Şimdi Ara

Engelli siteye proxy ile giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, öncelikle engelli sitelere nasıl girilir diye sormuyorum zilyon yolunu biliyorum benim merak ettiğim şey ise zenmate hola dotvpn gibi eklentiler ile engelli sitelere giremiyorum ve bunun nedenini merak ediyorum birisi teknik olarak açıklarsa sevinirim eskiden böyle olmazdı basitte olsa bu eklentiler ile sitelere girilirdi ama şimdi girilmiyor. Bir ara dns zehirlenme söylentileri çıkmıştı ve kaçırdığım bir sey mi var..?
    Simdiden teşekkürler.

NOT:Vpn kullan, dns değiştir vs gibi cevaplar istemediğimi konuyu okuyan herkes anlar ama bu aralar konuyu okumadan mesaj atıyor bazı yumurcaklar post kasıp büyük adam olmak isteyenlere bu not gelsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 18 Ağustos 2016; 11:23:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kedroid kullanıcısına yanıt
    internet özelliklerine gel bağlantılar yeral ağ bağlantısı ara sunucunun altında yeral ağınız için proxy sunucusu kullanın tiki varsa kaldır öyle gir zenmate felan önermem ultrasurf hotspot shield kullan ama bu 2 si arasında seni fazla yormıcak ultrasurf tiki koyduğun an istediğin siteye giriyo bunlarlada olmuyosa google yasaklı sitelere giriş yaz url gir
  • MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    Hoca bu yöntem tarayıcı mi işletim sistemi için mi anlık çözüm bunlar zaten net cafe komşu pcsi kullanirlen

başta yazdığım yazıda tik işaretliyse yasaklı sitelere girmiyo ama tiki kaldırınca giriyo net cafe komşu pcsi kullanırken demişin anlamadım tam her neyse hala o programlarla giremiyosa kaldır tekrar yükle veya modemi resetle başka çözüm bilmiyorum
  • MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam demek istediğim sitelere girerim sadece internet kafeye gittiğim de mesela anlık iki saniye de eklenti ile hallediyorum. Şimdi olmuyor bunun teknik nedenini merak ediyorum başka pc ve tarayıcılar da da aynı sorun var. Yine de tesekkurler

öd bi ara bendede öyle sorun vardı opera yükledim girebiliyodum şimdi onlada giremiyorum sildim bende şuan telde opera mini var çatır çatır giriyo sitelere :) mobilde pek kullanan biri değilim
  • Gayet hızlı sunucuları var önerebilirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu DNS adresleri güvenli mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

Gayet hızlı sunucuları var önerebilirim..

Konuyla ne alakası var ki allah aşkına ne alakası var tor ve bu konunun ne alakası not yazdım bir de ne deyim ki daha ne denir ki

• Up

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.