Şimdi Ara

Engelli Maaşına Kredi Nasıl Alınır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ENGELLİ KREDİSİ ALABİLMEK İÇİN İSTENEN ŞARTLAR

    Engelli vatandaşların ticari faaliyetlerini rahat bir şekilde devam ettirebilmeleri için ve günlük yaşamlarında ihtiyaçlarını karşılamaları amacı ile kredi hizmeti vermekte olan bankalar, bu talepte bulunan kişilerden bazı şartları sağlamalarını istemektedir. Özel engelli kredi paketleri ile daha uygun faizle kredi veren bankalar, bu krediyi verebilmek için kişide fiziksel bir engel şartı aramaktadır. Ayrıca bu şartın belge ile gösterilmesi gerekmektedir. Zihinsel engeli bulunan kişilerin bu kredilerden yararlanması mümkün değildir.

    Fiziksel engelli belgesinin dışında, bankalar tarafından istenen bir diğer şart ise engelli vatandaşın maaşının olmasıdır. Bu maaşın maaş bordrosu ile de belgelenmesi gerekmektedir. Bu anlamda, son 6 aydır sigortalı ve düzenli maaş aldığı bir işte çalışan ve bunu belgeleyen engelli vatandaşların kredi alabilmeleri çok daha kolay olmaktadır.

    ENGELLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

    Engelli vatandaşlar kredi çekmeye karar verdikten sonra hangi bankadan kredi çekmek istediklerini belirlemelidir. Belirlediği bankanın kredi faiz oranlarını ve hangi şartları istediklerini de iyice öğrendikten sonra kredi başvurusunda bulunabilir. Bazı bankalarda cep telefonu SMS sistemi ile ön başvuru yapılabilmektedir. Bu başvuru sonucunda olumlu bir yanıt olduğunda bankaya gidilerek başvuru yapılır. Başvuru esnasında gerekli olan SSK ve maaş bordrosu belgesi ile fiziksel olarak engelli olduğunu gösteren belgeyi de yanlarında götürmesi gerekmektedir.

    Devamı : https://www.ssk.biz.tr/engelli-maasina-kredi-nasil-alinir/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.