayet güzel pratik yapılabilir. İlla ingiliz amrikalıdan ders alıcam diyorsanız buddyschool a bakın derim. Saati 10-20 dolar arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgarimo58 -- 17 Nisan 2016; 17:53:20 >
  • Merhaba,

cambly'e

https://www.cambly.com/en/signup?lang=tr

linkinden üye olup referans kodu kısmına turkey2016 yazanlara ilk 15 dakika pratik süresi hediye ediliyor.
    Böylece siteyi test edebilirsiniz.

Üye olduktan sonra seçtiğiniz konuya ve tercih ettiğiniz zorluk derecesine göre görüntülü canlı olarak bir eğitmene bağlanıp hemen pratik yapmaya
    başlayabiliyorsunuz.
  • nedir arkadaşlar son durum, almayı düşünüyorum 3-5 güne kadar değer mi dersiniz?

• Değer dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

nedir arkadaşlar son durum, almayı düşünüyorum 3-5 güne kadar değer mi dersiniz?

İşe yarar denedim düzenli ve iyi bir hoca bulursanız faydasını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgarimo58 -- 17 Temmuz 2016; 1:09:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.