Şimdi Ara

En Yakın Arkadaşımla Küstük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okulda geçen sene tanıştığım bir arkadaşım var biraz garip birisi ve tek arkadaşım.Yani bütün dertlerimi anlattığım onun bana anlattığı beraber çalıştığımız bir arkadaşımdı.Her neyse 3 gün önce edebiyat sınavı vardı ve edebiyatı kötü olduğu için yanıma otur kopya çekelim dedi bende kabul ettim.Daha sonra bana kırıcı laflar söyledi.(Mesela sayısal derslerde başarılıdır kendisi benim başarısız olduğumu ve hiç bir üniversitede kazanamayacağımı söyledi.)Bende kırıldım ve edebiyat sınavında yanında oturmadım duyduğuma görede sınavı kötü geçmiş.
    Ertesi gün yanına gittim.Git yanımdan dedi,bende onu kaybetme korkusuyla biraz konuştum."Ben insanları hemen silebilirim senide sildim,en ufak anımızı dahi özlemeyeceğim."dedi.Ben yinede haklı olduğum halde özür diledim ve gittim yanından.Bir dahada hiç konuşmadık.Okulda tek başıma kaldım hiçbir arkadaşım yok tek başıma takılıyorum.O birisiyle takılıyor öyle fakat yerimi dolduruyor mudur bilmiyorum.
    Bu konuyu açmamın sebebide görüş ve yorumlarınızı almak istememdi.
    Sizce durum nedir tekrar barışır mıyız?Beni tamamen silmiş midir gerçekten?Veya beni özler mi?Şahsen ben onu şimdiden çok özledim ve hiçbir şey yapmama isteği var içimde.Ders dahi çalışamaz oldum.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• Sasuke naruto ilişkisine dönmüş bu.Konuya gelecek olursak. Bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok. Gelip seninle konuşursa barışırsınız.Fakat bana kalırsa sende o serseriyi unut seni silmişse sende onu sil. Biraz dominant ol.
  • bi kişiye asla muhtaç olma yoksa o seni elinde oynatır git başka arkadaşlar edin dünyada emin ol sadece bir kişiyle arkadaş olabilirsin kuralı yok. 10 kişiyle aynı anda takıl sana yamuk yapanları tek seferde silebilirsin böylelikle kimsenin ağız kokusunu çekmeye gerek yok.
  • Arkadaşlarınızı nasıl seçiyorsunuz yahu ya ben 20 yaşıma geldim şuana kadar hiç kimseyle küstüğümü hatırlamıyorum. Yol ver gitsin ne öyle çocukça hareketler
  • aynı şekilde bende küstüm en yakın arkadaşımla bakalım ne olacak barıştırmak istiyorlar bende barışmak istiyorum fakat bi yandanda inat ettim barışmıyorum çok garip bir durumdayım
  • Yaş 14 99'lumusun kardeş ? Arkadaşın sana " git yanımdan istemiyorum " falan dediyse zaten senin onu kafandan silmen lazım direk galiba çıkarcı bir kişiliği vardı seni kullanmak istedi en iyisi tek takıl en iyisi bende yalnızım sınıfta .
  • 17 yaşındayım.Tek bir arkadaşım olduğu için üzüldüm haliyle.Haklısınız çıkarcı bir kişiliği var belkide yok çünkü dediğim gibi garip birisi.Gören aklından sıkıntısı var diyor yani.:) ama tek başıma kalmak beni daha çok üzüyor.Bugün dershanede özür diledi.Ben soğuk davrandım tabi ama ne olur ilerisinde bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanki sevgilini kaybettin..illaki yeri dolar..
  • Bir tane dostum vardı aramız çok iyiydi 1 ay önce bitti arkadaşlığımız o özür dilememi bekledi , haklı olduğum için özür dilemedim dilemiyeceğimde kendine yeni arkadaşlar edinsin bananeki
  • Dostum yanlız takılmak insana neler hissettirir bilirim . Bol bol düşünme vaktin olur . Düşündükçe içine kapanırsın . Bana bu olay benzer ama tamamen aynı olmayan versiyonu gerçekleşti . Bir anda arkadaş grubumun içinden dışlandım . Artık yanlız takılıyorum . Aslında onlar beni hiç bir zaman takmıyorlardı ama ben kendimi onlara muhtaç hissettiğim için yanlarında duruyordum . Ama artık dayanamadım ve onlarla konuşmuyorum . Ama hala kendimi onlara muhtaç hissediyorum . Sınıfımdada bütün erkekler onlara özeniyo . Kızlarda aynı şekilde. Yanlız kalmak kesinlikle kötüdür. Deneyimle sabit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.