Bildirim
Endüstri Mühendisliğinin Geleceği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
https://forum.donanimhaber.com/endustri-muhendisligiyle-ilgili-tum-kaynaklari-bir-araya-topladim--144420196#144434101 inceleyebilirsiniz. işinize yarar umarım. _____________________________ what doesn't kill you makes you wish you were dead -
En en özetle geleceği açık bir meslek. İsmimi okuyun anlarsınız :D yani kendi açımdan bu mesleğin gerektirdiği dersler inceleme alanları tam bana göre yani. Yön eylem çkkv. Yani yaratıcısın düşünüyorsun geliştiriyorsun biraz masa başı sürekli optimize ediyorsun ve çalışma alanları çok fazla ve bölüm yükselişte. Ceng olmazsa bu bölüme bakıyorum. Aklımda imu endustri var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8AF95BA1 -- 8 Temmuz 2020; 15:59:44 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler