Şimdi Ara

En yakın arkadaşıma Aşık mı oluyorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim şu ana kadar olan ilişkilerim hep bu şekilde oldu. Önce samimi bir arkadaşlık daha sonra fark edilmeyen duyguların bir anda ortaya çıkması...
    Sanırım şimdi de durum aynı emin olamıyorum. yaklaşık 2 yıldır tanıyorum ama şu son 3 ayda çok samimi bir hale geldik evlerimiz çok yakın bu yüzden hemen hemen her gün görüşüyoruz genelde en çok dışarı çıkalım diyen benim ama onun da istediği zamanlar oluyor. Birlikte olduğu erkekleri ve ya şuan hoşlandığı kişileri bana anlatıyor aramızda bilmediğimiz bir şey yok gibi aynı şekilde bende ona bahsederim her şeyi. Duruma gelirsek ben her zaman onu görmekten mutluluk duyuyorum bu durum son 2 haftadır daha da yoğun bir hal almaya başladı. Ne zaman buluşacağımızı kararlaştırsak o saati iple çekiyorum bazen ikimizin de işi çıkabiliyor o yüzden bu konuda da sürekli endişeleniyorum. Her mesaj geldiğinde umarım ondandır diye telefona bakıyorum. Bariz bir şekilde evet ben onu seviyorum diyemiyorum ama onunla birlikte zaman geçirmekten ve benimle konuşmasından mutlu oluyorum. Çevremde çok fazla insan vardır ama ben hiç birisiyle anlaşamam bu konuda biraz zor birisiyim çok seçici olurum herkese ısınamam samimi arkadaşım 1 ve ya 2 tanedir. Kafa dengi yok anlayacağınız. Olanlarla da çok iyidir, arkadaşlığımız uzun süreli olur her zaman. Acaba bu yüzden mi benimle ilgilenen birisinden hemen hoşlanıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada yaş 22 ikimiz de aynı üniversiteye gidiyoruz.

• yok mu yorum yapan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D1F6CB07

yok mu yorum yapan ??
    Evet o yüzden.İlişkilerde amatörce davranıyorsun dostum.Bu yaptığın ne gibi biliyor musun?çok içine kapanık bir insan olup da halk içinde birisi seni atıyorum bir yanlışından dolayı uyardı,sende sen beni tehdit mi ediyorsun diye kavga çıkardın.Buna benziyor senin yaptığın.Ona hissettiğin aşk değil büyük ihtimalle,eksik duyguların tatmin olduğu için hoşuna gidiyor.Biraz daha gelişmiş ilişkiler kurmaya alışık olmalısın.

Ne yapabileceğini söyliyeyim mi?Sadece,iyi olduğun diğer alanlarda uyguladığın bilgi ve yöntemi ilişkilere uygulamaya çalış.Yaptığının ne kadar mantıklı olup olmadığını en iyi öyle anlarsın.Asosyalden sosyal olan insanlar hep öyle yapmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 8 Mayıs 2013; 23:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Evet o yüzden.İlişkilerde amatörce davranıyorsun dostum.Bu yaptığın ne gibi biliyor musun?çok içine kapanık bir insan olup da halk içinde birisi seni atıyorum bir yanlışından dolayı uyardı,sende sen beni tehdit mi ediyorsun diye kavga çıkardın.Buna benziyor senin yaptığın.Ona hissettiğin aşk değil büyük ihtimalle,eksik duyguların tatmin olduğu için hoşuna gidiyor.Biraz daha gelişmiş ilişkiler kurmaya alışık olmalısın.

Ne yapabileceğini söyliyeyim mi?Sadece,iyi olduğun diğer alanlarda uyguladığın bilgi ve yöntemi ilişkilere uygulamaya çalış.Yaptığının ne kadar mantıklı olup olmadığını en iyi öyle anlarsın.Asosyalden sosyal olan insanlar hep öyle yapmıştır.

Alıntıları Göster
    Aynı durum icindeyim diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwarz!

Aynı durum icindeyim diyebilirim

Alıntıları Göster
    Daha fazla kızla takılmaya çalış , hatta hoşuna giden bir kızla arkadaşlık ilerlemeden daha öte bir ilişki yaşamaya çalış bence , sonra elindeki iyi arkadaşından da olma.Kızla erkek iyi arkadaş olamaz diyenler olur , elbette hormonlar sürekli çalışıyor ama insanoğlu bunları engelleyebilecek seviyede.Daha önce çok iyi arkadaşımla 15 aylık ilişkim oldu , oldukça güzeldi de , sende benim gibi insanları biraz tanıdıktan sonra hoşlananlardansın muhtemelen , ama onun öncesinde 2 tane iyi arkadaşımı da kaybettim bu yüzden , sen sen ol iyi düşün.
    Biyolojik dürtülerin üstüne birde onla iyi anlaşabilince ondan hoşlandığını düşünmen doğal , hatta hoşlanıyorsundurda fakat aşk başka bir şey.Onla arkadaşlığını sürdürürken başka bir kızla çıkmaya çalış , emin ol arkadaşlığınız daha da iyi olacaktır , o da onun yanında sadece onu iyi bir arkadaş , bir kardeş olarak sevdiğini anlayıp sana daha da güvenecektir.
    Sevgililer gelip geçici , uzun süreli , her daim yanımızda olacak dostlar en çok ihtiyacımız olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

teşekkür ederim vallahi çok güzel yazmışsınız haklısınız sanırım çünkü dediğim gibi daha öncede hep böyle başladı ilişkilerim ve sonunda aşk olmadığını anladım bu bir tür bağlanmak oluyor. Umarım bu durumu bozmam çünkü çok iyi arkadaşım umarım böyle kalmasını sağlayabilirim. Tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Daha fazla kızla takılmaya çalış , hatta hoşuna giden bir kızla arkadaşlık ilerlemeden daha öte bir ilişki yaşamaya çalış bence , sonra elindeki iyi arkadaşından da olma.Kızla erkek iyi arkadaş olamaz diyenler olur , elbette hormonlar sürekli çalışıyor ama insanoğlu bunları engelleyebilecek seviyede.Daha önce çok iyi arkadaşımla 15 aylık ilişkim oldu , oldukça güzeldi de , sende benim gibi insanları biraz tanıdıktan sonra hoşlananlardansın muhtemelen , ama onun öncesinde 2 tane iyi arkadaşımı da kaybettim bu yüzden , sen sen ol iyi düşün.
    Biyolojik dürtülerin üstüne birde onla iyi anlaşabilince ondan hoşlandığını düşünmen doğal , hatta hoşlanıyorsundurda fakat aşk başka bir şey.Onla arkadaşlığını sürdürürken başka bir kızla çıkmaya çalış , emin ol arkadaşlığınız daha da iyi olacaktır , o da onun yanında sadece onu iyi bir arkadaş , bir kardeş olarak sevdiğini anlayıp sana daha da güvenecektir.
    Sevgililer gelip geçici , uzun süreli , her daim yanımızda olacak dostlar en çok ihtiyacımız olan.

Teşekkür ederim sizde çok güzel yazmışsınız =D bu durumu korumak önemli olan bunu daha önce başaramadım. Bu sefer çabalayacağım. Evet benimde aşktan beklentilerim farklı bunun aşk olmadığını biliyorum yoğun bir ilgi duymak malesef elimde değil. Tamda bahsettiğiniz gibi ben tanıdıktan sonra sevenlerdenim ama aşk olup olmadığını anlayana kadar çoktan bağlanmış oluyorum ve sonu aşka çıkmıyorsa da yine üzülen taraf ben oluyorum çünkü bağlandığım birisinden kopmak çok zor oluyor. Dediğiniz gibi bu sefer başarıcam sürekli yanımda değer verdiğim bir dostum olarak kalmasını sağlayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum ama imkansız gibi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermiyon

"Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez."

Her söze inanacaksan öz annenle yatağa girme istemi fikrine de saygı duyuyor olmalısın.Bir insan tüm insanoğlunu bir genellemeye sığdıramaz.Erkekler tabiki bazı kız arkadaşlarına karşı ufak duygular besleyebilir , ama gerçekten kardeş gibi görülen arkadaşlarda vardır.
    Bu konu gerek internet ortamlarında gerek dışarıda binlerce defa tartışılmış bir mevzu , tartışmanın sonunda da tek bir sonuç var : Kimse kendinden başka bir insanın hissettiklerini tam anlamıyla bilemez , çünkü beyin herhangi bir insanın analiz edemeyeceği kadar kompleks bir yapı.
  • quote:

"Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez."

bu durumun tersi olsa kafamı karıştırabilirdiniz :P ama dediğiniz durumu zaten ben yazdım. Elbette ki yakın arkadaş olmanın altında onlara karşı hissettiğimiz duygular vardır. Aynı cinsten olsa bile onları sevdiğimiz için yakınımızda tutarız sadece bu karşı cins olduğu zaman benim gibi aşk zannedip bağlanma söz konusu olabiliyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spymole

quote:

bu durumun tersi olsa kafamı karıştırabilirdiniz :P ama dediğiniz durumu zaten ben yazdım. Elbette ki yakın arkadaş olmanın altında onlara karşı hissettiğimiz duygular vardır. Aynı cinsten olsa bile onları sevdiğimiz için yakınımızda tutarız sadece bu karşı cins olduğu zaman benim gibi aşk zannedip bağlanma söz konusu olabiliyor bazen.

ama tabi birlikte olmaktan kastınız cinsel bir ilişki ise buna katılmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bahsettiği insan , Sigmund Freud , yanlış hatırlamıyorsam 20 li yaşların sonlarına kadar sevgilisi olmamış , cinsel ilişki yaşamamış bir adam.Yaşamla ilgili bazı analizlerinin kesinlikle abartıldığı görüşündeyim.
    Birde bu adamın fanleri vardır , öyle ki adamın bir sözüne karşılık "Ben buna katılmıyorum , bende böyle olmuyor" gibi karşılık verdiğinizde , kendinizi iyi anlayamadığınızı savunurlar.
    Nasıl her kar tanesi birbirinden farklı , eşsiz ise insanlarda öyle.Herkes kendi içinden geçeni yapar , yapmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

quote:

quote:

Bahsettiği insan , Sigmund Freud , yanlış hatırlamıyorsam 20 li yaşların sonlarına kadar sevgilisi olmamış , cinsel ilişki yaşamamış bir adam.Yaşamla ilgili bazı analizlerinin kesinlikle abartıldığı görüşündeyim.
    Birde bu adamın fanleri vardır , öyle ki adamın bir sözüne karşılık "Ben buna katılmıyorum , bende böyle olmuyor" gibi karşılık verdiğinizde , kendinizi iyi anlayamadığınızı savunurlar.
    Nasıl her kar tanesi birbirinden farklı , eşsiz ise insanlarda öyle.Herkes kendi içinden geçeni yapar , yapmalı.

Alıntıları Göster
    Bir de ayrıca birşey diyeceğim.Bazı duyguları yaşamak için kendini zorluyorsun.Tamam,insanın bazı duyguları yeterince beslenmemiş ve gelişmemiş olabilir.Fakat bu duygularının eksikliğini ona gösterme,koskoca 2 yıl arkadaşmışsınız,yazık olur.Ondan uzaklaşma,fakat biraz hayal gücünü kullan.Onu kendi hayallerine ortak olmaya zorla,ama öyle şeyler olsun ki,olur ya hani,bir hayalin olur,onu hayal ettiğin zaman gözlerin yaşarır.Ama o bile anlamasın aslında ona aşık olduğunu,fakat bazı duygularını tatmin etmek için böyle yaptığını.Böylece ikinizde mutlu olursunuz.Sonra zaten bu duyguların kendisi geliştiği zaman,kimin doğru olup olmadığını anlarsın.Ama eğer kız hayallerine ortak olmak istemiyorsa,bırak olmasın.Yine birşey kaybetmeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Bir de ayrıca birşey diyeceğim.Bazı duyguları yaşamak için kendini zorluyorsun.Tamam,insanın bazı duyguları yeterince beslenmemiş ve gelişmemiş olabilir.Fakat bu duygularının eksikliğini ona gösterme,koskoca 2 yıl arkadaşmışsınız,yazık olur.Ondan uzaklaşma,fakat biraz hayal gücünü kullan.Onu kendi hayallerine ortak olmaya zorla,ama öyle şeyler olsun ki,olur ya hani,bir hayalin olur,onu hayal ettiğin zaman gözlerin yaşarır.Ama o bile anlamasın aslında ona aşık olduğunu,fakat bazı duygularını tatmin etmek için böyle yaptığını.Böylece ikinizde mutlu olursunuz.Sonra zaten bu duyguların kendisi geliştiği zaman,kimin doğru olup olmadığını anlarsın.Ama eğer kız hayallerine ortak olmak istemiyorsa,bırak olmasın.Yine birşey kaybetmeyeceksin.

Alıntıları Göster
    Aşık olma aşamasındasın bence. Heyacanlanıyorsan bir de tamam. Gayet doğal bir durum. İnsan tanımadığı arkadaş olmadığı kimseye aşık olamaz. Aşık oldum diyen birisi varsa aşkın ne olduğunu bilmiyordur.

• quote:

Bazı duyguları yaşamak için kendinizi zorluyorsunuz dan kastınız nedir anlayamadım. Ayrıca ben o şekilde hayaller kurmaya devam edersem durum gittikçe kötüleşir benim açımdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D1F6CB07

quote:

Bazı duyguları yaşamak için kendinizi zorluyorsunuz dan kastınız nedir anlayamadım. Ayrıca ben o şekilde hayaller kurmaya devam edersem durum gittikçe kötüleşir benim açımdan.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar kusura bakmayında bişey sorcam. Nasıl oluyorda sevdiğiniz biri size hoşlandığı erkekleri, sevgililerini falan anlatıyorda siz halen onu sevebiliyorsunuz ? ben sizi anlamadım .

• quote:

Orijinalden alıntı: ercyas

Ya arkadaşlar kusura bakmayında bişey sorcam. Nasıl oluyorda sevdiğiniz biri size hoşlandığı erkekleri, sevgililerini falan anlatıyorda siz halen onu sevebiliyorsunuz ? ben sizi anlamadım .

Alıntıları Göster
    Oha lan 22 yaşındaymışsın genelde 15 - 16 yaşlarında oluyor bu tiplerde şaşırdım 22 diyince
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Her söze inanacaksan öz annenle yatağa girme istemi fikrine de saygı duyuyor olmalısın.Bir insan tüm insanoğlunu bir genellemeye sığdıramaz.Erkekler tabiki bazı kız arkadaşlarına karşı ufak duygular besleyebilir , ama gerçekten kardeş gibi görülen arkadaşlarda vardır.
    Bu konu gerek internet ortamlarında gerek dışarıda binlerce defa tartışılmış bir mevzu , tartışmanın sonunda da tek bir sonuç var : Kimse kendinden başka bir insanın hissettiklerini tam anlamıyla bilemez , çünkü beyin herhangi bir insanın analiz edemeyeceği kadar kompleks bir yapı.

freudun çocukların ebeveynlerinden karşı cinse ilgi duyduğunu açıklayan kuramını "öz annenle yatağa girme istemi" olarak bilen biri istediği kadar tartışsın dediklerinin bir kıymeti olmaz.
    bizim türk milleti çok heveslidir bir ömür boyunca çalışılmış konuları 1 dk de yalanlamaya ama cidden inandırıcı olmuyor.

sonuç olarak bir erkek ve bır kız arkadaş olabilir.ama cinsel duyguların 0 a inmesi mümkün değildir.her zaman istek olacaktır.
    tabi istek olacaktır deyince sen şimdi ben istemiyorum nasıl oluyor da diyebilirsin.ancak o istek zaten bilinç düzeyine ulaşmadan bastırılmış olur.sen farketmezsin yani.

beyin , herhangi bir insanın tamamen analiz edemeyeceği kadar kompleks bir yapı.yoksa sen de dana beynini alıp damarlarını analiz edebilirsin mesela.aaa bak burda damar var demek bile bir analizdir.
    öte yandan beyin işlevleri ile ilgili bunun çok ötesinde analizler zaten mevcut.hangi bölgenin işlevinin ne olduğu konusunda çok araştırma yapılmış.
    brodmann diye aratırsan mesela görebilirsin adamın çalışmalarını.

sonuç olarak , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

• Hiç kimse beraber olmayı istemeyeceği bir kadınla arkadaş olmaz zate. Sen zihnen bunu tespit edemesende aslında zaten içinde ona karşı birşeyler varmış ve arkadaş olarak başlamışsın falan filan fistan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Oha lan 22 yaşındaymışsın genelde 15 - 16 yaşlarında oluyor bu tiplerde şaşırdım 22 diyince

olabilir bende 21 deyim ama hala bu tip bir olay gelmedi başıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

olabilir bende 21 deyim ama hala bu tip bir olay gelmedi başıma

Alıntıları Göster
    şuan aynı durumdayım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.