Bildirim
Enes Batur,Orkun Işıtman Gibilerini Neden İzliyorlar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence de saçma sapan , ama malı götürüyorlar.
Özellikle TRdeki oyun kanalları, bu kadar basit , rezil içeriklerden yığınla para kaldırmaları insanı delirtiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 8 Mayıs 2017; 12:29:24 > -
enes i bilmem de orkun gayet eglenceli ne istiyorsunuz anlamiyorum siz de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğunlukla 07 - 15 yaş arası çocuklar izliyor. Ne yazık ki bu çoçuklara geleceğimizi emanet edicez. İzlemekle kalmıyorlar, onları örnek alıp onlar gibi olmaya çalışıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
enes batur abiye laf yok -
Enes Batur u izlemem ve sevmem. Ama ona çok büyük saygım var. Ben YouTube'u adam akıllı kulkanmazken çocuk oyun videosu çekmeye başlamış. Hemde o zamanlar daha YouTube'da para kazanma yokken.
Bu ileri görüşlülüktür bence.
Videolarını çocuklara izletiyor zaten, büyükler böyle saçma videolarla vakit kaybetmez.
quote:
Orijinalden alıntı: fokof
Hiç eglenceli degil . Çok yapmacik . Ayrica sacma sapan videolari var diger kanallar gibi ve içeriklerinin cogu yabanci kaballardan çalinti . Yabanci kanallardan icerik alinabilir tamam ama sanki kendi bulmus gibi fikri salak sacma tavirlar.
Ayrica 2013'de yaptiği karaktersizligi bilmiyosun galiba.
Bunları bilmem de aralarından en iyisi STOLK bence. -
Misafir çocuklsrına karşı güzel bir silah olarak değerlendirilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: 2to2
Hicte oyle deme gecen akrabanin cocugu geldi,wifi sifredini verdik acti tabletinden video izliyodu.Herkes diyor ne kadar uslu cocuk hic yaramazlik yapmiyor.Neyse gittiler bi baktim 2 gun boyunca 40 gb felan video izlemis sabah kahvaltida baslayip yatana kadar.1 ay internetsiz gezdik evde
quote:
Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri
quote:
Hiç eglenceli degil . Çok yapmacik . Ayrica sacma sapan videolari var diger kanallar gibi ve içeriklerinin cogu yabanci kaballardan çalinti . Yabanci kanallardan icerik alinabilir tamam ama sanki kendi bulmus gibi fikri salak sacma tavirlar.
Hocam olay ne anlat.??
quote:
Orijinalden alıntı: TİM TİM
quote:
Orijinalden alıntı: 2to2
Hicte oyle deme gecen akrabanin cocugu geldi,wifi sifredini verdik acti tabletinden video izliyodu.Herkes diyor ne kadar uslu cocuk hic yaramazlik yapmiyor.Neyse gittiler bi baktim 2 gun boyunca 40 gb felan video izlemis sabah kahvaltida baslayip yatana kadar.1 ay internetsiz gezdik evde
Çocuk bayılmadı mı o kadar uzun süre video mu izlenirBir de şöyle düşünün hocam akk her ay yenilenebilir ama bilgisayar her ay yenilenemez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Aynen hocam anlatırmısınız merak ettim şimdi. -
Bende merak ettim :D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım dh ile alakalı. O önceden dh de takılıyormuş sonradan satmış burayı sanırım
quote:
quote:
kardezim ben keyfime bakarim beni eglendiriyor oyle de amator bir kanal olmadigi icin basarili buluyorum bireysel hatalari beni baglamaz
anlamak mümkün değil -
orkunun videoları kaliteli enes daha çok 7-8 yaş grubuna hitap ediyo komiklikler şaklabanlıklar vs..
quote:
Orijinalden alıntı: sasasa671
quote:
quote:
Hocam olay ne anlat.??
Bu orkun beyefendi kanalı ilk actiginda tutunamiyor bir türlu . Yani aslinda abonesi iyi ama yetmiyor beyefendiye. Aralik 2012 gibi falan bu burak oyunda ile falan video cekiyo iste lehamam falan filan . Öyle büyümeye çalisiyor.
Tabi o ara şey meshurdu iyi icerik üretip büyüyemeyen kanallara servet carey yardim ediyodu . Cogu youtube'cu onun sayesinde tanindi ilk etapta . Bu servet careye mesaj atiyo falan iste servet careyde tavsiyeler vermis falan . Tabi bunlar 2012 de oluyo ama 1 sene sonra orkunun yaptiklarindan sonra ortaya cikiyo.
Neyse bu yetmiyo herkesi gecmek icin AdMeFast (bot atma sitesi) sitesine üye oluyo falan oradan bot atiyor. Buda sonradan ifşalaniyor tabi. Sonra bu foruma gelmis ben sonradan ögrendim burada konu acip abone almaya calismis. En son yetmezmis gibi servet carey'in adina hesaplar acip baska sitelerde kendi kanalina abone cekmeye calismis. Servet carey'in videosu vardi bunu rezil ettigi ama kaldirmis. Jahreinin vardi , Şu fare dusmani ege'nin vardi videolari ama hepsi kaldirdi sonradan.
2013'ün sonlarina dogru ne hikmettir bu orkun jahreini falanda yanina aldi . Servet carey bi ansa yalniz kaldi . Servet carey yayinlarina cagirip kanallarini tanitmalarini saglardi bunlara. Jahrein , ege vs. Hepsi servet carey ile baglari kopardilar. Videolarida kaldirdilar , servet carey baya sonradan kaldirdi tabi.
Orkunu gördukce uyuz oluyorum ben . Yaptiklari aklima geliyo zaten hepsi yapmacik . Para icin her seyi yaparlar. 4bin liralik ekran karti aliyo 5 bin liralik monitor aliyo ayri eve cikiyo ögrenci haliyle sonra para kazanmiyoruz diyo. Hepsi boyle . Hele o spastik biri var botur mu ne 20 bin liralik pc'si var . Ha malı göturuyolar ama biz ne desek boş adamlar mutlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 8 Mayıs 2017; 14:55:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
30 yaşındayım. enes ve orkunun her videosunu çıktığı gün ikişer defa izliyorum. orkunun videoları eleştirel popüler kültüre göndermelerle dolu ve eğlenceli vakit geçirtiyor. enes'in ise videolarında eğitic ve eğlendiric ögeler akıl dolu kurgular çok oluyor. esprileri son derece başarılı. benim diyen standupçıları cebinden çıkarır. oyunlarda başarılı, kızlara karşı tavırlarında flörtöz, güzel giyinyor, güzel mimik yapıyor. örnek alınacak birisi.
Benzer içerikler
- converse orjinallik sorgulama
- türk telekom şikayet hattı
- merci çikolata nerenin
- müsekkin şurubu kullanıcı yorumları
- intihar yöntemleri
- ets 2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim
- büyük indirim günleri ne zaman
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X