Şimdi Ara

Ender's Game - Uzay Oyunları 2013 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha çıkmadı ama batigol-7 çevirisi %30 da şuan.Tahminen fazla geçmeden bitirir.
  • Birkaç gün önce izlemiştim de. Yani büyük beklentiler içine girmeyin hatta hiçbir beklenti içine girmeyin. Film farklı olmaya çalışmış ama fimin tamamı çocukların etrafında geçince sıkmaya başlıyor açıkçası. İşlenişi kötü vakit kaybı gibi geldi.
  • Film bir yükseliş hikayesini anlatıyor ama fazla beklentiye girmemek lazım, başroldeki çocuk büyümeden film bitiyor. savaş sahnesi yok denecek kadar az hatta yok.
  • izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Film bir yükseliş hikayesini anlatıyor ama fazla beklentiye girmemek lazım, başroldeki çocuk büyümeden film bitiyor. savaş sahnesi yok denecek kadar az hatta yok.

alt yazı çıkmış mı ?
  • Film KKTC'ye gelmediği için malum sitelerden indirdim ve izledim ancak devam filmi ile ilgili herhangi bir duyuru yapılmamış. Filmin ana konusu harika herşeyden biraz var.

Altyazı da çıktı duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 24 Ocak 2014; 22:33:13 >
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    çıktı hocam
  • Filmi izledim iyiydi 10/7 lik.Sadece savaş sahneleri çok karışıktı insan pek bir şey anlamıyor o sahnelerden.

Bir de sonu biraz ucu açık bitti 2.film çıkar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

Filmi izledim iyiydi 10/7 lik.Sadece savaş sahneleri çok karışıktı insan pek bir şey anlamıyor o sahnelerden.

Çıkmaz zarar ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

Filmi izledim iyiydi 10/7 lik.Sadece savaş sahneleri çok karışıktı insan pek bir şey anlamıyor o sahnelerden.

Çıkmaz zarar ettiler

Aslında bilim-kurgu mükemmel. Konu çok çok iyi. Fakat aktaramamışlar. Savaş sahneleri karışık ve az.

Zarar etmediler. Yeterince kazandırmadı. Ayrıca bu filmin reklamı iyi yapılmadı. Yapılsaydı çok farklı olabilirdi. Çünkü kurgu gerçekten güzel.

• Çocuğa son similasyon diye gerçekten mi savaştırdılar? Korece alt yazı gömülüydü, yanlış mı anladım diye sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Çocuğa son similasyon diye gerçekten mi savaştırdılar? Korece alt yazı gömülüydü, yanlış mı anladım diye sormak istedim

Aynen öyle oldu. Böyle oluncada insan daha bi etkileniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macometo

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Çocuğa son similasyon diye gerçekten mi savaştırdılar? Korece alt yazı gömülüydü, yanlış mı anladım diye sormak istedim

Aynen öyle oldu. Böyle oluncada insan daha bi etkileniyor.

Bileydi fatality yapmazdı

On numara film olmuş zarar etmesine çok üzüldüm.

• izleyen arkadaşlar nereden izledi acaba ?
  • Sinemalar.com'da yorumlarını okudum,malum yerlere düşmüş.Bakalım.
  • Başarılı buldum. Anlatılmak istenilen nokta iyi aktarılmış. Son simulasyon şaşırttı. Bu arada filmin soundtrack'ları harikaydı. Ayrıca bu kadar düşük hasılat yapması kötü olmuş az reklam yapmışlar herhalde.
  • SCI film manyağı olarak konu güzel, ilerleyiş güzel, savaş sahneleri berbat, oyuncular çocuk..
    tamam bizim hugo iyi oynuyor da biraz daha yaşını başını almış birisi giderdi bu filme ve savaş sahnelerini daha fazla yapmaları gerekliydi, şahsen.
    ama genel olarak izlenebilir film yani ne bi artısı ne bi eksisi, çerezlik film..
  • film çok başarılı. tavsiye ederim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Audi'nin filmde görünen konsept aracı Fleet Shuttle Quattro.

Ender's Game - Uzay Oyunları 2013

Detay.

Bu nasıl araba ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmin sonu ne öyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.