Şimdi Ara

Engine Start/Stop Button Alacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.aliexpress.com/item/100-free-shipping-hot-sale-easy-to-install-12-months-warranty-car-engine-start-stop-push/685376160.html

Burdakini almayı düşünüyorum fakat sizce olur mu? kendim yapabilirmiyim ? veya burda bir elektrikçiye bağlatsam sorunla karşılaşırmıyım ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?

• pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Megane 2 tarzı bir araç baksan daha iyi , kontak anahtarını çevireceksin sonra mı çalıştıracaksın ? Aksi halde camı zorlayan arabayı çalıştırıp götürür
  • tam olarak mantığı nedir biraz daha açıklayabilirmisin.?
    kontak anahtarının marş motoru kontrolünü devredışı bırakıp o parça mı kullanıyor.
    çoğu aracın kontağında araç çalışırken tekrar marşa izin vermiyor. o parçada da öyle bir koruma var mı biliyormusunuz?
  • Bakalım engin in hoşuna gidecek mi bu durum
  • Hocam sizin almak istediğiniz üründen farklı bir ürün ancak fikir vermesi açısından yardımı dokunur belki.
    http://www.bmwteam.net/board/index.php?/blog/3/entry-150-keyless-go-start-stop-buton-smart-door-easy-door-lock-projesi/
  • Bana kalırsa immobilizerı devre dışı bırakmak gerekir bu da maliyetli bir iş sizin yapabileceğinizi hiç düşünmüyorum..
  • Bu ürünü bizim bir abimiz 73 model Kaplumbağaya yaptırdı. Enteresan bir şey. Kontağı 1 sefer çevirip elektriği açtıktan sonra bu düğmeye basıyorsunuz ve araç çalışıyor. Gerçekten enteresan. Henüz bir sorunda yaşamadık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stop/Start Sorunu
    5 ay önce açıldı
    Ford courier start stop
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Butonun olduğu yere marş motorundan ek kablo çekilip bağlanıyor ve kontak açıldıktan sonra düğmeye basıp çalıştırılabiliyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Butonun olduğu yere marş motorundan ek kablo çekilip bağlanıyor ve kontak açıldıktan sonra düğmeye basıp çalıştırılabiliyor diye biliyorum.

aynen o şekil yapmayı düşünüyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Bana kalırsa immobilizerı devre dışı bırakmak gerekir bu da maliyetli bir iş sizin yapabileceğinizi hiç düşünmüyorum..

hocam burada yapmışlar. Gayet basit gibi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

tam olarak mantığı nedir biraz daha açıklayabilirmisin.?
    kontak anahtarının marş motoru kontrolünü devredışı bırakıp o parça mı kullanıyor.
    çoğu aracın kontağında araç çalışırken tekrar marşa izin vermiyor. o parçada da öyle bir koruma var mı biliyormusunuz?

Hocam kontağı birkere çevirdikten sonra Start butonuna bastığınızda araç çalışıyor. Mantığıda basit aslında Yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
  • Kontağı çevirdikten sonra Start/Stop'un ne anlamı kaldı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 1 Aralık 2013; 18:18:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Kontağı çevirdikten sonra Start/Stop'un ne anlamı kaldı ?

Aslında almak istediğim bu değil. Start/Stop ve uzaktan kumanda ile çalıştırma düşünüyordum. kalitelilerine baktığımda epey pahalı. 600$ gibi fiyatlarla satılıyor. imkanlar kısıtlı bende bundan almayı düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

Bakalım engin in hoşuna gidecek mi bu durum

• quote:

yok hocam çakmalara karşıyım,
    ben hayır diyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gider hocam gider

Edit: Gitmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 1 Aralık 2013; 18:32:05 >
  • quote:

Çok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Megane 2 tarzı bir araç baksan daha iyi , kontak anahtarını çevireceksin sonra mı çalıştıracaksın ? Aksi halde camı zorlayan arabayı çalıştırıp götürür

Evet hocam kontağı açtıktan sonra buttona basacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

yok hocam çakmalara karşıyım,
    ben hayır diyorum :)

tamam engin bey siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tractor

Hocam sizin almak istediğiniz üründen farklı bir ürün ancak fikir vermesi açısından yardımı dokunur belki.
    http://www.bmwteam.net/board/index.php?/blog/3/entry-150-keyless-go-start-stop-buton-smart-door-easy-door-lock-projesi/

Bu aletin hiç olmazsa değişik özellikleri var. Yoksa kontağı çevirdikten sonra butona basmanın bir anlamı yok. Ne lüzumsuz bir şey.

Hele o alibabadaki alet. Camı kır. Arabaya bin. Çalıştır git. Anahtara ne hacet.

Ona para vereceğime bir hafta sonu araca gaz atar güzelim memleketimin güzel bir yerini gezerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 2 Aralık 2013; 0:22:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.