|
Merhabalar arkadaşlar 2022 yks sınavında sayısalda 4300 sıralama yaptım. Endüstri mühendisliği istiyorum ve endüstri mühendisliğinden mezun olduktan sonra da büyük ihtimalle bu işin işletme, finans o tarz kısımlarına kayacağımı düşünüyorum. Biraz araştırdım ama güncel bir kıyas göremedim bu iki üniversite bölümü için. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum İTÜ İngilizce endüstrinin gelmeme ihtimali var o gelmezse onun yerine itü %30 ingilizce endüstri yazabilirim. Sıralamamdan ötürü Özyeğinin burs imkanları: -1.625TL nakit burs, 1350TL yemek bursu, 3 kişilik banyolu standart oda ücretinden muafiyet İTÜ herhangi bir burs vermiyor. Ailem memur yani çok aşırı bir gelirimiz yok. Özyeğine gidersem maddi olarak diğerlerinin yanında zorluk çeker miyim bilmiyorum sonuçta 15 kişi tam burslu almış geçen yıl sadece. Ayrıca birkaç yerde İTÜ ile Özyeğini karşılaştırmak bile saçma tarzında mesajlar gördüm o kadar fark var mı iki üniversite arasında? Öğrenci kulüplerinin aktifliği, özel sektörde özyeğinin ve itünün yeri, birbirlerinden üstünlükleri hakkında bilgiler arıyorum, aydınlatabilecek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt