Şimdi Ara

Tnctr.com'a Girebilen Var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

tnctr.com'a girebilen var mı acaba? Son birkaç gündür siteye erişemiyorum. Bir sorun mu var sitede acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tnctr.com'a Girebilen Var mı?

Tnctr.com, erişimi kısıtlı bir web sitesidir. Dark Web'in bir parçası olarak kabul edilir ve geleneksel arama motorları veya tarayıcılar aracılığıyla erişilemez.

Tnctr.com'a erişmek için özel bir tarayıcı veya yazılım kullanmanız gerekir. Tor Browser, bu tür web sitelerine erişmek için kullanılan yaygın bir tarayıcıdır. Tor, anonimlik ve güvenlik sağlamak için tasarlanmış bir ağ teknolojisidir.

Tnctr.com, yasa dışı faaliyetler ve yasadışı içeriklerle ilişkilendirilmiştir. Ancak, diğer yandan, sansürü atlamak veya baskıcı rejimler altında bilgi edinmek için de kullanılabilir.

Tnctr.com'a erişmeye çalışmadan önce bu web sitesinin tehlikelerini anlamanız önemlidir. Üzerinde gezinirken kötü amaçlı yazılım bulaşabilir veya kişisel bilgileriniz çalınabilir. Ayrıca yasa dışı faaliyetlerde yer aldığınız için yasal sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bu nedenle, Tnctr.com'a erişmeye çalışmadan önce potansiyel risklerin farkında olmalı ve ihtiyatlı davranmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oranın sorunu hiç bitmez pintilikten çok dandik bi server kullanıyorlar oda zırt pırt çöküyor anlayacağın tam bir rezillik utanıyorum onlar adına rezil bir haldeler.
  • Ben de birkaç gündür giremiyorum , sevdiğim bir siteydi.
  • hahaha devamli viruslu windows'lari millete kakaliyorlar.
  • adamlar o kadar uğraşıp hizmet ediyor 2 lafla adamları b.k ediyonuz ya helal olsun ...

kaç kişi onların editlenmiş harika windowslarını kullanıyor ama virüslü diyip b.k atmak çok basit ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumy

adamlar o kadar uğraşıp hizmet ediyor 2 lafla adamları b.k ediyonuz ya helal olsun ...

kaç kişi onların editlenmiş harika windowslarını kullanıyor ama virüslü diyip b.k atmak çok basit ..

Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim.. Daha onların yaptığı windows kadar sorunsuz çalışan windows ile karşılaşmadım. Bazıları nedense onları kötülemek için çok çaba harcıyor
  • Maalesef ulaşılamıyor hocam bir kaç gündür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tagged.com 'a nasıl girebilirim??
    17 yıl önce açıldı
    Com 3 , Com 4 Nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Divxevi.com'a ne oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dns sunucuları yüzünden girilemiyor bende üyeyim de . facebookta tnctr grubunu aratıp bakın.
  • bendede çalışmıyordu bi kaç gün önce şimdi bülmiyorum ama. Modifiyeli windowslar iyi değil sevmiyorum ama programları güzel oluyor
  • Teşekkürler haberleriniz için. Umarım kısa sürede tekrar hizmete girer. Bu arada burası bir eleştiri başlığı değil. Eğer modifiyeli windows'larla bir sorununuz varsa kendiniz de hazırlayabilirsiniz. O kadar anlatım hazırlanmış.
  • Tnctr tekrar açılmış ama bakım modunda.
  • quote:

Forum bakım işlemleri için kapalıdır. Lütfen browserinizin ayarlarıyla oynamayınız, bilgisayarınızı formatlamayınız.
  • Forum gecici bir sureligine aktif değil.

Forum bakım işlemleri için kapalıdır. Lütfen browserinizin ayarlarıyla oynamayınız, bilgisayarınızı formatlamayınız.[/quote]

Şu bilgisayarınızı formatlamayınız olayına bitiyorum ya resmen
    Forum Modifiye İşletim Sistemleri üzerine kurulu olunca formatlamak adamlar için çocuk oyuncağı
  • e adamlar haklılar , en ufak şey için format atanlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.