Şimdi Ara

3.5 yıldır görüşmediğim,bana küs olan eski arkadaşımı aradım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.5 yıl önce bu kişi, en iyi arkadaşlarımdan biriydi. Beraber çok güzel eğleniyorduk, zaman geçiriyorduk. Aramızda geçen olaylardan dolayı benden uzaklaştı. Yolda karşılaştığımızda beni görmemezlikten geliyordu ama ben yine konuşmaya çalışıyordum. Hatanın onda olmasına rağmen aramız düzelsin diye 3.5 yıl önce ben ondan özür dilemiştim. Ama herşey nafileydi. Daha sonra farklı ildeki üniversiteye yatay geçiş yaptım, bu süre zarfında ne ben onu gördüm , ne de aradım.

Sınavlarımın bitmesiyle şu an kendimi boşlukta hissediyorum. Bundan dolayı eskiden geçirdiğim mutlu günlerim aklıma geliyor. Uzun zaman geçti, onun sesini duymak istemiştim. Telefonunu aradığımda hattı kapalıydı. Ortak arkadaşlar vasıtasıyla yeni numarasını aldım.Belki bir umut aramız düzelir diye onu aradım. Telefonu açtığında, sesimden beni tanımadı, ismimi söyledim çok zor hatırladı. Aramızdaki muhabbet çok soğuktu. O sanki aramızda hiç bir anı yaşamamış gibi sesi kısık bir şekilde konuşuyordu. 4 dakikalık konuşmadan sonra iyi akşamlar diyip kapattı.

Diyeceğim o ki gençler, arkadaşlıklar gelip geçici, eğitiminize önem verin. Geleceğinize yatırım yapın. Ailenizden başkasına güvenmeyin!!!

• Arkadaşlık geçiçi lafından ziyade, arkadaşlık böyle durumlarda belli olur.
    Anlattığınıza göre suçunuz olmamasına rağmen özür dilemişsiniz, aramışsınız. Gururunuzu hiçe saymışsınız. Karşıdaki kişi sizi hayatının hiç bir döneminde sizin gördüğünüz gibi arkadaş görmediği için pek sallamamış. Zaten arkadaşlıkta böyle durumlarla sınana sınana güçlenir, testi geçemezse dağılır.
    Arkadaş seçerken dikkat edin, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Arkadaşlık geçiçi lafından ziyade, arkadaşlık böyle durumlarda belli olur.
    Anlattığınıza göre suçunuz olmamasına rağmen özür dilemişsiniz, aramışsınız. Gururunuzu hiçe saymışsınız. Karşıdaki kişi sizi hayatının hiç bir döneminde sizin gördüğünüz gibi arkadaş görmediği için pek sallamamış. Zaten arkadaşlıkta böyle durumlarla sınana sınana güçlenir, testi geçemezse dağılır.
    Arkadaş seçerken dikkat edin, geçmiş olsun.

Yorumunuz için teşekkürler. İnsanlar çok iyi rol oynuyor, dikkat etmek gerekir.
  • Yazıcam metrobüse geçince

Edit: Bende 19 Ekimden beri yakın arkadaşım ile konuşmuyorum olaya gelince ders seçimi benim evim uzak bende geç saate olan dersi seçmek istemedim ama ondan önce aynı dersi seçicisi diye anlaştık ben geçtim odaya seçtim aynı ders farklı saatler olarak seçtim yani gerçekten çok geç saat 8'de filan evde oluyordum ders başlayana kadar okulda boşuna boşuna da 2 saat beklemek gerekiyordu ben işte dedim Arif böyle böyle farklı saat seçtim diye ondan sonra çekti gitti. ( Başka sınıflardayız)Yanına gittim sevdiğim insana herkesin ortasında küfür etti. Özür diledim. Sonraki gün yanına gittim - daha hiç bir şey söylemedim açıklamadım sadece farklı saat seçtiğimi biliyor- yüzüme bakmadan çık sınıftan dedim diğer başka bir arkadaşın yanına gittim o da sevdiğim iyi bir insan geçtik havadan sudan konuşuyoruz "benim senle konuşmamam gerekiyor" bunada küstüm anlam veremediğim de bu zaten Selçuk ile de küstüm işte kaç aydır konuşmuyoruz bu saatten sonrada zor Selçuk ile bi nebze belki her neyse arkadaş aracılığıyla işte laf taşıma neymiş efendim ben onun yanına hiç gitmiyor muşum falan filan zaten dediğim gibi bu saatten sonra da konuşmam arayıp sormam hayatımdan hiç bir şey eksilmedi kimin ne olduğunuda görmüş olduk aklıma gelmişken Instagram ile onla Arif ile fotoğraf koymuştum onu silip takipte etmeyeyim ayrıca zaten ben yazın küseceğimizi anlamıştım ona güvenmiyor muşum (!)
    Anlayacağınız ders çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 14 Ocak 2016; 16:01:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşla spor salonuna yazıldık daha doğrusu o yazılalım mı diye sordu bende kıramadım neyse ay sonuna kadar para sıkıntısı çekeceğimi bile bile yazıldım gittik 1 gün salona sonra pek memnun kalmadık parayı almaya çalıştık ancak tabi geri vermediler en fazla üyeliğinizi dondururuz dediler.

O donduralım mı diye sordu benim kafama yatmadı o an sonra dersler falan sıkıntı ben dondurdum salondan çıkarken rast geldik dondurduğumu söyledim ve küstü.

Diyeceğim o ki belli dönemin insanları o dönemde kalmalı zorlamanın manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 15 Ocak 2016; 21:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Yazıcam metrobüse geçince

Edit: Bende 19 Ekimden beri yakın arkadaşım ile konuşmuyorum olaya gelince ders seçimi benim evim uzak bende geç saate olan dersi seçmek istemedim ama ondan önce aynı dersi seçicisi diye anlaştık ben geçtim odaya seçtim aynı ders farklı saatler olarak seçtim yani gerçekten çok geç saat 8'de filan evde oluyordum ders başlayana kadar okulda boşuna boşuna da 2 saat beklemek gerekiyordu ben işte dedim Arif böyle böyle farklı saat seçtim diye ondan sonra çekti gitti. ( Başka sınıflardayız)Yanına gittim sevdiğim insana herkesin ortasında küfür etti. Özür diledim. Sonraki gün yanına gittim - daha hiç bir şey söylemedim açıklamadım sadece farklı saat seçtiğimi biliyor- yüzüme bakmadan çık sınıftan dedim diğer başka bir arkadaşın yanına gittim o da sevdiğim iyi bir insan geçtik havadan sudan konuşuyoruz "benim senle konuşmamam gerekiyor" bunada küstüm anlam veremediğim de bu zaten Selçuk ile de küstüm işte kaç aydır konuşmuyoruz bu saatten sonrada zor Selçuk ile bi nebze belki her neyse arkadaş aracılığıyla işte laf taşıma neymiş efendim ben onun yanına hiç gitmiyor muşum falan filan zaten dediğim gibi bu saatten sonra da konuşmam arayıp sormam hayatımdan hiç bir şey eksilmedi kimin ne olduğunuda görmüş olduk aklıma gelmişken Instagram ile onla Arif ile fotoğraf koymuştum onu silip takipte etmeyeyim ayrıca zaten ben yazın küseceğimizi anlamıştım ona güvenmiyor muşum (!)
    Anlayacağınız ders çalışın

Blokların bu arkadaşı, yetti da herşeyin altına yorum atıyor.

• qweonr94 Q kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun ??
    Ne yorum yapması forum burası sen ne yapmaya geldin beğenmiyorsan blokla çünkü ben seni bloklayacağım her şeyin altına yorum yapıyormuşum ne yapıcam salak salak konuşuyorsun ne yapmamı düşündün ki ?

Şuan yorumuna sinirlenmedim ama güldüm katıla katıla
    Hayır anlamadığım şey forumda ne yapmamı planlıyorsun ayrıca göstersene her şeyin altına yorum yapıyormuşum allahım yapıyorsam sanane hey allahım ne gereksiz insanlar var

Dur şimdi Onur kızar bu yoruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 15 Ocak 2016; 11:45:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok şakasına söyledim zaten. Takılıyorum alınma hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweonr94

Yok şakasına söyledim zaten. Takılıyorum alınma hemen.
    Eski arkadışımı aradığımda , ona küçük bir miktar para borcum olduğumu bundan dolayı aradığımı söyledim. Asıl amacım dediğim gibi eski dostluğumuza geri dönebilme umuduydu.Fakat onun muhabbeti soğuk olduğu için ( sürekli ben konuşmaya çalıştım) konuyu borcumu kendisine nasıl ulaştırabileceğimi çevirdim. Banka hesap bilgilerini bu hafta mesaj atarak yolluyacağını söyledi. Tabii ki o yine söylediğini yapmadı. Bende hakkı üzerimde kalmasın diye cep telefonuna borcum olan 30 TL yi gönderdim. Artık kimseye taviz vermek yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamesone92

Eski arkadışımı aradığımda , ona küçük bir miktar para borcum olduğumu bundan dolayı aradığımı söyledim. Asıl amacım dediğim gibi eski dostluğumuza geri dönebilme umuduydu.Fakat onun muhabbeti soğuk olduğu için ( sürekli ben konuşmaya çalıştım) konuyu borcumu kendisine nasıl ulaştırabileceğimi çevirdim. Banka hesap bilgilerini bu hafta mesaj atarak yolluyacağını söyledi. Tabii ki o yine söylediğini yapmadı. Bende hakkı üzerimde kalmasın diye cep telefonuna borcum olan 30 TL yi gönderdim. Artık kimseye taviz vermek yok .

Alıntıları Göster
    Eskiler eskiden güzeldi kardeş hiç bulaşma eskilere ha bu dünyada kime güveneceksin ? kimseye annen baban bile dahil bu hayatı benliğinle birtek sen yaşıyorsun koy g*te tek olsan nolacak ben uzun süredir tekim kendimi dış dünyadan somutlaştırdım öyle 1 2 arkadaşım var ayda 2 3 kere görüşüyoruz diğer günler yatıyorum film izliyorum tabi benim para sıkıntım yok para sıkıntın varsa gidip çalışabilirsin zaten çalışırsan bu sefer kafan hep meşgul olacak hiçbişeyi umursamayacaksın benim gibi ol sosyopatmı desem, empati eksikliğimi desem, duygusuzmu desem en güzel

• Bazen eski dostlarımı özlüyorum sırtım aklıma gelince vazgeçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Eskiler eskiden güzeldi kardeş hiç bulaşma eskilere ha bu dünyada kime güveneceksin ? kimseye annen baban bile dahil bu hayatı benliğinle birtek sen yaşıyorsun koy g*te tek olsan nolacak ben uzun süredir tekim kendimi dış dünyadan somutlaştırdım öyle 1 2 arkadaşım var ayda 2 3 kere görüşüyoruz diğer günler yatıyorum film izliyorum tabi benim para sıkıntım yok para sıkıntın varsa gidip çalışabilirsin zaten çalışırsan bu sefer kafan hep meşgul olacak hiçbişeyi umursamayacaksın benim gibi ol sosyopatmı desem, empati eksikliğimi desem, duygusuzmu desem en güzel

Hocam para sıkıntısı yok derken basıl yok tek başıma kalma derdi bendede var ama para yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

Hocam para sıkıntısı yok derken basıl yok tek başıma kalma derdi bendede var ama para yoktur

Alıntıları Göster
    Karşındakini zorla konuşturmaya çalıştırmışsın nefret ediyorum açıkçası böyle bir durum yaşamaktan salla gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Karşındakini zorla konuşturmaya çalıştırmışsın nefret ediyorum açıkçası böyle bir durum yaşamaktan salla gitsin

Alıntıları Göster
    sal gitsin olum ne gerek vardı ya...abi yalnız olmaktan korkmayın yalnızken kendinizi dinleyin amacınızı bulun ve gidip istediğinizi alın ..yolda sizinle aynı hedefte olanlarla karşılaşsanız ve kötü ihtimalle sizi satacak olsalar bile sizin amacınız onla yürümek değildi amacınız zaten hedefe varmaktı..dostluk sevgili adına ne koyarsan koy....biraz argo ama şu laf gerçekten çok doğru.. bu devirde sana en yakın olan baban, oda ananı s........

• Çok güzel dostlukkarım çok güzel arkadaşlıklarım oldu ama ele ne geçti 0. Dostluklar kalıcı falan değildir yalnızım.

• Takıl ama arkadaş olma.

Takıl ama sevgili olma.

• Shamesone92 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3.5 yıl geçmiş. Yani hatalı olan kim olursa olsun 3.5 yıl sonra arkadaşlık kalmaz ki. 3.5 yıl baya uzun zaman hocam direk suçu arkadaşınıza yuklemeyin kafanıza takmadan yaşamaya devam edin bence.

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    hocam böyle insanla zaten arkadaş olunmaz ki hiç mi anlayışı yok ders var sınav var salonu dondurdun diye küsülür mü 12 yaşındaki çocuk yapmaz.Bunu herkese söylüyorum delikanlı insanla arkadaş olun anlayışlı insanla arkadaş olun şımarık cocuk insanlarla arkadaş olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsav12

hocam böyle insanla zaten arkadaş olunmaz ki hiç mi anlayışı yok ders var sınav var salonu dondurdun diye küsülür mü 12 yaşındaki çocuk yapmaz.Bunu herkese söylüyorum delikanlı insanla arkadaş olun anlayışlı insanla arkadaş olun şımarık cocuk insanlarla arkadaş olmayın.

Valla bilmiyorum hocam herhalde o donduralım dediğinde dondurmayıp ondan habersiz dondurdum ona küstü.

Bendede suç var insanlara yok diyemediğim için böyle oluyor o spor salonuna yazılalım mı dediğinde hayır desem böyle olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ne diyorsun ??
    Ne yorum yapması forum burası sen ne yapmaya geldin beğenmiyorsan blokla çünkü ben seni bloklayacağım her şeyin altına yorum yapıyormuşum ne yapıcam salak salak konuşuyorsun ne yapmamı düşündün ki ?

Şuan yorumuna sinirlenmedim ama güldüm katıla katıla
    Hayır anlamadığım şey forumda ne yapmamı planlıyorsun ayrıca göstersene her şeyin altına yorum yapıyormuşum allahım yapıyorsam sanane hey allahım ne gereksiz insanlar var

Dur şimdi Onur kızar bu yoruma

Hahahahaha haaahhaha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.