Şimdi Ara

Engelli Kampanyasından Yararlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kardeşim henüz 11 yaşında ve %50 özürlü raporu var, acaba digitürk'ü onun üstüne yaptırıp alsak Engelli Kampanyasından yararlanabilirmiyiz, Yani kardeşim 11 yaşında, üyelik için yaş şartı aranıyor mu?

• özelden mesaj attım okursan sevinirim
  • benim babamın raporu var ne gibi özlellği var bu paketin
  • tüm paketlerde fiyat yarı yarıyor iniyor 60 liralık paket 30 lira oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordulumusa52
    Benim kardeşim henüz 11 yaşında ve %50 özürlü raporu var, acaba digitürk'ü onun üstüne yaptırıp alsak Engelli Kampanyasından yararlanabilirmiyiz, Yani kardeşim 11 yaşında, üyelik için yaş şartı aranıyor mu?

kardeşinizin raporunu kuruluma gelenlere veriyorsunuz yüzde 50 paket indiriminden faydalanıyorsunuz diye biliyorum, kimin üstüne olacak diye sormuşsunuz çocuğun vasisi kim ise o oluyor fatura vasiye geliyor, geçen sene bir arkadaşımın digitürk kuruluma esnasında orada bulunmuştum, oradan biliyorum
    yüzde 50 güzel bir olay bence hiç kaçırmayın sinema ve dizi paketi 50 tl ise siz 25 tl vereceksiniz, en düşük ekonomik paket normalde 27 tl galiba siz 13 tl vereceksiniz aklımda kalanlar geçen seneden fiyatlar değişmiş olabilir digitürk mh ararsanız söylüyorlar
    http://www.digiturksimdi.com/digiturk-engellilere-ozel-kampanya.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 21 Haziran 2011; 20:14:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pmdas
    benim babamın raporu var ne gibi özlellği var bu paketin

http://www.digiturksimdi.com/digiturk-engellilere-ozel-kampanya.html
  • Arkadaşlar merhaba,digiturkte tüm paketlerde engelli,şehit aileleri ve gazilere %50 indirim bulunuyor.bu indirim 11 tl lik paketle başlıyor,full spor paketini 35,5 tl ye,film paketini 19,5 tl ye, film + full lig maçlarını da 44 tl ye izleyebilirsiniz.İzmir içinde oturanlardan aktivasyon ücreti talep etmiyorum ayrıca Türkiyenin her yerine de abonelik yapabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspark Aylık Abonelik
    16 yıl önce açıldı
    Bireysel Emeklilik kampanyası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yke23

Arkadaşlar merhaba,digiturkte tüm paketlerde engelli,şehit aileleri ve gazilere %50 indirim bulunuyor.bu indirim 11 tl lik paketle başlıyor,full spor paketini 35,5 tl ye,film paketini 19,5 tl ye, film + full lig maçlarını da 44 tl ye izleyebilirsiniz.İzmir içinde oturanlardan aktivasyon ücreti talep etmiyorum ayrıca Türkiyenin her yerine de abonelik yapabilirim

p.m attım hocam
  • tekrar p.m
  • benim bi arkadaşımın kardeşi özürlü ama oranı kaç bilmiorm ve kendi adına digiturk üyeliği yok nasıl o farklı bi yerde yaşıyor ne yapmamız lazım?10 yıldır falan üyeyiz
  • TwiNChiL p.m attım
  • Bende bu indirimden nasıl faydalanabilirim, etrafımda da engelli yok..
  • arkadaşlar benimde sağlık kurulu raporum var ama oran belirtilmiyor bu kampanyadan yararlanabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

arkadaşlar benimde sağlık kurulu raporum var ama oran belirtilmiyor bu kampanyadan yararlanabilirmiyim

senelik mi var yoksa süresiz mi?
  • süre yok hastalık muskuler distirofi tedavisi yok
  • Şu an engelliler kampanyasının özellikleri neler biliyor musunuz? Hangi paket hangi fiyata geliyor, DT sitesinde göremedim.
  • quote:

süre yok hastalık muskuler distirofi tedavisi yok

arkadaşım adamlar senin hastalığına bakmıyor ki raporunda süreli mi süresizmi diye bakıyorlar engelli yüzdeside %40 ve üzerinde olmalı eyer süreli ise örneğin bir senelik raporsa senden her yıl rapor isteyecekler ama süresiz bir raporun varsa aboneliğin boyunca senden hiç belge yani rapor istemeyecekler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Şu an engelliler kampanyasının özellikleri neler biliyor musunuz? Hangi paket hangi fiyata geliyor, DT sitesinde göremedim.

normal paketlerin %50 ödüyorsun iki örnek vereyim ekonomik paket normal fiyatı 27 tl engelli raporu olan 13 tl ödüyor diğer örnek ise sinema paketi normal fiyatı 50 tl küsur engelli raporu olan 25 tl ödüyor(bu rakamlarda 1 veya 2 tl oynayabilir) yinede müşteri hizmetlerine sorun kesin rakamı onlardan alabilirsiniz 0212 473 73 73
    yararlanabiliceğiniz paketler bunlardır paket fiyatları güncel olmayabilir mh arayabilirsiniz...http://www.markalarkampanyalar.com/dijitalyayin/digiturk/digiturk_gazi_engellilere_50_indirimli_kampanya.asp

• quote:

süre yok hastalık muskuler distirofi tedavisi yok

hastalığımız aynı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.