Şimdi Ara

Engin Baytar NTVSpor'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 maç ceza sonunu getirdi ondan sonra gönderilmesi gerekiyordu
    arkadaş böyle Allah vergisi bir yeteneğin var ama çalışmıyorsun üstüne oraya buraya saldırmalar abuk subuk kırmızı görmeler bu nasıl oluyor ben anlayamıyorum
    trabzonda da böyleydin gsde de aynıydın bir aynaya bakmanın zamanı gelmedi mi?
  • E kim anasını satayım. Masör mü.
  • Terim'le ne ilgisi var yahu onu takıma getiren forma veren o cezadan sonra bile arkasında duran Terim degil miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aklıma bülent tulunda geldi ama bilemiyorum
  • Yeteneği tartışılmaz ama disiplin hiç yok..İlk geldiği sene inanılmaz katkılar sağlamıştı ama gel şimdi bak,30 dk. zor çıkarır.Biraz depar atsın hemen elleri belinde soluklanmaya başlıyor.Yazık etti kendine,kimseye de sallamasın mümkünse.
  • ben engin baytarı seviyor(d)um ilk sezon müthiş katkı yapmıştı ağzımız açık ilk sezon ki maçlarını izlemiştik inanılmazdı ama maalesef cüneyt olayından sonra kendi kendini bitirdi kendine hiç bakmadı.. çıkıp bunları söylemesi hoş değil önce kendine bakması lazım, şimdi o salladığı kişide engin hakkında bir şeyler söylerse hangi yüzle bakacak taraftarın yüzüne.. net ayıp etti.
  • transfer oldu zannettim
  • bu açıklamasıyla gönderilmesini kesinleştirmiş oldu
    böyle sorunlu oyuncularla yeteneği ne kadar yüksek olursa olsun olmayacağını anladık bu da bize ders olmuştur herhalde
    bir daha böyle futbolcular almamamız dileğiyle
  • tugay dan bahsediyor . terim değil , mancini değil , futbolcular değil , sadece tugay kalıyor geriye
  • adam o kadar kapalı konuştuki kimse anlamamış
  • bir video gönderin la izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

tugay dan bahsediyor . terim değil , mancini değil , futbolcular değil , sadece tugay kalıyor geriye

Öyle zaten ya. 2 yıldır oynamayan adamı nereden biliyor lafını da Ceyhun için kullanıyor, kendisi değil.
  • 11 maç ceza yedi gene arkasında durduk 1 yıldır bira göbeğiyle oynuyor adam akıllı şansını değerlendirseydi.
  • bende nedense önce selçuk sandım bahsettiği kişi ama değilmiş en son cümlesinde ts den gelen oyuncularla ayrı bi bağım var falan dedi ve onları övdü.

terim olamaz çünkü ondan bahsederken sayın terim gibi cümleler kullandı ve onun gidişinden üzüntü duyduğunu belli etti. anlamız bi şekilde gönderildi falan dedi ve o gitmeseydi bende hala takımda olurdum gibi bi düşüncede olduğunu anladım ben. bu arada zaten terim bizde deği,l şu an klübün içinde olan birisi bu.

manciniyede giydirdi ama bahsettiği kişi o değildi.

sabri olacağını pek sanmıyorum açıkcası, tamam adam kaptan ama takımda kimin oynayıp oynamayacağına karar verecek bi yapıda değil. selçuk bu konuda daha çok yardımcı olabilir o yüzden ben ilk başta selçuk diye düşünmüştüm zaten.

tugay hiç aklıma gelmemişti ama burda okuyunca aklıma geldi bence de muhtemelen tugay o kişi

• defolsun gitsin karaktersiz herif, süper kupayı kaybetmiş olsak şu an engin diye zırlayanlar ana avrat sövüyor olurdu.
  • Kavga ettiği oyunculardan biri icin söylemiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keko yazik etti yetenegine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk senesinde takımın en iyisiydi. Mükemmel oynuyordu abi çok seviyordum Engini. Süper kupa maçında yalan oldu adam ama düzenli forma şansı bulsaydı kendını kesın toplucaktı. Yazık oldu şimdi rize'de estirecek herkes bakacak
  • Teknik direktör Roberto Mancini’nin kadroda düşünmediği ve Galatasaray’dan Çaykur Rizespor’a kiralanan Engin Baytar, Ntvspor’a konuştu.

Engin, gündem yaratacak sözler söyledi. İşte o ifadeler;

“Yeni gelen hoca beni yeteneksiz, yetersiz görmüş. Olabilir, doğrudur. Saygı duymak lazım. Mancini’nin bana kesinlikle haksızlık ettiğini düşünüyorum. Fatih Hoca bile 11 maça rağmen beni göndermiyorsa, demek ki sorun bende değil. Sezon bitiminde de Galatasaray’da kalmayı düşünmüyorum. Ya satılmayı ya da yine kiralık gitmeyi isteyeceğim.”

“Galatasaray’a ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlar en iyilerine en güzellerine layıklar. O kişinin ismini vermeyeceğim. Eminim ki şuan mutludur. Allah bunu onun yanına koymayacak. Düşmez kalkmaz bir Allah. Galatasaray’daki o kişi ile elbette yollarımız bir gün kesişir. Galatasaray’daki bu kişi benimle beraber mezara gidecek. O kişi bu kişinin kim olduğunu çok iyi biliyor. Yüzüne karşı söylemiyorum, 70 milyon kişiye karşı söylüyorum. Adamlık insanın kendisini gidip etrafına şöyle adamım böyle adamım diye anlatması değildir. Adamlığınızı etraf size anlatır.”

“Yüzde 100 Galatasaraylı olanlar sadece Galatasaray taraftarlarıdır. Trabzonspor taraftarı bile Galatasaray taraftarı kadar sahip çıkmadı bize. Galatasaray’da Trabzon’dan gelen ekibi Burak, Selçuk, Umut, Ceyhun, onları daha fazla özledim. Çok özledim.”

“Cüneyt Çakır’a allah belanı vermesin demedim. Orada hep beraber ofsayt var hocam nasıl verirsin golü dedik. Benim hareketimin aynısını Fabregas yaptı. (Omuzdan çekme) Değil kart, uyarı bile veremedi. Herkes bir gün yaptığını yer… Yani… Ne ekersen onu biçer… Aynen öyle.”

İyikide gitmiş, artist kabadayı. Şu kullandığı cümlelere,kelimelere bak. İbrahim Tatlıses'i vuran adamın Arena'ya verdiği ropörtajı okuyorum zannettim. "Asarım,keserim" le sempatik olunmuyor. Galatasaray'a yakışmayan bir futbolcu olduğunu anladık sonunda.

• Ünal başgan olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.