Şimdi Ara

Engin Baytar NTVSpor'da (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: 3-5-2

yazık oldu bu adama milli takım seviyesinde oyuncuydu .kendi kendini bitirdi içmeyeydi kafelerde cigaralar

Engin Baytar NTVSpor'da

bunuda eline malum şahısmı verdi diceksin.bence bu adam ağır depresyon geçiriyor .

Bayılıyosunuz boş muhabbete, Hakan Balta ne madem? Mevkisinde adam yok diye hala oynuyor, keş gibi de sigara içiyor.

telles gelsin böle memur gibi gelip giden oyuncular bir bir şutlanıcak sabrisi vs si dahil .baltanın alternatifi yoktu .halada yok.

sabri hakan ebue sezon sonu gider kesinlikle .ha adam olurda extra performans verirlerse kalabilirler .chedjonunda şutlanacağını düşünüyorum sezon sonu.rieranında.

daha dinamik gençler gelsin .şunların yerine ishak tarık salih olsa takım 130km den aşağı koşmaz.

enginin sigara içmesi sembolik ayrıca sadece sigara içse adam kıç kocaman bi bacağa bak bide k.çına göbek desen kaçak balkon düzeyinde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: knab

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

obur engin baytar konusuna da koymustum bir FUTBOLCU bakin FUTBOLCUda

Engin Baytar NTVSpor'da

boyle bir vucut varsa kimseye suc bulmayacak yok bana haksizlik edildi falan diye.

mancini geldiginden beri forma sansi bulmayan kalmadi neredeyse a2 den emre can, ibrahim coskun bile forma sansi bulup kendini gosterme firsati yakaladi, hiccc kimseye suc bulmasin biraz oz elestiri yapsin beyefendi.

Bu nasıl bir fotoğraf ? bu fotoğrafa bakarak nasıl göbeği var diyorsunuz anlamıyorum şaka gibi. Göbek felan yoktu adam da, bir gazete öyle haber çıkardı herkes onun peşinden gidiyor

fotoğraf hatalı yani ? Fotoğraf yüzünden göbeği var gibi çıkmış ama öbür futbolculara fotorafın bu "hilesi" yansımamış nedense. neyse buyur.

Engin Baytar NTVSpor'da

Abicim ne alaka kusura bakma ama şaka mısın ? göbek felan görmediniz mi çok merak ediyorum alla alla. Adamın neresinde göbek var lütfen yapmayın gözünüzü seveyim. İp ince adam.

http://youtu.be/tMKiFCIfFDg?t=43s

Golden sonra dikkat et koşuşuna, ben göbek felan göremiyorum tabi herkes farklı bakıyor orasını bilemem. Futbolcu adam ne kadar maç oynamasa bile 11 maçlık cezadan sonra boş durmadı idmanlara çıktı sonuçta göbek olması imkansız gibi birşey. O zaman f.t çaykur rize maçında oynatmıcaktı göbeği varsa veya sözleşmesini yenilemiceklerdi. Bunları koskoca Galatasaray başkanları, teknik heyet felan görmemiş herkes sallıyor birşey gazeteler vs felan göbekli diye. Geçin bu işleri kim ne derse desin Engin, Türkiye'nin en yetenekli futbolcusudur. 2 sene önceki şampiyonlukta ki en büyük pay sahiplerinden biridir. Çok hırslı, başarılı sevdiğim bir oyuncudur şu sinir kontrolü problemi hariç onlarıda takımı kaybedıcek diye kendını kaybedip yaptığı için neyse. Rize'de estirmeye başlayınca herkes susar nasıl olsa

• bi futbolcunun boyle bir vucudu olamaz arkadasim

benim bile gobegim yok her gun spora gidiyorum bir zahmet gs de oynuyorsa kaldiricak bi taraflarini
  • isim vermeden giydirdiği kişi Mancini olamaz ,Mancini'ye ayrı olarak değindi.İsim vermediği kişi bir Türk arkadaş abi baba olarak görüyordum diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.