Şimdi Ara

En zor Ygs Mat hangi seneydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 11 12 arışamayacak seviyede sınavlardı bence

13 en zor gelendi 14 bi tık kolayı

15 e girmedim

sizce hangisi cevaplarınızı bekliyorum

• YGS sisteminden günümüze kadar ki olan dönemde elbette öğrenciler arasında sohbete en çok nail olan sınav kesinlikle 2013 sınavıdır. Bunun sebebi ise; ÖSYM'nin 2013 Mart'ı ile birlikte büyük bir şekilde revizyona gitmesidir. Bu revizyon, hem idari anlamda hem de sınavlara yansıyış bakımından oldukça dikkat çekicidir. Soruların basmakalıp sorulardan çıkmasıyla birlikte; daha çok mantığa ve analitik zekaya yönelen sorular sorulmaya başlandı.Şüphesiz 2013 bu manada birçok şeyin denendiği, gözlemlendiği ve öğrenciler üzerinden ne bakımdan etki bırakmasıyla rapor edilmiştir. 2014'e baktığımızda 2013 kadar olmasa da ondan bir tık altta kalan bir sınavdı.
  • Şuanlık 2015 ama 70küsür gün sonra 2016 2015i tahtından indirecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 açık ara.

• 2016 da daha da zorlama yapılacağını sanmıyorum

dersaneye gidemeyen insanları da düşüneceklerdir. (dershane olmadan da başarı sağlanıyor algısının oluşması için ortalama netin geçen seneden yüksek olması gerekir.)

seçici sorular çok zorlaşacak kalan sorular ortalama daha ortalamaya yaklaşacaktır

bu arada 2014 ü bulma şansımız var mı internetten ?
  • 2014 bana daha zor geldi 2015 ygs mattan.Bence bu sene turkce daha kolay gelir sosyal-mat ayni olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: intexo

2014 bana daha zor geldi 2015 ygs mattan.Bence bu sene turkce daha kolay gelir sosyal-mat ayni olur.

Benim sınavın zor olmasından kastım süre sıkıntısı yaratacak bir sınav olmasaydı.Soruları evde o rahatlıkla çözmek ayrı bir olay zaten.İlla ki evde çözülüyor.Ben geçen yıl sınava girdim hayatımda bu kadar süre konusunda hiç zorlanmadım.Türkçe ve Matematik resmen efsaneydi.Hele Türkçe herkesi ters köşe yaptı.Sağıma soluma baktığımda ben dahil kimse 1 saatten önce bitiremedi.Bitirenlerde artık gına geldi 2-3 şık arasında olanlar salladı geçti.Matematikte öyleydi.Sınava girenlerin %50'si hiç sosyali açamadı bile.Ben 5-10 işaretleyebilmiştim sanırım.Zaten geçen yıl Türkçede 28-30,Matematikte 25-30 net arası yapanlar iyi sıralamalara yerleştiler.Bu yılda bence böyle bir sınav olur.Artık eskisi gibi 20 kişinin full çıkaracağı sınav hazırlamıyorlar.1.bile 152 net yapmıştı sanırım Türkiye tarihinde bir ilktir.Bu artık sınav mantığının değiştiğini gösteriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rubai R kullanıcısına yanıt
    zorluk seviyesi 2015 veya biraz daha zor olabilir. Sınava giren aday sayısı çok fazla var. Geçen yıl 2 buçuk milyondan 400 bin kusur yerleşebilmiş. öğrenci elemek zorundalar
  • say arttı ancak bu sene nicelik düştü

mebin denemeleri öğrenci seviyesini fark etmek için yaptığını düşünüyorum
  • 2015 in feni hariç hepsi en zoruydu fenide diğer senelerle aynıdydı.2014 matta zordur.2013kolay 2014 ve 2015 e göre

• 2015 mat ve tr de en zoruydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs 2015 lys kesinlikle 2013.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

2015 in feni hariç hepsi en zoruydu fenide diğer senelerle aynıdydı.2014 matta zordur.2013kolay 2014 ve 2015 e göre

Hocam bu soruları şu an görebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten çözdüm.2015 ygs matı da 2014 üde.geosuz 2014 ygs 16 2015 ygs 24
  • Ygsyi bilmemde mat 2013 lys efsaneydi. 5 netle hukuk bile yapabilirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Ygsyi bilmemde mat 2013 lys efsaneydi. 5 netle hukuk bile yapabilirdin

o sene lys de 47 yapan arkadaşım sayısalda tm gibi zıplamıştı :D
  • Rubai R kullanıcısına yanıt
    valla gayette mümkündü hocamda o sınavda 47 yapmakta *** ister anladın sen :D
  • Son senenin sorularina nasil ulasabiliriz dosylar ?

• 2014 varsa pm uzaktayım :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.