Bildirim
enes baturu ilk gördüğümde
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben kardeşime izin vermiyorum. Her kardeşi olan insan yasaklasa o para ona yetmez o da bu işi bırakır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Enis batur yazar değil miydi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Siz işin dalgasındasınız ama ben bunu izleyen çocuklar için gerçekten üzülüyorum. _____________________________ köpektir zevk alan sayyad-ı bi-insafa hizmetten
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR -
2 kardeşim de hunharca izliyor hatta bir tanesi lise 3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Adam geçtiğimiz günlerde Lamborghini Huracan tepki videosu çekti.
Takipçisi değilim ama trend videolar arasında görünce izleme imkanı bulmuştum._____________________________ İstediğimiz her şey altına döndü. -
Yutubda istemsiz çıkıyoy kayşımıza
Onun adı enes batuy
Hep sevdik onu yutub camiasında
O bizim sevgili abiyimiz
Enes batuy yutub buduy enes batuy
Enes abiye laf ettiymem ona göye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 13 Mayıs 2017; 11:4:53 >
Aylık 20,000 TL kazanıyordur bu tip,adam parayı buldukca tipi değişti. _____________________________ -
Entry çalmaktan yorulmadınız mı? Azıcık özgün olun. _____________________________ -
Eskiden ben de izleydim enes batuy abimi ama saçını sayıya boyattıktan sonya izlemeyi bıyaktım
Biri enes batur abiye laf mı attı?
Kendisi 1000 izlenmelerden oralara geldi.Çocuksu gelebilir size ama her kitleye hitap etmek istediğinden öyle yapıyor.Diğer youtuberlardan farkı yok zaten nedir bu Enes Batur takıntısı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Alt veit eg Odin
kvar du auge løynde -
Yaş kaç
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: maşık
Yaş kaç
Başladık yaş sorularına..
Ben izliyorum demedim çünkü bana hitap etmiyor o tarz tüm kanalları izlemem.
Beni gıcık eden şey siz oturup göbeğinizi büyütürken onun o alanda ilerleyip başarısının meyvesini yemesini kıskanmanız.Sizinde 3 milyon takipçiden 2'si çocuk olsa sizde çocuksu hareketler yaparsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Alt veit eg Odin
kvar du auge løynde -
Enes Batur'a laf edenler adam parayı kırdı siz daha ağlayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hiç hiç hiç küfür edip duran.Abuk sabuk konuşan,kültür yoksunu,hayatında bir iki kitap anca okumuş adamı kıskanacak değilim. _____________________________ -
enes batur çatır çutur _____________________________ -
Tam olarak çalayım da içinde kalmasın :
"çok ciddi söylüyorum ben bu mala youtube da ilk denk geldiğimde, otizmli özürlü bir vatandaşın kanal açıp oyun oynadığını, halkın da destek amaçlı takip ettiğini sanıp duygulanmıştım."_____________________________ -
İkiz kuzenlerim 8.sınıf,bi bsktım benim bilgisayarda enes Batur izliyorlar kapatın la olum şunu başlarım enes baturunuza dedim kavga edip ağlayıp anneme söylediler beni :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci:[color=
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt