Şimdi Ara

engelli maaşına bile bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda bilen bilir beni. 8.5 yıldır diyaliz makinesine bağlanıyorum böbreklerimin iflası nedeniyle. yaş 26. askere de gidemedim. sağlık sorunları nedeniyle askere gidemeyenlere devlet maaş hakkı tanıyıp 3 ayda bir maaşa bağlıyor. 6 yıl önce yeşilkarta geçecektim. babamın üzerinden sigortalıyım. özel diyaliz merkezi babama "yeşilkart anlaşmamız yok. diyalize almarız" dedi. babamda yeşilkarta geçirmedi. bulunduğum ilçenin devlet hastanesinde de yer yoktu. yeşil kart anlaşması olan tek hastane devlet hastanesidir. nihayet 2010 yılında boş yatak çıkmıştı bana. başladım devlete ama 6 ay boşuna bekledim. babamın maaşı asgari ücretten fazla olduğu için yeşil kart kabul edilmedi. tekrar özel diyaliz merkezine döndüm. kaymakamlık bekar olsaydı ve aileden ayrı yaşamış olsaydı yeşil karta geçerdi dedi babama. bir kaç ay önce sigortadan engelli maaşına bağlanmak istesemde sigortamın iptal olma riski yüzünden vazgeçtim. diyalizde bir arkadaşımın başına böyle gelmiş. doktor onaylı yüzde 90 engelli raporum var. bu konuda yasayı bekliyorum. geçen ay böyle bir kanun gündeme gelmişti. inşallah mağduriyetim çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up.

• Üzüldüm senin adına hocam.İnş. istediğin olur.Acil şifalar dilerim.
  • updullah

• Geçmiş olsun hocam inşallah istekleriniz gerçeklerşir.
  • sağolun arkadaşlar./ inşallah.

• Allah yardımcın olsun kardeşim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun hocam zor bir durum gerçekten
  • Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına ve isteklerine kavuşursun.
  • Bu ülkeden adam olmayacak, 90 yıldır TC var hala engellilerin sorunları çözülmemiş, geçmiş olsun hocam.

• Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.
  • ya konuyu değiştirmek istemiyorum, ağız dolusu sövesim var bazı adamlara ya neyse.
    Allah yardımcın olsun kardeş umarım bi çözümü bulunur. Hangi ildesin sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Bu ülkeden adam olmayacak, 90 yıldır TC var hala engellilerin sorunları çözülmemiş, geçmiş olsun hocam.

sağol efendim.
    suriyeli olsam bu sorunu yaşamazdım herhalde. devlet kendi vatandaşının sorunlarına ilgisiz. kürtler bile haklılar devlet bakmıyor demelerinde. bazen küfrediyorum.

• geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Bu ülkeden adam olmayacak, 90 yıldır TC var hala engellilerin sorunları çözülmemiş, geçmiş olsun hocam.

sağol efendim.
    suriyeli olsam bu sorunu yaşamazdım herhalde. devlet kendi vatandaşının sorunlarına ilgisiz. kürtler bile haklılar devlet bakmıyor demelerinde. bazen küfrediyorum.

Bizim eşekliğimiz ne diyeyim. Bunu mevcut iktidar için söylemiyorum yanlış anlamayın, 90 yıl olmuş halk kendisini tam temsil edecek bir siyasi parti ortaya çıkaramamış. Hala ideolojiler, hala ülkede hangi ideoloji baskın olmalı kavgası, geçiniz..

• Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim...
    Bir arkadaş tanıyorum; evi yok, durumu yok: Maaş almak için başvuru yaptı gereken yerlere, oradakiler demiş ki bir tane ikamet adresi göstermen gerek falan.Çocuğun parası olsa zaten ev tutar, minnet etmez.Çok tuhaf bir ülke insana değer yok, vatandaşın vatandaşa saygısı yok;omuz atmaktan,trafikte yol vermemekten adam ölüyor bu ülkede neyse nerden nereye getirdim konuyu.İnşallah herşey gönlünüzce olur...
  • alakasız meselelerde kafa patlatırlar halkı doğrudan ilgilendiren konulara değinmezler yaşamı kolaylaştırma adına yaptıkları çoğu kanunlarda avrupa dayatmasıyla yapılıyor
    geçmiş olsun acil şifalar dilerim
  • Allah Yardımcın olsun.Benimde babam engelli.Biraz durumun zorluğunu anlayabiliyorum.
  • Engelli vatandaşlara bir engelde devletten ne yazık ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.