endüstri mühendisliği de yeni yeni hit oldu.ama endüstri mühendisliği nedir ? ne iş yapar ? iş alanı nerelerdir? kolay iş bulunurmu ?
sorularıma cevap verirseniz sevinirim
1 kere
dandik bilmem nere endüstri mühendisliğine gideceksen hiç gitme
Ea cıyım fakat 1 sürü endüstri müh. okuyan tanıdığım var
Güzel 1 yerin endüstri mühendisliğine gidip üzerine işletme(özellikle)-ekonomi-iktisat alanında master yaparsan
seni murat kekilli bile tutamaz
Gitme......... o puanı alırsan pişman olmaman için şimdiden uyarıyorum SAĞLIK sektörüne yönel.AÇIK VE NET.
quote:
Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES
Gitme......... o puanı alırsan pişman olmaman için şimdiden uyarıyorum SAĞLIK sektörüne yönel.AÇIK VE NET.
+1 Sağlık sektöründe aç kalmazsın ama ea öğrencisiymişsin tıp falan olmaz.
gideceksen o bölüme iyi bir üniversitede git vakıf unilerinde isim yapmışlar hariç muhendislik fakülteleri dandik devletten iyi unilerden kazanmaya bak o bölümü
son 30 yılda yıldızı parlamış bir meslek, aslen temel mühendislik dallarıyla alakası olmamasına rağmen bazı temel mühendislik dersleri verilerek mühendis olunan bir meslek. İşletme mühendisliği gibi mühendislik sıfatını haketmeyen bir bölüm. Ülkemiz gibi geri kalmış ülkelerde oldukça popülerdir ve iyi okullardan mezun olanlar iyi para kazanırlar.
valla hocam ben okuyorum kocaeli endüstri muh. 1sınıfım
şimdi dersler şu şekil teknik resimden ekonomi iş hukuku makina elemanları pc programlama eletronik devreler yöneylem işletmeye giriş vs her daldan birşeyler görüyosun masterda bi bölüm üstüne yogunlaşabilirsin yada iktisat işletme okuyup yine ortada bi joker eleman olarak iş bulabilirsin aldıgım puana itüde petrol muh. yada yıldız elektrik yada kimya mh. rahatlıkla oluyordu asla itü odtü olmassa boş gezerim diye düşünme bunca yazanın aklımı yok boş gezmezsin endustri muh. bitirirsençünkü her halttan bişiler biliyosun