Şimdi Ara

MODEMDEN ENGELLENEN SİTEYE NASIL ERİŞEBİLİRİM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ögrenci sitesinde kalıyorum ve burda tüm siteye tek bir modemden internet dagıtımı yapiliyor. hiç olmayacak siteleri engellemisler meselahttp://imageshack.us/ sitesi bile erişime kapalı. modem mi switch mi artık ne oluyorsa buradan engellenen sitelere nasıl erişebilirim acaba?

• küçük ihtimal ama ücretsiz vpn leri denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Mayıs 2011; 6:05:55 >
  • ücretsiz oldugunu bilmiyordum. önerebilirmisin birkac tane?
  • bestfreevpn yaz google a sitesinde anlatıyor zaten nasıl yapıldığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapanoslu

bestfreevpn yaz google a sitesinde anlatıyor zaten nasıl yapıldığını

oldu arkadasım minnettarım sizlere cok tesekkürler

bunun bir cezası yada sakıncası varmıdır? yada benim internet ortamındaki şifrelerim karsı taraftan ögrenilebilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

bunun bir cezası yada sakıncası varmıdır? yada benim internet ortamındaki şifrelerim karsı taraftan ögrenilebilirmi acaba?

bunun cezası senin sistemini yöneten kişiye bağlı. yurt/site de internet kullanımı ile ilgili bir sözleşme falan yoksa muhtemelen bir şey yapamazlar. modemin konsolundan bir filtreleme yaptılarsa muhtemelen farkına bile varmazlar, sistemi yöneten kişinin çapını bir öğren bakalım
    dünyada tonla insanın kullandığı büyük vpn oluşumları kullanıcıların şifreleriyle vs. uğraşmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Mayıs 2011; 13:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

bunun cezası senin sistemini yöneten kişiye bağlı. yurt/site de internet kullanımı ile ilgili bir sözleşme falan yoksa muhtemelen bir şey yapamazlar. modemin konsolundan bir filtreleme yaptılarsa muhtemelen farkına bile varmazlar, sistemi yöneten kişinin çapını bir öğren bakalım
    dünyada tonla insanın kullandığı büyük vpn oluşumları kullanıcıların şifreleriyle vs. uğraşmaz

yönetimdeki elemanın dedigi kadarıyla eskiden işlenen sucların hepsi yönetime patlıyormus. ama artık yeni bir sistem getirdiler işte işlenen suc yönetime degil dairedeki kullanıcıya patlıcakmıs.

sistemin kurucusu cidden bilgili bir adam sürekli burda degil bakıma falan geliyor ayda yılda bir o kadar.

ben sonucta pis işler yapmıcam sadece sacma sapan sitelere engel koymuslar. bunun icinde yönetim ceza uygulamaz sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 4 Mayıs 2011; 14:09:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ultrasurf indir kur pc ye çatır çatır girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

ultrasurf indir kur pc ye çatır çatır girersin

sakata gelirmiyiz? para cezası falan yada kullanıcı adı şifrelerin calınması gibi tehlike varmıdır acaba?
  • yasadışı bir şey yapmayacağına göre sorun olacağını sanmam. dediğin gibi ayda yılda bir gelip bakımları yapıyorsa oturup okadar log u inceleyecek hali yoktur şikayet vs. olmadıkça. hatta çok kalabalık bir yer ise uzun süreli log tutacak donanım bile yoktur belkide...

yerel ağa kullanıcı adı, şifre gibi bir şey ile bağlanmıyorsan sana tahsis edilen ip dışında bir ip almayı deneyebilirsin yinede iz bırakmamak için, en azından kim olduğun belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Mayıs 2011; 15:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

yasadışı bir şey yapmayacağına göre sorun olacağını sanmam. dediğin gibi ayda yılda bir gelip bakımları yapıyorsa oturup okadar log u inceleyecek hali yoktur şikayet vs. olmadıkça.

yerel ağa kullanıcı adı, şifre gibi bir şey ile bağlanmıyorsan sana tahsis edilen ip dışında bir ip almayı deneyebilirsin yinede iz bırakmamak için, en azından kim olduğun belli olmaz

ha tamam o zaman sorun yok

ip değiştirmeye gelince ellerinde mac adresim ve bu adresin kullanıcısı olan kişi yani ben oluyorum o; adım, soyadım daire numaram kısacası herseyim var ellerinde o iş yaş yani. neyse yasa dısı bişey yapmıcaz zaten sorun yok. yardımın icin cok tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 4 Mayıs 2011; 15:56:31 >

• ne demek. yalnız mac filtresi yoksa mac adresini değiştirebilirsin bilgisayarın öyle bir opsiyonda var
    çokta kafana takma yakında bütün ülke olarak arana katılacağız bizde filtreli internetimiz ile
  • beyler biraz hort olacak belki ama arkadaşın yaşadığı bütün sorunları yaşıyorum. mac adresim ellerinde ve mac filtreleme var. ve bu site engelleme konusunda bende muzdaribim adamlar nerdeyse bütün torrent sitelerini, vpn sitelerini, vtunnel gibi sitelerin çoğu engelli yani benim bildiğim ve google nin bulduğu çoğu site engelli öyle deyim size elim kolum bağlı kaldım öylece var mı bir çözümü felan bunun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.