Şimdi Ara

Bilkent vs Sabancı Endüstri Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba mf4 sıralamam 2899, birkaç haftadır yani sonuçlar acıklanmadan once de bilkent endüstri aklımdaydı şimdi de aklımda ancak bugun rehber hocam sabancı bak sabancı bak fln diye tutturdu.Şimdi size sorum olcak sabancı hakkında cok bır bılgı sahıbı degılım yanı şu şu yonlerıyle şu üni daha iyi seklınde fıkrınızı belırtebılır misiniz?

benım sahsı fıkrım: yani bu aralıktaki unilerin herhangı bırını secsem de agır pısmanlık duycagımı dusunmuyorum kı sabancıya karsı secmeyı dusundugum unıversıte bılkent yanı bence az buz bı unıversıte degıl gerek yurt ıcı gerek yurt dısı ayrıca 700 burs + yurt odası da cabası. Sabancının burslarına baktım bıraz tuhaf anlayamadım 1 kısıye falan verılıyor bazı bursları ayrıca ıstanbulda oturuyorum lakin sabancı bana cok cok fazla uzak yanı ıkısınde de her turlu yurtta kalacagım. siz ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabancının tam burslu gelmeme ihtimali var zaten ama %50 burs yazdığın zaman ilk 4000 içindeysen otomatik olarak %75 bursa yükseltiliyor. İkisi de iyi okullar tabi ki ama İstanbulda okuman bir endüstri mühendisi olarak bir avantaj olacaktır bana göre. Sabancıyla alakalı olarak daha fazla bilgi almak istersen yahut kafanda merak ettiğin sorular varsa özel mesaj atabilirsin.

Istersen telefondan mesajlasalim bu konu hakkinda

Suradaki linkte sabancililar sabanciyi anlatiyor sorularini sorabiliyorsun oraya da gel

https://forum.donanimhaber.com/sabanci-universitesi-yazmayi-dusunenler-anakonu-30-kisi-olduk-whatsapp-grubu-katilim-linki-geldi--127081869#127294210

4200(bu yıl adı üretim sistemleriydi) - 3800 - 2900 şeklinde sürekli fırlayan sıralamalarla gidiyor, muhtemelen gelmez üstelik 2 de kontenjan düşürdü puan artış hızını hızlandırmak adına, tercih listenize eklemekte yine de yarar var ama bundan dolayı Bilkent'e yoğunlaşın derim ben.

Sabancı öğrencisi olarak okul gerçekten çok iyi bu arada, merak ettiğiniz bir şey olursa pmden cevaplarım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.