Bildirim
Enermax vs Evga, Hangi SFX güç kaynağını almalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Corsair SF600 almanızı öneririm, aradaki fiyat farkına değer. Aşağıdaki siteden incelemesini okuyabilirsiniz.
https://www.jonnyguru.com/blog/2018/11/06/corsair-sf600-platinum-power-supply/ -
hocam fiyatlar şöyle şu an:
-corsair sf600 plat 812 lira
-enermax sfx 650w 672 lira
-evga 550gm 611 lira
yine de corsair mi tercih etmeliyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
550w yeterli olur mu acaba i7 6700 ve üst sınıf ekran kartı için?
Enermax alın gayet kaliteli bir üründür. Buradaki üç PSU yada en ustduzey tek ekran kartı takılabilir. İşlemci olarak 200w a OC yapolmadigi sürece.
Evganjn garantisi daha kolay olabilir Avrupa için lakin 550 olması bir tık düşündürdü.
hocam corsair olanı aldım, iptal edip enermax mı alsam? arada 150 lira civarı fark var
Siparişini değiştirme bence watt olarak sana yeterli gelecekse corsair de güzel seçim garanti sistemi de eu da güzel işliyor. -
hocam i7 6700 ve 1080 var. olsa olsa 5700xt veya 1080ti alırım. 600 yetmez mi bunlara acaba?
siparişim kargoya verilmiş, iptal etme fırsatım kalmadı. herkese çok teşekkürler.
Yurtdışında birisi Corsair SF600 Platinium modeli ile özel sıvı soğutma sistemi kurmuştu.
Not:İşlemcisi i7 8700K,ekran kartı GTX 1080 Ti modeliydi.Her ikisine de overclock yapılmıştı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çok teşekkürler hocam.
Hayırlı olsun, pişman olmazsın rahat ol.
Verimlilik olarak üst seviye psu bunlar. Tek ekran kartıyla ve çok fazla OC yapmadıktan sonra hiç bir sistemde sorun yaşatmazlar.
hocam çok teşekkürler. psu’nun iyi olduğunu biliyorum ama maliyet kısmından dolayı tercih etmeyecektim. almış bulunduk artık
sahibinden üzerinden sf750 alacaktım hatta ama indirim yapmadı satıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 24 Ocak 2020; 14:55:45 >
600 hayli yeter. Ben sf450 ile 1080ti fe kullandım sıkıntısız. Fan bile açmıyordu çoğu zaman. Kasanız nedir? -
hocam kasam şu an thermaltake core v1. raijintek ophiona geçmeyi düşünüyorum ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X